NoutĂŢi Power pe Vinil

Video: Frații Grime – CTRLVideo: Frații Grime – CTRL

Frații Grime

 Frații Grime au revenit în antenția noastră cu o nouă piesă, dar și cu o nouă formulă. Constituită din Bean MC, Power Pe Vinil, Fănescu și un „membru surpriză”, care se pare că este Psihotrop, trupa a lansat piesa intitulată „CTRL”.

Video: JAZZ 8 – Opt Cinci feat. Power pe VinilVideo: JAZZ 8 – Opt Cinci feat. Power pe Vinil

 Pe parcursul acestei zile, JAZZ 8 de la The Bridge Committee, a lansat o nouă piesă extrasă din cadrul albumului „JaZZoMetric”, al cărei nume este „Opt Cinci”.

Album: Cred Că Sunt Extraterestru – 7.83 Hz (Ascultă / Descarcă)Album: Cred Că Sunt Extraterestru – 7.83 Hz (Ascultă / Descarcă)

 „Cred că sunt extraterestrul”, formația alcătuită din AFO, Crețu, Americanu și Power pe Vinil, membră a label-ului Culese din Cartier, lansează astăzi primul material, intitulat „7.83 Hz”.

Video: Frații Grime – 5, 4, 3, 2 (cu AFO și Bean MC)Video: Frații Grime – 5, 4, 3, 2 (cu AFO și Bean MC)

 În cazul în care vă doreați să auziți ceva nou din partea celor de la Frații Grime, vă anunț că aceștia au lansat o nouă piesă!
 Aceasta este intitulată „5, 4, 3, 2” iar pentru realizarea sa, Vali Umbră, Fănescu și Power pe Vinil au colaborat cu AFO și Bean MC.

Video: Frații Grime – #Cypher (Vali Umbră, AFO, Fanescu, Power pe Vinil) @ VoineasaVideo: Frații Grime – #Cypher (Vali Umbră, AFO, Fanescu, Power pe Vinil) @ Voineasa

 Anul acesta a început într-un mod productiv pentru Frații Grime, deoarece aceștia nu contenesc să ne surprindă cu noi piese.

Frații Grime lucrează la primul album!Frații Grime lucrează la primul album!

Am avut parte de „Locomotiva” și de „Whoo”, dar acum urmează să ne bucurăm de un întreg album semnat de către Frații Grime.

Video: Frații Grime – WhooVideo: Frații Grime – Whoo

 Când vine la microfon „dă să sară scântei” – asta face și astăzi Vali Umbră lansând alături de Power pe Vinil o nouă piesă sub egida Frații Grime.

RomaNecredinciosu’ va lansa două albume în această vară!RomaNecredinciosu’ va lansa două albume în această vară!

 Marele său scop nu-i deloc primul loc – asta ne spune RomaNecredinciosu’ în promo-ul lansat chiar acum câteva minute, care anunță apariția unor noi albume semnate de către el.

Fane Stelaru și Citizen X au lansat un material împreună!Fane Stelaru și Citizen X au lansat un material împreună!

Ieri Citizen X anunța pe pagina sa de facebook că va lansa un material în colaborare cu Fane Stelaru.
Iată că astăzi aceștia vin să ne spună că „nu toate nopțile se pierd”, lansând primul volum al materialului cu același nume.

Retrospectivă: Martie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Martie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna martie a adus mai multe vești bune pentru hip-hop-ul din țara noastră decât semne de primăvară, dar pe mine mă mulțumesc toate aceste lucruri. De fapt, această lună ne-a adus informații pozitive despre hip-hop-ul din întreaga lume.

Video: Samizdat – Probă de microfon (cu Power pe Vinil)Video: Samizdat – Probă de microfon (cu Power pe Vinil)

O nouă bucată semnată de Samizdat, adică de către romaN și Citizen X, a fost lansată pe Youtube. Aceasta se intitulează „Probă de microfon” și este o colaborare cu Power pe Vinil, beneficiând și de un videoclip realizat de Radu Ungureanu.

De ce „Frații Grime” și ”Locomotiva”?De ce „Frații Grime” și ”Locomotiva”?

După cum bine știți, în urmă cu cinci zile vă vorbeam de un nou proiect muzical care a luat naștere în țara noastră și anume „Frații Grime”, adică Vali Umbră alături de Power pe Vinil. Apoi, v-am prezentat primul videoclip al acestora, ce se intitulează „Locomotiva”.

Video: Frații Grime – LocomotivaVideo: Frații Grime – Locomotiva

Dacă ieri v-am vorbit despre Frații Grime, acum vă aduc la cunoștință faptul că au și lansat videoclipul piesei ce se intitulează „Locomotiva”. Spre surprinderea mea, am aflat că de muzică s-a ocupat chiar AFO, dovedindu-și aptitudinile de producător.

Vali Umbră și Power pe Vinil aka Frații GrimeVali Umbră și Power pe Vinil aka Frații Grime

Sunt sigur de faptul că îi știți pe Vali Umbră și Power pe Vinil, mai ales datorită faptului că fac parte din una dintre cele mai apreciate trupe de muzică din România și anume Subcarpați.

SONOR II: Suie Paparude, raku, Gojira & Planet H, AFO, Flou Rege, YellLow, Power Pe Vinil & Special Guests @ Arenele Romane – 15.11.2014SONOR II: Suie Paparude, raku, Gojira & Planet H, AFO, Flou Rege, YellLow, Power Pe Vinil & Special Guests @ Arenele Romane – 15.11.2014

 
Dupa lansarea SONOR de la sfarsitul lunii August, iata ca a venit momentul pentru o noua intalnire in luna Noiembrie. Chiar daca asteptarea a fost una lunga, va promitem inca o seara 100% romaneasca, plina de muzica de cea mai buna calitate si nume numai unul si unul.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..