NoutĂŢi pe drumul meu

Videoclip: Camuflaj – Pe drumul meuVideoclip: Camuflaj – Pe drumul meu

Cu ceva timp in urma am avut ocazia sa fac cunostinta cu un membru Camuflaj, iar de atunci mi-am dat seama ca ceea ce fac baietii se poate numi muzica in adevaratul sens al cuvantului! Asa ca astazi imi revine mie deosebita placere de a va prezenta noul lor clip numit „Pe drumul meu”.

Camuflaj – Pe Drumul MeuCamuflaj – Pe Drumul Meu

Baietii de la Camuflaj ne incanta iarasi cu cel mai nou single al lor intitulat ”Pe Drumul Meu”. Pentru cei ce au rabdarea necesara sa asculte aceasta piesa extraordinara, vor descoperi un mesaj puternic, in care se poate regasi mai mult ca sigur oricine.

Camuflaj – Pe drumul meuCamuflaj – Pe drumul meu

Se pare ca baietii de la Camuflaj se pregatesc sa lanseze o noua piesa. Mai jos puteti urmari un video realizat de ei, in care este prezentata piesa intitulata „Pe drumul meu”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..