NoutĂŢi PRO ERA

Video: Nyck Caution & Kirk Knight – Off The WallVideo: Nyck Caution & Kirk Knight – Off The Wall

Nyck Caution & Kirk Knight

 Ziua de ieri a fost marcată de lansarea unui nou videoclip din partea a doi dintre membrii PRO ERA. Este vorba despre cel realizat piesei intitulate „Off The Wall”, care poartă semnătura lui Nyck Caution & Kirk Knight.

Nyck Caution – Look At Me (Remix)Nyck Caution – Look At Me (Remix)

Nyck Caution

 Înainte de a lansa materialul la care lucrează alături de al său coleg Kirk Knight, material a cărui apariție este preconizată pentru prima jumătate a acestui an, membrul PRO ERA Nyck Caution a făcut publică o altă variantă a piesei „Look At Me”.

Joey Bada$$ – Rockabye Baby feat. ScHoolboy QJoey Bada$$ – Rockabye Baby feat. ScHoolboy Q

Joey Bada$$

 Pe parcursul zilei de ieri, Joey Bada$$ a făcut publică o nouă piesă extrasă din cadrul viitorului său material. Aceasta este intitulată „Rockabye Baby” și reprezintă o colaborare a MC-ului cu ScHoolboy Q.

Video: Nyck Caution – Show No LoveVideo: Nyck Caution – Show No Love

  „Show No Love” este denumirea piesei cu numărul șase din cadrul primului mixtape lansat de către Nyck Caution. Acesta poartă denumirea de „Disguise the Limit” și a apărut pe piață pe data de douăzeci și nouă februarie a acestui an.

Nyck Caution – Eyes Closed feat. Alex MaliNyck Caution – Eyes Closed feat. Alex Mali

  Nyck Caution, membru al grupului Pro Era, a lansat o nouă piesă intitulată „Eyes Closed”, în memoria tatălui său, care a decedat în urmă cu un an. Aceasta este o colaborare alături de Alex Mali și poate fi ascultată prin intermediul canalului de SoundCloud al lui Nyck.

Nyck Caution – What’s Understood (feat. Joey Bada$$)Nyck Caution – What’s Understood (feat. Joey Bada$$)

 În decursul săptămânii trecute vă prezentam o nouă piesă din partea unuia dintre artiștii labelului Pro Era, și anume Nyck Caution.
 Astăzi, acesta revine în atenția noastră cu o nouă piesă realizată în colaborare cu unul dintre colegii săi, Joey Bada$$.

Video: Nyck Caution – ChurchVideo: Nyck Caution – Church

 La scurt timp de la lansarea piesei ce poartă numele de „Jamal”, Nyck Caution, membru al labelului Pro. Era, revine în atenția ascultătorilor săi cu o altă piesă al cărei nume este „Church”.

Kirk Knight – Dead FriendsKirk Knight – Dead Friends

Kirk Knight a lansat o nouă piesă extrasă de pe viitorul său material intitulată „Dead Friends”. Precum piesa de care este precedată, și anume „Good Knight”, și aceasta reprezintă o colaborare, de această dată cu Noname Gypsy și Thundercat.

Kirk Knight – Good Knight (feat. Joey Bada$$, Flatbush Zombies & Dizzy Wright)Kirk Knight – Good Knight (feat. Joey Bada$$, Flatbush Zombies & Dizzy Wright)

La doar o săptămână de la răspândirea veștii că în toamna acestui an va lansa un nou material, Kirk Knight vine cu o nouă piesă.

Nyck Caution – World In Your Pocket (feat. Joey Bada$$)Nyck Caution – World In Your Pocket (feat. Joey Bada$$)

Astăzi Nyck Caution și Joey Bada$$ încearcă să vă pună „lumea în buzunare”, prin intermediul celei mai noi piese lansate, și anume „World In Your Pocket”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..