NoutĂŢi pumn de tarana

Pumn de Țărână – Eroul din mulțime feat. Ana KuiPumn de Țărână – Eroul din mulțime feat. Ana Kui

Artistul Pumn de Țărână ne oferă spre ascultare încă o piesă extrasă de pe materialul lansat la jumătatea acestui an, intitulat „Eu sînt litera”.
Aceasta se numește „Eroul din mulțime” și reprezintă o colaborare cu Ana Kui.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Concert: Pumn de Țărână – „Rulota Tour 2016” @ Baia Mare – 15.09.2016Concert: Pumn de Țărână – „Rulota Tour 2016” @ Baia Mare – 15.09.2016

 Mâine, Pumn de Țărână va susține un alt concert din cadrul turneului „Rulota Tour 2016”, acesta având loc în Baia Mare, începând cu ora 19:00.
 Acesta va fi însoțit de către Bran Brandon care va construi live coloana sonoră a serii.

Concert: Pumn de Țărână – „Rulota Tour 2016” @ Cluj-Napoca – 16.09.2016Concert: Pumn de Țărână – „Rulota Tour 2016” @ Cluj-Napoca – 16.09.2016

 Lista actuală a orașelor în care Pumn de Țărână va ajunge pentru a susține concerte din cadrul turneului Rulota Tour 2016 cuprinde trei orașe, al treilea fiind Clujul.

Concert: Pumn de Țărână – „Rulota Tour 2016” @ Deva – 14.09.2016Concert: Pumn de Țărână – „Rulota Tour 2016” @ Deva – 14.09.2016

 După concertul pe care îl va susține în Oradea, pe data de 10 septembrie, Pumn de Țărână va călători cu a sa rulotă până în orașul Deva, unde va susține un alt concert din cadrul turneului Rulota Tour 2016.

Pumn de Țărână dezvăluie numele primelor orașe în care va susține concerte din cadrul Rulota Tour 2016!Pumn de Țărână dezvăluie numele primelor orașe în care va susține concerte din cadrul Rulota Tour 2016!

 Mini-turneul primăvăratic susținut de către Pumn de Țărână prin patru orașe ale țării nu este singurul mijloc de răspândire a muzicii sale, căci artistul pornește într-un alt turneu mai…neconvențional.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

Concert: Pumn de Țărână – „Rulota Tour 2016” @ Oradea – 10.09.2016Concert: Pumn de Țărână – „Rulota Tour 2016” @ Oradea – 10.09.2016

 În cadrul interviului pe care Pumn de Țărână l-a acordat site-ului nostru la începutul acestei luni, ați putut afla că artistul și-a propus realizarea unui turneu prin țară cu…rulota! Astfel că Rulota Tour 2016 va fi deschis de întâiul concert pe care Pumn de Țărână îl va ..

Pumn de Țărână – Am plecat feat. Revillo și BrandonPumn de Țărână – Am plecat feat. Revillo și Brandon

 Pumn de Țărână a lansat pe YouTube piesa cu numărul 11 din tracklist-ul celui mai recent material al său, intitulat „Eu sînt litera”. Aceasta poartă denumirea de „Am plecat” și este o colaborare alături de Revillo și Brandon.

Retrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a șaptea lună a acestui an s-a încheiat, motiv pentru care vă aducem la cunoștință toate noutățile din hip-hop, publicate pe site-ul nostru, atât din România, cât și din străinătate.

Interviu: Pumn de Țărână „Frumusețea e că muzica crează o stare în cadrul căreia cuvintele conturează o poveste concretă”Interviu: Pumn de Țărână „Frumusețea e că muzica crează o stare în cadrul căreia cuvintele conturează o poveste concretă”

 În rândurile ce urmează, veți afla că au trecut trei ani de când Pumn de Țărână a acordat primul interviu site-ului nostru.

Pumn de Țărână – Calc pe becuriPumn de Țărână – Calc pe becuri

 De curând, am putut asculta o nouă piesă din partea lui Pumn de Țărână, care se regăsește în tracklist-ul albumului „Eu sînt litera” și poartă numele de „Rugă”.
 Astăzi, artistul a lansat o altă piesă care face parte din cadrul tracklist-ului aceluiași material.

Pumn de Țărână – RugăPumn de Țărână – Rugă

 De curând, Pumn de Țărână a lansat întreg albumul „Eu sînt litera” în mediul online, pe diverse platforme digitale (iTunes, Spotify și Google Play), iar din când în când, continuă să lanseze câte o piesă din cadrul tracklist-ului acestuia și pe canalul său de YouTube.

Retrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Iunie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Pumn de Țărână a lansat albumul „Eu sînt litera” în mediul online!Pumn de Țărână a lansat albumul „Eu sînt litera” în mediul online!

 Sfârșitul lunii mai a acestui an a fost marcat de lansarea unui nou material din partea lui Pumn de Țărână. Numele acestuia este „Eu sînt litera”, iar artistul a ajuns în patru mari orașe ale țării pentru a susține concerte de lansare ale sale.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..