NoutĂŢi Phossilah

Album: Kazi Ploae * Omu Gnom – KGB (Ascultă / Tracklist)Album: Kazi Ploae * Omu Gnom – KGB (Ascultă / Tracklist)

 Kazi Ploae și Omu Gnom se află în plin turneu de promovare al materialului pe care l-au realizat împreună. Lista orașelor în care urmează să ajungă poate fi văzută aici.

Misiune de Pedeapsă – Concept vast înțelesMisiune de Pedeapsă – Concept vast înțeles

Băieții de la Misiune de Pedeapsă și anume Block Alpha & Burmuz au lansat în urmă cu trei zile o nouă piesă ce se intitulează „Concept vast înțeles”. Direct din undergroundul românesc, bucata este produsă de către Forty, mix/master-ul fiind realizat de Phossilah.

Brugner – Bună Dimineața feat. Aminda & DJ Faibo XBrugner – Bună Dimineața feat. Aminda & DJ Faibo X

Brugner a lansat o piesă numai bună de ascultat dimineața la prima oră, în timp ce servim micul dejun și cafeaua proaspăt luată de pe foc. „Bună Dimineața” este o colaborare cu Aminda și DJ Faibo X și beneficiază de un instrumental produs de Phossilah.

EP: Ripp – Exercițiu (Descarcă)EP: Ripp – Exercițiu (Descarcă)

Artistul Bătrânu’ Records, Ripp, ne prezintă ultimul său material, intitulat „Exercițiu„. Acesta conține 8 track-uri, 7 produse de Ripp și unul singur de Phossilah, iar coperta este realizată de wix. Puteți descărca EP-ul cu un click AICI.

Urban Chaos: Phossilah şi Sour @ The Push Club – 17.11.2012Urban Chaos: Phossilah şi Sour @ The Push Club – 17.11.2012

The Push Club va găzdui un nou eveniment la care nu trebuie să lipsiţi, este vorba de Urban Chaos, unde invitaţii sunt Phossilah si Sour. Evenimentul va avea loc pe data de 17 noiembrie, la ora 22:00.

Sunete din Sub.Sol Mixtape Vol.2 (Mixat de DJ Undoo)Sunete din Sub.Sol Mixtape Vol.2 (Mixat de DJ Undoo)

Sunete Sub.Sol lanseaza cel de-al doilea material din seria Sunete din Sub.Sol Mixtape.

Album: IL-Egal – Ca o Jungla (Download)Album: IL-Egal – Ca o Jungla (Download)

IL-Egal ofera la descarcare gratuita albumul „Ca o Jungla„, care si-a facut aparitia in 2008. Despre structura materialului pot sa va spun ca are 19 track-uri, iar printre colaborari ii veti gasi pe: Phossilah, Cabron, Puya, Aalyda, Sisu Tudor, 6ase:6ase si BabyGirl.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..