NoutĂŢi Phonte

25.02.2017: Grupul Little Brother lansa albumul său de debut în urmă cu 14 ani!25.02.2017: Grupul Little Brother lansa albumul său de debut în urmă cu 14 ani!

Little Brother

 Pe data de 25 februarie a anului 2003, grupul cunoscut sub numele de Little Brother își lansa albumul de debut. Constituit din Phonte, Big Pooh și 9th Wonder, proiectul respectiv are o discografie de două materiale.

30.01.2017: În urmă cu 10 ani, Sean Price își lansa cel de-al doilea album!30.01.2017: În urmă cu 10 ani, Sean Price își lansa cel de-al doilea album!

Sean Price
  În urmă cu 10 ani, Sean Price își lansa cel de-al doilea material discografic. Acesta poartă denumirea de „Jesus Price Supastar” și a apărut pe piață prin intermediul Duck Down Records.

PRhyme – Highs and Lows (feat. DOOM  & Phonte)PRhyme – Highs and Lows (feat. DOOM & Phonte)

   În luna ce urmează se va împlini un an de la lansarea variantei inițiale a albumului intitulat „PRhyme”. Tot atunci, DJ Premier și Royce Da 5’9” ne vor oferi o variantă Deluxe a acestuia.

ODDISEE feat. Phonte – RequiemODDISEE feat. Phonte – Requiem

Mello Music Group se pregăteşte pentru un nou proiect anual, iar astăzi au lansat prima piesă. Aceasta se numeşte „Requiem” şi este interpretată de Oddisee şi Phonte.

Video: Phonte – Eternally (feat. Median)Video: Phonte – Eternally (feat. Median)

In aceasta seara, Phonte revine in atentia noastra cu un nou videoclip. Piesa aleasa pentru acesta se numeste „Eternally” si este realizata in colaborare cu Median, urmand sa fie inclusa pe materialul „Charity Starts At Home”.

Video: Phonte – The Life Of Kings (feat. Evidence & Big K.R.I.T.)Video: Phonte – The Life Of Kings (feat. Evidence & Big K.R.I.T.)

Phonte ne prezinta astazi videoclipul piesei „The Life Of Kings”. Single-ul a fost lansat la sfarsitul anului trecut si a fost extras de pe albumul lui Phonte denumit „Charity Starts At Home”. Piesa este un feat. cu Evidence si Big K.R.I.T.,

Video: Phonte – Dance In The ReignVideo: Phonte – Dance In The Reign

Phonte revine cu un videoclip in regia lui Kenneth Price. Piesa „Dance In The Reign” face parte de pe albumul „Charity Starts At Home„, acum si in magazine.

Mixtape: DJ Flash & Phonte – The Best Of Phonte (2011)Mixtape: DJ Flash & Phonte – The Best Of Phonte (2011)

DJ Flash „a adunat” 70 track-uri semnate de Phonte si realizate de acesta in ultimii zece ani, mixandu-le cum numai el a stiut. Rezultatul muncii sale este acest mixtape mai mult decat generos si pe care vi-l recomand cu cea mai mare placere.

Phonte – The Life Of Kings (Feat. Evidence & Big K.R.I.T.)Phonte – The Life Of Kings (Feat. Evidence & Big K.R.I.T.)

Track-ul cu numarul 11 de pe albumul Charity Starts At Home este gata si se numeste ”The Life Of Kings”. Acesta reprezinta o colaborare intre Phonte, Evidence si Big K.R.I.T.

Phonte – The Good Fight (Prod. 9th Wonder)Phonte – The Good Fight (Prod. 9th Wonder)

Piesa de mai jos (produsa de 9th Wonder) este inclusa pe viitorul proiect muzical semnat de Phonte, intitulat „Charity Starts At Home„. Albumul va fi lansat pe 27 septembrie.

9th Wonder – One Night (Feat. Terrace Martin, Phonte, Bird & The Midnight Falcons)9th Wonder – One Night (Feat. Terrace Martin, Phonte, Bird & The Midnight Falcons)

Se pare că 9th Wonder incepe sa scoata piese ca pe banda rulanta, sa vedem cat mai poate continua asa. De data aceasta artistul revine cu o colaborare mult mai complexa pentru ”One Night” si anume cu artisti precum: Terrace Martin, Phonte, Bird,The Midnight si Falcons .

9th Wonder – Band Practice (Feat. Phonte & Median)9th Wonder – Band Practice (Feat. Phonte & Median)

9th Wonder isi va lansa pe 27 septembrie albumul ” The Wonder Years ” , iar pentru acesta ne-a pregatit piesa ”Band Practice ”  care este in colaborare cu Phonte si Median .

Phonte – Not Here Anymore (Feat. elZHi)Phonte – Not Here Anymore (Feat. elZHi)

Phonte a realizat primul sau single produs de 9th Wonder,  acesta va face parte din albumul ”Charity Starts At Home ” ce va fi lansat pe 27 septembrie.

Mixtape: Mac Miller – Best Day EverMixtape: Mac Miller – Best Day Ever

Acum trei zile, v-am publicat cea mai recenta piesa semnata Mac Miller, de pe mixtape-ul sauBest Day Ever si anume piesa In The Air. Astazi materialul si-a facut aparitia si este disponibil spre descarcarea lui.

Pharoahe Monch – Black Hand Side (feat. Styles P & Phonte)Pharoahe Monch – Black Hand Side (feat. Styles P & Phonte)

O noua piesa a fost publicata de la Pharoahe Monch, aceasta se numeste Black Hand Side. Piesa este in colaborare cu Style P si Phonte. Piesa a fost produsa de Mike Loe si este pentru viitorul sau album intitulat W.A.R.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..