NoutĂŢi Puff Daddy

04.11.2017: În urmă cu 20 de ani, Jay-Z lansa al doilea material discografic al său!04.11.2017: În urmă cu 20 de ani, Jay-Z lansa al doilea material discografic al său!

Jay-Z

 În urmă cu 20 de ani, prin intermediul Roc-A-Fella Records și Def Jam Recordings avea loc lansarea unui nou material din partea lui Jay-Z. Este vorba despre albumul intitulat „In My Lifetime, Vol 1”, care este al doilea material discografic lansat de către acesta.

17.03.2017: În urmă cu 19 ani, avea loc lansarea piesei „Victory”, din partea lui Puff Daddy, The Notorious B.I.G. și Busta Rhymes!17.03.2017: În urmă cu 19 ani, avea loc lansarea piesei „Victory”, din partea lui Puff Daddy, The Notorious B.I.G. și Busta Rhymes!

Puff Daddy

 În urmă cu 19 ani, avea loc lansarea piesei intitulate „Victory”, care reprezintă un extras din cadrul albumului de debut al MC-ului Puff Daddy.  Este vorba despre albumul „No Way Out”.
 Piesa reprezintă o colaborare a acestuia cu The Notorious B.I.G.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Albumul „I Am…”, semnat de către Nas, împlinește 17 ani de la lansare!Albumul „I Am…”, semnat de către Nas, împlinește 17 ani de la lansare!

Sursă foto: www.genius.com
 „I Am…” este numele celui de-al treilea material solo din cadrul discografiei lui Nas, lansat pe data de șase aprilie a anului 1999, prin intermediul Columbia Records.

Video: Puff Daddy feat. Meek Mill – „I Want The Love”Video: Puff Daddy feat. Meek Mill – „I Want The Love”

Puff Daddy ne prezintă videoclipul piesei „I Want The Love”, o colaborare cu Meek Mill. Această piesă, produsă de Young Chop, este cel de al doilea single de pe albumul „MMM – Money Making Mitch” ce beneficiază de un videoclip. Videoclipul a fost regizat de Eif Rivera.

Diddy-Dirty Money – Your Love (Remix) (Feat. Trey Songz & Rick Ross)Diddy-Dirty Money – Your Love (Remix) (Feat. Trey Songz & Rick Ross)

Cat de curand va aparea un nou clip semnat P. Daddy – Dirty Money, un featuring cu Trey Songz si Rossie. Pe internet putem vedea un clip behing the scene, de la filmarile clipului si putem asculta piesa in intregime. Check this out!!

RICK ROSS NBA ALL-STAR L.A.

MIXTAPE: Daddy Dirty Money – LoveLove Vs HateLoveMIXTAPE: Daddy Dirty Money – LoveLove Vs HateLove

Oare „Taticul” nu mai poate avea niciun succes fara fetele din Dirty Money? Ieri a aparut pe internet un Mixtape cu piese noi ale grupului Dirty Money. Ce-i drept, taticul face treaba buna in acesta formula.

Istoria Hip Hop-ului: Tupac Amaru ShakurIstoria Hip Hop-ului: Tupac Amaru Shakur

Fara nicio indoiala, Tupac a fost unul dintre putinii artisti din hip hop-ul international care a reusit sa se mentina in topuri chiar si dupa moartea sa.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..