NoutĂŢi r.a. the rugged man

Gift Of Gab & A-F-R-O & R.A the Rugged Man – Freedom Form FlowingGift Of Gab & A-F-R-O & R.A the Rugged Man – Freedom Form Flowing

Gift Of Gab
  Artistul Gift Of Gab, membru al grupului Blackalicious, a lansat pe YouTube o piesă extrasă din cadrul noului său material discografic. Este vorba despre melodia intitulată „Freedom Form Flowing”. Aceasta este o colaborare alături de R.A. the Rugged Man și A-F-R-O.

A-F-R-O – The Time Is Now (John Cena Remix)A-F-R-O – The Time Is Now (John Cena Remix)

A-F-R-O
  Probabil că nu v-ați așteptat să-l ascultați vreodată pe A-F-R-O pe instrumentalul piesei „My Time Is Now”. Dacă nu v-ați dat seama deja, este vorba despre instrumentalul piesei cântate de către John Cena.

22.10.2016: În urmă cu 4 ani, Vinnie Paz lansa materialul „God of the Serengeti”!22.10.2016: În urmă cu 4 ani, Vinnie Paz lansa materialul „God of the Serengeti”!

  „God of the Serengeti” este titlul pe care îl poartă cel de-al doilea material discografic din cariera solo a lui Vinnie Paz, acesta fiind lansat în urmă cu patru ani, pe data de 22 octombrie 2012, prin intermediul label-ului Enemy Soil.

Video: Sadat X – Da Hustle Don’t Stop feat. Ed O.G.Video: Sadat X – Da Hustle Don’t Stop feat. Ed O.G.

  În vara acestui an, Sadat X a lansat un nou material, al cărui nume este „Agua” și care conține colaborări cu artiști precum R.A. The Rugged Man, Shabaam Shadeeq, A-F-R-O și Ed O.G.,

19.09.2016: Se împlinesc 10 ani de la lansarea albumului „Servants in Heaven, Kings in Hell”19.09.2016: Se împlinesc 10 ani de la lansarea albumului „Servants in Heaven, Kings in Hell”

Sursă foto: hiphopdx.com
 „Servants in Heaven, Kings in Hell” este denumirea celui de-al cincilea material al grupului Jedi Mind Tricks, lansarea sa având loc pe data de 19 septembrie a anului 2006, prin intermediul Babygrande Records.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

Psycho Les feat. R.A. the Rugged Man – Ba Ba BarsPsycho Les feat. R.A. the Rugged Man – Ba Ba Bars

 Psycho Les, unul dintre membrii grupului The Beatnuts, urmează să lanseze un nou material, pe data de 9 august, intitulat „DANKGOD Vol.1”. Cu această ocazie, una dintre piesele ce se regăsesc în cadrul acestui album a fost lansată pe canalul de YouTube a lui R.A.

Retrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Iunie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Video: R.A. The Rugged Man – Bang BoogieVideo: R.A. The Rugged Man – Bang Boogie

 În cadrul tracklist-ului albumului „Legends Never Die”, pe care R.A. The Rugged Man l-a lansat pe parcursul anului 2013, își face loc piesa intitulată „Bang Boogie”, care începând de ieri, se bucură de un videoclip.

Retrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSound

 După cum v-am obișnuit de câteva luni bune, ziua de întâi a fiecărei luni, reprezintă pentru site-ul nostru momentul în care ne analizăm activitatea lunii care tocmai s-a încheiat.

R.A. The Rugged Man, A-F-R-O și Mr. Green completează line-up-ul pentru scena hip hop de la Airfield Festival!R.A. The Rugged Man, A-F-R-O și Mr. Green completează line-up-ul pentru scena hip hop de la Airfield Festival!

 În cazul în care aveați dubii în ceea ce privește prezența voastră la festivalul ce va avea loc în vara acestui an, și anume Airfield Festival, vă anunț că pe lista de motive pentru care trebuie să fiți acolo apare un altul.

Video: Marcella Puppini vs. R.A. The Rugged Man – The GreatestVideo: Marcella Puppini vs. R.A. The Rugged Man – The Greatest

 Noua piesă în cadrul căreia putem întâlni prezența lui R.A. The Rugged Man este intitulată „The Greatest” și reprezintă o fuziune de genuri: vintage swing și hip hop.

Video: A-F-R-O – Code #829Video: A-F-R-O – Code #829

Astăzi vom face cunoștință cu A-F-R-O aka All Flows Reach Out, sau mai bine zis cu muzica acestuia, care merită fiecare minut din timpul vostru liber pentru a fi ascultată.

Retrospectivă: Septembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna septembrie este momentul când schimbăm anotimpul și ca multe lucruri din diferite domenii, hip hop-ul își accentuează activitatea. Acest fapt a început de luna trecută, din punct de vedere al știrilor din hip hop-ului atât autohton cât și străin.

R.A. The Rugged Man – Dooo It! (Miley Cyrus Remix)R.A. The Rugged Man – Dooo It! (Miley Cyrus Remix)

 Încă sunt puțin confuz în legătură cu această piesă, dar se pare că R.A. The Rugged Man a fost inspirat de noua melodie semnată de către Miley Cyrus, încât s-a decis să îi facă un „remix”. Bineînțeles, în stilul propriu. Așadar, R.A.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..