NoutĂŢi Prodigy

25.04.2017: S-au împlinit 22 de ani de la lansarea albumului „The Infamous”!25.04.2017: S-au împlinit 22 de ani de la lansarea albumului „The Infamous”!

  Astăzi se împlinesc 22 de ani de la lansarea celui de-al doilea album semnat Mobb Deep, și anume „The Infamous”!
 La începutul acestei luni vă vorbeam despre „Juvenile Hell”, care este materialul de debut al trupei menționate mai sus, acesta fiind adesea confundat cu albumul cărui..

AZ, Raekwon & Prodigy – Save ThemAZ, Raekwon & Prodigy – Save Them

AZ, Raekwon & Prodigy

 AZ, Raekwon & Prodigy au colaborat pentru realizarea piesei „Save Them”. Aceasta este produsă de către Buckwild, însă nu există nici o informație oficială legată de posibiltiatea apriției piesei în cadrul noului material al lui AZ.

11.12.2016: În urmă cu 15 ani, grupul Mobb Deep lansa cel de-al cincilea material din carieră!11.12.2016: În urmă cu 15 ani, grupul Mobb Deep lansa cel de-al cincilea material din carieră!

Mobb Deep

 În urmă cu 15 ani, prin intermediul labelurilor Loud și Columbia Records avea loc lansarea celui de-al cincilea material discografic al grupului Mobb Deep.

10.08.2016: În urmă cu 17 ani, Def Jam Records lansa „Violator: The Album”!10.08.2016: În urmă cu 17 ani, Def Jam Records lansa „Violator: The Album”!

Sursă foto: www.amazon.c

Prodigy anunță lansarea unui nou material solo!Prodigy anunță lansarea unui nou material solo!

 Pe lângă albumele pe care le-a lansat alături de colegul său Havoc, sub egida Mobb Deep, Prodigy are „la activ” și câteva materiale solo, al căror număr va crește, căci artistul se pregătește de lansarea unui nou material discografic!
 Numele albumului la care MC-ul lucrează est..

Acum 16 ani cei de la Mobb Deep lansau „Murda Muzik”!Acum 16 ani cei de la Mobb Deep lansau „Murda Muzik”!

Astăzi se împlinesc 16 de la lansarea celui de-al patrulea maerial semnat Mobb Deep, și anume „Murda Muzik”. Țin să menționez că simultan cu acesta, a fost lansată și o variantă cenzurată intitulată „Mobb Muzik”.

S-au împlinit 22 de ani de la lansarea albumului „Juvenile Hell” !S-au împlinit 22 de ani de la lansarea albumului „Juvenile Hell” !

Pe 13 aprilie 1993 cei de la Mobb Deep lansau primul lor material intitulat „Juvenile Hell”.

Mobb Deep – Taking You Off HereMobb Deep – Taking You Off Here

I got you stuck of the realness, we be the infamous
You heard of us, official Queensbridge murderes…
Acestea erau versurile ce în anul 1995 marcau zona în care rapperul Albert Johnson alături de rapperul Kejuan Muchita, sau mult mai bine cunoscuți sub numele de scenă Prodigy și Havoc, ..

Video: Prodigy – Without Rhyme Or ReasonVideo: Prodigy – Without Rhyme Or Reason

Prodigy revine astăzi în atenția noastră cu un nou videoclip ce promovează cel mai recent album al său, denumit „H.N.I.C. 3”. Melodia aleasă pentru acest clip se numește „Without Rhyme Or Reason” și a fost produsă de The Alchemist.

Prodigy – Medicine ManProdigy – Medicine Man

Prodigy lansează astăzi materialul „The Bumpy Johnson Album”. În plus, el ne oferă spre ascultare una dintre cele cinci piese noi de pe LP-ul său. Melodia aleasă este „Medicine Man” și este produsă de Alchemist. Ascultă în cele ce urmează rezultatul final.

Childish Gambino – Body (feat. Prodigy)Childish Gambino – Body (feat. Prodigy)

La scurt timp de la lansarea mixtape-ului „Royalty” pe care vi l-am prezentat aici, Childish Gambino ne-a mai oferit un single. Piesa despre care va vorbim se numeste „Body” si este un feat. cu Prodigy. Va invitam sa o ascultati putin mai jos.

Video: Prodigy – Get Money (feat. Boogz Boogetz)Video: Prodigy – Get Money (feat. Boogz Boogetz)

Inainte de lansarea albumului sau „H.N.I.C. 3” ce ar trebui sa apara in aceasta seara, Prodigy ne-a mai oferit inca un videoclip. Piesa aleasa de el poarta numele „Get Money” si este un feat. cu Boogz Boogetz.

Prodigy – Co-Pilot (feat. Wiz Khalifa)Prodigy – Co-Pilot (feat. Wiz Khalifa)

Prodigy (Mobb Deep) ne-a oferit astazi inca un single extras de pe materialul „H.N.I.C. 3”. Piesa se numeste „Co-Pilot” si este un feat. cu Wiz Khalifa, partea de productie fiind asigurata de The Colombians. Va invitam sa ascultati aceasta colaborare in cele ce urmeaza.

Prodigy – What’s Happening (feat. T.I.)Prodigy – What’s Happening (feat. T.I.)

Nu mai este mult pana pe cand Prodigy va lansa materialul „H.N.I.C. 3”. Pana la lansarea din 3 iulie, artistul ne-a facut cadou inca un single. Piesa se numeste „What’s Happening” si a fost realizata in colaborare cu T.I. .

Video: Prodigy – Pretty ThugVideo: Prodigy – Pretty Thug

La putin timp timp de la eliberarea din inchisoare si de la scandalul cu Havoc, Prodigy reuseste sa revina in atentia noastra cu un nou videoclip. Piesa aleasa se numeste „Pretty Thug” si urmeaza sa fie inclusa pe materialul „H.N.I.C. 3” ce va fi lansat pe 3 iulie.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..