NoutĂŢi promo

Promo album #2: RPG LaSesiune – GypsyhedelicPunk (video)Promo album #2: RPG LaSesiune – GypsyhedelicPunk (video)

 Materialul cu numărul doi din activitatea de MC a lui RPG LaSesiune, realizat în colaborare cu Raven și intitulat „GypsyhedelicPunk”, este cât se poate de aproape de ziua lansării.

Promo album: RPG LaSesiune – GypsyhedelicPunk (video)Promo album: RPG LaSesiune – GypsyhedelicPunk (video)

 La jumătatea anului 2014, RPG, lansa materialul „Peyote Runner”, un album de șapte piese despre care v-am scris la momentul respectiv.
 Astăzi aflăm că acesta lucrează la un nou material ce se va intitula „GypsyhedelicPunk”.

Video: Phunk B – Nu mi-e frică de moarte (Promo #1)Video: Phunk B – Nu mi-e frică de moarte (Promo #1)

 La începutul acestei luni vă anunțam că Phunk B, membru al label-ului Paranoia13 din Constanța urmează să lanseze materialul „Nu mi-e frică de moarte”.

Gani și EnerGIA vă invită la concertul de lansare Subsemnatu – 1 Terra de Instrumentale, Vol. 2! (Promo)Gani și EnerGIA vă invită la concertul de lansare Subsemnatu – 1 Terra de Instrumentale, Vol. 2! (Promo)

Pentru a promova concertul de lansare „1 Terra de Instrumentale, Vol. 2”, Subsemnatu a pregătit un scurt video cu Gani și EnerGIA,  în care cele două invită ascultătorii să participe la evenimentul ce va avea loc sâmbătă, 12 septembrie, în clubul Fabrica din București.

Sișu & Dragonu’ – Curaj (SubsRemix) + Promo Subsemnatu (Video)Sișu & Dragonu’ – Curaj (SubsRemix) + Promo Subsemnatu (Video)

În pregătirea materialului „1 Terra de Instrumentale, Vol. 2”, Subsemnatu a lansat un remix al piesei „Curaj”, semnată de Sișu și Dragonu’. Materialul „1 Terra de Instrumentale, Vol.

Promo: ERROR – Ateliere de Creație lansează „Ore Suplimentare”Promo: ERROR – Ateliere de Creație lansează „Ore Suplimentare”

Pe parcursul săptămânilor precedente v-am adus nenumărate știri despre cel de-al doilea material pe care grupul „Ateliere de Creație” l-a pregătit pentru această lună.
Intitulat „Ore suplimentare” el este continuarea celui de acum aproape doi ani, „Program de lucru”.

Album: Gani – Rimă organizată (copertă / tracklist)Album: Gani – Rimă organizată (copertă / tracklist)

Gani, o voce feminină care dă glas mesajelor din hip hop-ul românesc, pune la cale o ”Rimă organizată” cu ocazia celui de-al doilea album pe care aceasta urmează să il lanseze.

Promo: Argatu` – Culese din Cartier vol. II (Video)Promo: Argatu` – Culese din Cartier vol. II (Video)

După lansarea din luna septembrie a materialului „Culese din Cartier„, Argatu` îşi continuă activitatea şi revine cu un promo care anunţă apariţia celui de-al doilea volum al compilaţiei.

Volumul 2. În curând. Big up.

Exile, Mistic & Si Phili (Phi Life Cypher) – Off da dome (Promo)Exile, Mistic & Si Phili (Phi Life Cypher) – Off da dome (Promo)

Aveți mai jos un promo video, oferit de Exile, Mistic și Si Phili pentru Finala de Battle ce va avea loc pe 21 octombrie în Silver Church.
Mai multe detalii despre battle aveți  aici.

Promo album: Swift – Anger ManagementPromo album: Swift – Anger Management

Mai tineti minte cand v-am prezentat viitorul album lui Swift, respectiv „Anger Management„? Ei bine, astazi a fost urcat pe contul de pe Youtube al baietilor de la In Extremis un promo al materialului.

The Bridge Committee – Promo Concert #2 @ Wings Club 13.11.2011The Bridge Committee – Promo Concert #2 @ Wings Club 13.11.2011

Dupa ce v-am prezentat aici primul promo al concertului de pe 13 noiembrie din Club Wings, acum am sa vi-l prezint pe cel cu numarul 2.
Acesta este de fapt un making of al primului promo oficial.

The Bridge Committee – Promo Concert @ Wings Club 13.11.2011The Bridge Committee – Promo Concert @ Wings Club 13.11.2011

A mai ramas o saptamana pana la mult asteptatul eveniment marca Junky SIZE.
Pe scena clubului Wings vor urca DOC, Deliric 1, Vlad Dobrescu si invitatii lor, The Bridge Committee, iar primii care dau startul promo-urilor pentru acest eveniment, este trupa duo The Bridge Committee.

Promo album: Criss Blaziny – AntiCrissPromo album: Criss Blaziny – AntiCriss

Cu mult timp in urma Criss Blaziny anunta ca urmeaza sa lanseze un nou material discografic care va purta numele de „AntiCriss”. Zis si facut! Artistul s-a pus pe treaba si pentru a ne convinge ca munceste din greu a uploadat pe contul sau oficial de Youtube un promo.

Promo: K-trina @ Lansare Tonik Obiektiv – Unul pentru toti si toti pentru eiPromo: K-trina @ Lansare Tonik Obiektiv – Unul pentru toti si toti pentru ei

Prietenul nostru Tonik Obiektiv, se pregateste intens pentru lansarea albumului „Unul pentru toti si toti pentru ei”.

Promo: Compilatia „Hip Hop la feminin”Promo: Compilatia „Hip Hop la feminin”

Campania de sustinere a fetelor din Hip Hop se apropie de final. Anuntata in urma cu doua luni, compilatia „Hip Hop la feminin” prinde radacini tot mai pronuntate, oferindu-ne un promo la ceea ce urmeaza sa se lanseze in cel mai scurt timp.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..