NoutĂŢi phunk b

Video: Phunk B – PhunatrixTessellataRaps #1 (Sacrificiul)Video: Phunk B – PhunatrixTessellataRaps #1 (Sacrificiul)

Phunk B

 „Phunatrix Tessellata Raps” este numele unei serii de freestyle-uri inițiate de către MC-ul constănțean pe nume Phunk B. Apariția acestora va avea loc la intervale aleatorii de timp, iar primul dintre ele este cel a cărui lansare a avut loc astăzi.

Interviu: Phunk B @ CloseUp (Video)Interviu: Phunk B @ CloseUp (Video)

Phunk B @ CloseUp

 Un artist îndrăgit de ascultătorii de hip hop a fost invitat în cadrul emisiunii online „CloseUp”, emisiune realizată de către Mia. În cadrul interviului pe care l-a acordat, Phunk B discută mai multe aspecte din viața și activitatea de artist.

Concert: Lansare album El Nino – „Binecuvântat” @ București – 21.04.2017Concert: Lansare album El Nino – „Binecuvântat” @ București – 21.04.2017

El Nino

 El Nino a pornit într-un turneu de promovare al noului său material solo, „Binecuvântat”, iar pe data de 21 aprilie, acesta ajunge în București.
 Evenimentul va avea loc la Arenele Romane, iar artistul promite că va fi cel mai mare show al său.

Video: MIC Check – #24 – Cypher AniversarVideo: MIC Check – #24 – Cypher Aniversar

MIC Check – Cypher Aniversar

 Pe parcursul zilei de ieri, cei de la MIC Check au lansat în mediul online înregistrarea video a unui nou episod al emisiunii respective.

Album: El Nino – Binecuvântat (Ascultă)Album: El Nino – Binecuvântat (Ascultă)

El Nino
  Odată cu împlinirea vârstei de treizeci de ani, El Nino a lansat un nou material discografic. Acest lucru s-a întâmplat pe parcursul serii de ieri, când artistul respectiv a urcat albumul pe canalul său de Youtube.

Album: gAZAh – Sustain’Ability (Ascultă)Album: gAZAh – Sustain’Ability (Ascultă)

gAZAh

 Vă amintiți de piesa intitulată „Venim!” și lansată pe parcursul anului 2015 de către gAZAh și alți membri ai labelului constănțean Paranoia 13? Pornind de la această piesă astăzi cunoscută vouă, ne îndreptăm spre un întreg material care a căpătat formă datorită lu..

Nerub și Phunk B au lansat materialul „VELE” în mediul onlineNerub și Phunk B au lansat materialul „VELE” în mediul online

 Așa cum vă anunțam în urmă cu o săptămână, Nerub împreună cu Phunk B au colaborat pentru realizarea materialului „VELE”.
 Începând de astăzi acesta poate ascultat pe canalul de YouTube ce îi aparține lui Phunk B.

Phunk B amână concertul din Cluj și anunță lansarea albumului „VELE” pe YouTube!Phunk B amână concertul din Cluj și anunță lansarea albumului „VELE” pe YouTube!

Phunk B
  După cum bine știți, Phunk B și Nerub urmau să susțină un concert în Cluj-Napoca, pe data de 28 ianuarie. Evenimentul marca lansarea albumului intitulat „VELE”, pe care acești doi artiști l-au realizat împreună. Cu toate acestea, concertul a fost amânat.

Phunk B și Infinitu’ au lansat materialul „Proiectul zero” în mediul onlinePhunk B și Infinitu’ au lansat materialul „Proiectul zero” în mediul online

 „Proiectul zero” este un material de cinci piese realizat de către Phunk B în colaborare cu Infinitu’ cunoscut și sub numele de Sfântu’ 8.

SpoT feat. Phunk B – RăsarSpoT feat. Phunk B – Răsar

SpoT

 La o scurtă perioadă de timp de la lansarea freestyle-ului realizat alături de Samurai, beatmaker-ul pe nume SpoT revine cu o nouă piesă! Acesta a colaborat pentru încropirea sa cu un alt MC constănțean, membru al Paranoia 13.

Concert prelansare album: -„Vele” – Phunk B & Nerub @ Timișoara – 16.12.2016Concert prelansare album: -„Vele” – Phunk B & Nerub @ Timișoara – 16.12.2016

Phunk B & Nerub

 Imediat după concertul susținut în Cluj-Napoca, Phunk B & Nerub vor ajunge într-un alt oraș din țară pentru a concerta. Un alt eveniment dedicat prelansării albumului „Vele” este cel care se va desfășura în Timișoara.

Phunk B lansează alte două promo-uri cu ajutorul cărora își promovează viitorul material!Phunk B lansează alte două promo-uri cu ajutorul cărora își promovează viitorul material!

Phunk B

 Având în vedere faptul că Phunk B urmează să lanseze un nou material, observăm o activitate intensă din partea sa. Lansarea albumului „Vele” va avea loc în 2017, însă până atunci, se va bucura de un concert de prelansare.

DJ Al*Bu feat. Phunk B – Scrisoarea #4DJ Al*Bu feat. Phunk B – Scrisoarea #4

DJ Al*Bu

 Albumul la care DJ Al*Bu lucrează este intitulat „Columna”. Până în prezent, artistul a lansat două piese cu scopul promovării sale. Este vorba despre „Săgeți” și „La margine”, cărora li se alătură o a treia piesă.

Video: Phunk B – La căpitănie (Promo)Video: Phunk B – La căpitănie (Promo)

Phunk B
  Pe data de opt decembrie, Phunk B a anunțat lansarea unui nou album alături de Nerub. Anunțul a venit prin intermediul unui promo intitulat „Uite că se mai poate”. Materialul discografic poartă numele de „VELE” și va fi lansat la începutul următorului an.

Phunk B – O palmăPhunk B – O palmă

Phunk B

 În cadrul unui articol anterior, ați putut afla că Phunk B și Nerub vor lansa un material împreună. Numele acestuia este „Vele” iar pe lângă concertul de prelansare pe care cei doi îl vor susține, ne putem bucura de audiția unei piese extrase din cadrul său.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..