NoutĂŢi R.A.C.L.A.

Video: R.A.C.L.A. – Șaga (El/Ea)Video: R.A.C.L.A. – Șaga (El/Ea)

Pentru mine, reîntoarcerea trupei R.A.C.L.A. în hip-hop-ul românesc a fost o surpriză plăcută, indiferent de faptul că trupa nu se mai află în componența ei originală.

Video: Bass Turbat feat. R.A.C.L.A. – BroVideo: Bass Turbat feat. R.A.C.L.A. – Bro

După videoclipul piesei „Ține-te de ea”, trupa R.A.C.L.A. revine cu un nou videoclip pentru piesa intitulată „Bro” realizată în colaborare cu cei de la Bass Turbat.

BlackSheepSound îți recomandă 10 piese perfecte pentru vară – IIBlackSheepSound îți recomandă 10 piese perfecte pentru vară – II

Cu toate că anotimpul ăsta nu a fost tocmai blând cu noi și nu prea îi putem spune vară, un weekend la mare, o plimbare cu bicicleta sau o sesiune de alergat/plimbat prin parc, tot prindem! Și cum am putea să facem toate lucrurile astea fără draga noastră muzică? Cum am putea să plecă..

Video: R.A.C.L.A. – Ține-te de eaVideo: R.A.C.L.A. – Ține-te de ea

După 7 ani, R.A.C.L.A. se întoarce pe  07.07.2014 la ora 14 cu piesa  ”Ține-te de ea”!
De producție și aranjament muzical s-au ocupat Christu și Ciprian Lemnaru pentru Chill Brothers Entertainment.
Videoclipul beneficiază de regia lui Dragoș Ometiță, D.O.P.

10 piese pe care nu le vom uita niciodată10 piese pe care nu le vom uita niciodată

Începem un articol în care am dori să ne amintim de piesele care ne-au marcat pe noi, ascultătorii de hip hop. Credem că toți avem câte-o piesă care nu va ”muri” niciodată și o vom asculta și peste zece ani cu aceeași plăcere ca în prima zi de lansare.

Istoria Hip Hop-ului: MorometziiIstoria Hip Hop-ului: Morometzii

In 1993, doi baieti din (de acum renumitul) cartier Berceni, Cezar Cristea si Sergiu Istrati, de 18, respectiv 15 ani, influentati de muzica de peste ocean (si anume rap) decid sa formeze trupa Morometzii (numele fiind inspirat din romanul cu titlu omonim al lui Marin Preda si fiind ales intre doua..

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..