NoutĂŢi Piesa

Maich – Timpul schimbă (VIDEO)Maich – Timpul schimbă (VIDEO)

Maich revine cu o nouă piesă, însoțită de un videoclip de studio realizat de Gheorghe Paraschiv. Piesa este intitulată „Timpul schimbă” și a fost creată pe un instrumental semnat de Livegian.

Un „Moment urban” cu suflet de la Brain Potion și Dj Dash (Video)Un „Moment urban” cu suflet de la Brain Potion și Dj Dash (Video)

După ce a lansat piesa „Liniște”, Brain Potion revine cu un nou proiect care surprinde sufletul orașului, de data aceasta în colaborare cu Dj Dash. Piesa este intitulată „Moment urban” și beneficiază de un videoclip realizat în totalitate de Brain Potion.

Ad Litteram a lansat o nouă piesă, în colaborare cu Laura Gherescu!Ad Litteram a lansat o nouă piesă, în colaborare cu Laura Gherescu!

După mai bine de 13 ani, în care a scris pagini grele în hip-hop-ul românesc, Ad Litteram deschide un nou capitol. Acum vorbim despre o colaborare cu Laura Gherescu, cooptată direct de pe scena „Vocea României” pe străzile din București.

Jazz, rap și liniște: Brain Potion a lansat o nouă piesă, în colaborare cu Andra Moldovan!Jazz, rap și liniște: Brain Potion a lansat o nouă piesă, în colaborare cu Andra Moldovan!

După piesele „Masca” și „Piesă fără titlu”, Brain Potion revine cu o nouă colaborare, de data aceasta cu Andra Moldovan. Intitulat sugestiv „Liniște”, proiectul audio beneficiază de instrumental, mixaj, masterizare, fotografie și artwork marca Brain Potion.

Alexandru x Manafique – Străzile AsteaAlexandru x Manafique – Străzile Astea

După „Flori de toamnă”, Unic Production are plăcerea să vă prezinte încă o piesă marca Alexandru.  De data aceasta este vorba despre „Străzile Astea”, o colaborare cu producătorul Manafique, înregistrată la Unic Studio din București.

Joe Budden Feat. Ransom – VietnamJoe Budden Feat. Ransom – Vietnam

Joe Budden, membru al trupei Slaughterhouse, ne prezintă piesa „Vietnam”, piesă pentru care a colaborat cu Ransom. De producția acesteia s-a ocupat Dj Pain 1, în timp ce mixajul a fost realizat de Parks @ ParksMusic.

Calliko ft. Wiz Khalifa – WingsCalliko ft. Wiz Khalifa – Wings

Wiz Khalifa a fost cooptat de Calliko pentru piesa „Wings”, piesă ce a fost produsă de Big Head Beats. Acestă piesă este primul single oficial al lui Calliko sub egida Taylor Gang.

Common Feat. Big Sean – DiamondsCommon Feat. Big Sean – Diamonds

Common a lansat piesa „Diamonds”, piesă pentru care a colaborat cu Big Sean. Aceasta a fost prădusă de No I.D. și va fi inclusă pe viitorul său album, „Nobody’s Smiling”.

Trick Trick – Twerk Dat! Pop That! feat. Eminem & Royce Da 5’9″Trick Trick – Twerk Dat! Pop That! feat. Eminem & Royce Da 5’9″

Trick Trick i-a cooptat pe Eminem și Royce Da 5’9″ pentru piesa „Twerk That! Pop That!”, piesă produsă de Antt Beatz.

Cliff Kido feat. Peter Zaad – Tenișii meiCliff Kido feat. Peter Zaad – Tenișii mei

Cliff Kido a lansat piesa „Tenișii mei”, piesă pentru care a colaborat cu Peter Zaad, acesta ocupându-se și de instrumentalul, mixajul și masterizarea piesei.

Krem – Când Răsare SoareleKrem – Când Răsare Soarele

Krem ne face, astăzi, cunoștință cu primul său single lansat sub egida Mango Records, „Când Soarele Răsare”. Această piesă a fost produsă de Ionescu Ovidiu Dorin (Dorian Oswin), care s-a ocupat, împreună cu Idu Andrei, și de aranjamentul muzical.

Ice Cube – Drop Girl ft. 2 Chainz & RedFooIce Cube – Drop Girl ft. 2 Chainz & RedFoo

Ice Cube a colaborat cu 2Chainz și RedFoo (fost membru LMFAO) pentru piesa „Drop Girl”, piesă ce va fi inclusă pe viitorul album al lui Ice Cube, „Everythang’s Corrupt”.

Common – Speak My PieceCommon – Speak My Piece

Common ne prezintă piesa „Speak My Piece”, piesă produsă de No I.D., ce va fi inclusă pe cel de-al 10-lea album al artistului, „Nobody’s Smiling”, ce va fi lansat pe 22 iulie.

Jeezy – Seen It All Feat. Jay ZJeezy – Seen It All Feat. Jay Z

Jeezy a colaborat cu Jay Z pentru piesa „Seen It All”, piesă produsă de Cardo. Aceasta trebuia să fie inclusă pe albumul lui Jay Z, „Magna Carta Holy Grail”, dar va fi inclusă de albumul „Seen It All” pe care Jeezy îl va lansa în această toamnă.

Mellina feat. Vescan – Poză de AlbumMellina feat. Vescan – Poză de Album

Vescan a fost cooptat de Mellina pentru piesa „Poză de Album”. Aceasta a fost înregistrată la Mango Records/MusicExpertCompany și a fost produsă, mixată și masterizată de Ionescu Ovidiu Dorin (Dorian Oswin).

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..