NoutĂŢi Phife Dawg

22.03.2017: Phife Dawg s-a stins din viață în urmă cu un an!22.03.2017: Phife Dawg s-a stins din viață în urmă cu un an!

Phife Dawg

 Aici, pe BlackSheepSound, obișnuim să vă aducem vești bune legate de evoluția culturii hip hop, care să vă bucure și să vă schimbe starea.

25.02.2017: În urmă cu 25 de ani, Fu-Schnickens lansau albumul lor de debut!25.02.2017: În urmă cu 25 de ani, Fu-Schnickens lansau albumul lor de debut!

Fu-Schnickens

 „F.U. Don’t Take It Personal” este numele albumului cu care Fu-Schnickens își făceau debutul pe scena hip hop-ului, în anul 1992.

Video: Membrii trupei ATCQ vorbesc despre Phife Dawg și viitorul lor ca grup!Video: Membrii trupei ATCQ vorbesc despre Phife Dawg și viitorul lor ca grup!

ATCQ

Pe parcursul zilei de ieri, membrii actuali ai grupului muzical ATCQ (acronim de la A Tribe Called Quest) au fost invitați în cadrul unei emisiuni matinale numită The Cruz Show.

Video: A Tribe Called Quest – We The People…Video: A Tribe Called Quest – We The People…

 După cum bine știți, pe data de 11 a acestei luni calendaristice, grupul muzical A Tribe Called Quest a lansat cel din urmă material discografic din carieră, al cărui nume este „We Got It From Here… Thank You for Your Service”, pe care îl puteți asculta aici.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Grupul A Tribe Called Quest își va lansa ultimul material discografic în Noiembrie!Grupul A Tribe Called Quest își va lansa ultimul material discografic în Noiembrie!

  Grupul A Tribe Called Quest vine cu o veste importantă pentru ascultătorii lor: „And on November 11, 2016, we will complete our Paths of Rhythm…”, anunțând astfel lansarea ultimului material discografic.

O stradă din Queens va purta numele lui Phife Dawg!O stradă din Queens va purta numele lui Phife Dawg!

Sursă foto: 2DopeBoyz.com
 La mai bine de jumătate de an de la vestea decesului unuia dintre membrii trupei ATCQ, și anume Phife Dawg, ne putem bucura de vestea imortalizării sale prin intermediul numelui unei străzi din Queens.

Un graffiti dedicat trupei A Tribe Called Quest își face apariția pe un perete din Queens!Un graffiti dedicat trupei A Tribe Called Quest își face apariția pe un perete din Queens!

 Unul dintre cele mai apreciate materiale ale grupului muzical originar din Queens, A Tribe Called Quest, este cel de-al doilea material din discografia acestuia, și anume „The Low End Theory”, care împlinește astăzi 25 de ani de la lansare.

30.07.2016: Cel de-al patrulea material al A.T.C.Q. era lansat în urmă cu 20 de ani!30.07.2016: Cel de-al patrulea material al A.T.C.Q. era lansat în urmă cu 20 de ani!

Sursă foto: www.hiphopheadz.net
 „Beats, Rhymes and Life” este numele celui de-al patrulea material discografic al grupului cunoscut sub denumirea de A Tribe Called Quest (A.T.C.Q.), ce este format din următorii membri: Q-Tip, Phife Dawg (1970-2016) și Ali Shaheed Muhammad.

Promovare: Akinyemi și Maassai – My Quest feat. DJ Sfera (Prod. NCTK)Promovare: Akinyemi și Maassai – My Quest feat. DJ Sfera (Prod. NCTK)

 În cadrul articolului în care vă aduceam la cunoștință faptul că NCTK a lansat o nouă emisiune intitulată „Bed(stuy)Room Freestyles”, am avut plăcerea să scriu și despre invitații ce se regăsesc în primele două episoade ale emisiunii respective, și anume: Benjy B (Episodul 1) ..

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..