NoutĂŢi Puya

Video: La Familia feat. Connect-R – CurajVideo: La Familia feat. Connect-R – Curaj

 După ce au lansat videoclipurile pieselor „În realitate” și „FAK” alături de documentarul realizat în două părți, Sișu și Puya, adică trupa La Familia revin cu cea de-a treia piesă care este promovată cu ajutorul unui videoclip.

Trupa La Familia își reia activitatea muzicală, moment marcat de videoclipul piesei „În realitate”, realizată alături de GuzTrupa La Familia își reia activitatea muzicală, moment marcat de videoclipul piesei „În realitate”, realizată alături de Guz

 Una dintre cele mai cunoscute trupe din hip hop-ul românesc se reîntorc pe scenă, este vorba de La Familia, formația compusă din Puya și Tudor Șisu.

Concert: Jianu + Lansare album „Din Sudu’ Fierbinte” @ București – 12.03.2017Concert: Jianu + Lansare album „Din Sudu’ Fierbinte” @ București – 12.03.2017

Jianu

După cum probabil ați aflat, Jianu urmează să lanseze primul său material și anume „Din Sudu’ Fierbinte”. Evenimentul de lansare al materialului va avea loc duminică, 12 martie, în clubul bucureștean Silver Church.

Un nou material din partea trupei La Familia va fi lansat în acest an!Un nou material din partea trupei La Familia va fi lansat în acest an!

La Familia

 Anul 2017 va găzdui lansarea unui nou material al binecunoscutei trupe de hip hop La Familia. Vestea apariției sale a fost făcută publică pe parcursul zilei de ieri, pe rețeaua de socializare Facebook, de către Puya, unul dintre membrii grupului respectiv.

Album: Sișu Tudor – „Symphonia” (Ascultă)Album: Sișu Tudor – „Symphonia” (Ascultă)

  Sișu Tudor a lansat noul său album, ce poartă denumirea de „Symphonia”, în mediul online, mai precis pe canalul său de YouTube.

Concert: Lansare album Sișu Tudor „Symphonia” @ București – 09.10.2016Concert: Lansare album Sișu Tudor „Symphonia” @ București – 09.10.2016

  Sișu Tudor urmează să susțină un concert de lansare pentru noul său album, intitulat „Symphonia”, pe data de 9 octombrie, în București. Evenimentul se va desfășura în Berăria H, intrarea în club fiind posibilă începând cu ora 21:00.

Album: Sișu Tudor – Uvertura (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Sișu Tudor – Uvertura (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

 La începutul acestei săptămâni, ne-am putut bucura de audierea piesei „Lumina de la capătul cartierului”, cea din urmă piesă extrasă din cadrul trackist-ului EP-ului „Uvertura”, care avea ca scop promovarea materialului respectiv.

Sișu Tudor cu Rashid – Lumina de la capătul cartieruluiSișu Tudor cu Rashid – Lumina de la capătul cartierului

 Săptămâna aceasta aduce cu sine lansarea unui nou material din partea lui Sișu Tudor. Este vorba despre EP-ul „Uvertura”, a cărui lansare va avea loc vineri, pe 19 februarie.
 Între timp, artistul ne oferă un alt extras de pe acesta, intitulat „Lumina de la capătul cartierului”.

Sișu a lansat prima piesă extrasă de pe viitorul său EP, alături de Puya!Sișu a lansat prima piesă extrasă de pe viitorul său EP, alături de Puya!

 Cât de mult vă doreați să ascultați o nouă piesă semnată de către La Familia? Sișu a lansat prima piesă extrasă de pe noul său EP, intitulat „Uvertura”.

El Nino lansează „Onoarea înainte de toate” și pe Youtube!El Nino lansează „Onoarea înainte de toate” și pe Youtube!

Aseară v-am prezentat piesa intulată „Te Simt”, care este extrasă de pe noul material semnat de El Nino. Ei bine, artistul lansează „Onoarea înainte de toate” și pe Youtube, motiv pentru care trebuie să vă spun câteva cuvinte legate de acest album.

El Nino lansează o nouă piesă alături de Puya!El Nino lansează o nouă piesă alături de Puya!

După ce anul trecut El Nino ne-a vorbit „Pe Limba Noastră”, vine să ne spună că onoarea este înainte de toate, acesta fiind numele viitorului său material ce va fi lansat pe 19 aprilie în clubul bucureștean Silver Church.

MusicExpertCompany – Cea mai eficientă gașcă din industria muzicală din România în 2014MusicExpertCompany – Cea mai eficientă gașcă din industria muzicală din România în 2014

MusicExpertCompany este poate singura gasca din industria muzicala care functioneaza in slujba artistului pe toate planurile in mod pragmatic si realistic – este casa de discuri, se ocupa de publishing, de managementul si promovarea artistului, de booking si organizarea concertelor, adica fun..

La Familia, la fel ca-n prima zi!La Familia, la fel ca-n prima zi!

Era anul 1994 la formarea uneia dintre cele mai iubite trupe din hip hop-ul românec, La Familia. Începuturile erau pe la deschiderea concertelor B.U.G.

Puya cu INNA – Strigă!Puya cu INNA – Strigă!

Mai nou avem parte de surprize tot mai multe în hip hop-ul românesc, artiștii colaborând cu nume importante din pop cum ar fi Andreea Bălan, Antonia, Smiley sau alții.

Sișu Tudor feat. Rashid & Puya – PromisiuniSișu Tudor feat. Rashid & Puya – Promisiuni

Sișu ne prezintă în această seară o colaborare cu Rashid și Puya, care poartă titlul de Promisiuni. Piesa vine înainte de mult așteptata lansare a albumului Marea Evadare, care va avea loc pe 27 aprilie în Silver Church și despre care puteți afla mai multe aici.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..