NoutĂŢi Rack City

Video: Tyga – Rack City (Remix) (Feat. Young Jeezy, Fabolous, T.I. & Meek Mill)Video: Tyga – Rack City (Remix) (Feat. Young Jeezy, Fabolous, T.I. & Meek Mill)

Va prezint un alt clip, este vorba despre piesa ”Rack City” semnata Tyga feat. Young Jeezy, Fabolous, T.I. & Meek Mill.

Yelawolf – Rack City (Freestyle)Yelawolf – Rack City (Freestyle)

Piesa lui Tyga tinde sa fie un element de referinta in realizarea freestyle-urilor. Pe acelasi instrumental, a venit si randul lui Yelawolf sa ne ofere cateva versuri.

Video: B.o.B – Rack City (Freestyle)Video: B.o.B – Rack City (Freestyle)

Acompaniat de un videoclip haios si in acelasi timp interesant, Bobby Ray a facut o demonstratie a talentului sau pe beat-ul lui Tyga.

Video: Tyga – Rack City (Versiune noua)Video: Tyga – Rack City (Versiune noua)

Noua versiune „Rack City” a aparut si in varianta video. Este o perspectiva noua pe care va propun s-o vedeti.
Tyga va lansa in curand si un album – „Careless World” – programat sa apara pe 24 ianuarie.

Tha Dogg Pound & Hustle Boyz – Dat BitchTha Dogg Pound & Hustle Boyz – Dat Bitch

Daz si Kurupt se pregatesc sa lanseze un nou mixtape. Acesta se numeste „D.P.G.C’OLOGY„, iar piesa de mai jos (care va fi inclusa in acest proiect) nu este altceva decat un remix dupa Tyga – „Rack City„.

Video : Tyga : Rack CityVideo : Tyga : Rack City

In ultimul timp Tyga a fost in atentia publicului avand colaborari numai cu artisti precum Travis Porter, Chris Richardson, Chris Brown, Pharrell, Diddy, Game si Snoop Dogg dar de data acesta artistul a ales sa fie singurul care canta piesa ”Rack City ” al carei videoclip este gata.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..