NoutĂŢi pink friday: roman reloaded

Video: Nicki Minaj – Come On A ConeVideo: Nicki Minaj – Come On A Cone

Nicki Minaj rămâne foarte activă pe plan muzical și ne mai oferă astăzi un clip. Melodia aleasă pentru a fi promovată se numește „Come On A Cone”, este produsă de Hit-Boy și este extrasă de pe materialul „Pink Friday: Roman Reloaded”.

Video: Nicki Minaj – I Am Your Leader (feat. Rick Ross & Cam’ron)Video: Nicki Minaj – I Am Your Leader (feat. Rick Ross & Cam’ron)

Nicki Minaj continua sa-si promoveze albumul „Pink Friday: Roman Reloaded” si a lansat un nou videoclip. Piesa aleasa pentru acesta se numeste „I Am Your Leader” si este realizata in colaborare cu Rick Ross si Cam’ron, fiind produsa de Hit-Boy.

Video: Nicki Minaj – Pound The AlarmVideo: Nicki Minaj – Pound The Alarm

Nicki Minaj revine astazi cu un nou videoclip pentru piesa „Pound The Alarm”. Melodia este extrasa de pe albumul „Pink Friday: Roman Reloaded” si a fost produsa de RedOne. Videoclipul a fost filmat in Trinidad-Tobago, tara natala a artistei, si a fost regizat de Benny Boom.

Video: Nicki Minaj – Right By My Side (feat. Chris Brown)Video: Nicki Minaj – Right By My Side (feat. Chris Brown)

Nicki Minaj ne prezinta astazi inca un videoclip de pe cel mai recent album al sau „Pink Friday: Roman Reloaded”. Piesa aleasa de catre Nicki se numeste „Right By My Side” si este realizata in colaborare cu Chris Brown.

Video: Nicki Minaj – StarshipsVideo: Nicki Minaj – Starships

Incepand de astazi, single-ul „Starships” al lui Nicki Minaj beneficiaza si de videoclip. Piesa este extrasa de pe materialul „Pink Friday: Roman Reloaded”, album lansat pe 3 aprilie 2012.

Video: Nicki Minaj – Beez In The Trap (feat. 2 Chainz)Video: Nicki Minaj – Beez In The Trap (feat. 2 Chainz)

La scurt timp dupa lansarea albumului „Pink Friday: Roman Reloaded” despre care va spuneam aici, Nicki Minaj revine cu un nou videoclip la piesa „Beez In The Trap”. Piesa este o colaborare cu 2 Chainz, partea de productie fiind asigurata de Kenoe.

Album: Nicki Minaj – Pink Friday: Roman Reloaded (Cover & Tracklist)Album: Nicki Minaj – Pink Friday: Roman Reloaded (Cover & Tracklist)

Nicki Minaj a facut publice coperta si tracklist-ul viitorului ei album ce poarta numele de „Pink Friday: Roman Reloaded”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..