NoutĂŢi BlackSheepSound

Alătură-te și tu echipei BlackSheepSound!Alătură-te și tu echipei BlackSheepSound!

BlackSheepSound

 Salutare, dragi cititori!
 Am decis să ne mărim, sau mai bine zis refacem echipa, drept pentru care apelăm întâi de toate la voi, cei care ne citesc.

Noua politică de promovări pe BlackSheepSoundNoua politică de promovări pe BlackSheepSound

  Acest articol este dedicat artiștilor aflați la început de drum, celor care doresc să obțină un loc în seria promovărilor din cadrul BlackSheepSound, persoanelor care doresc să își promoveze noua piesă sau noul material, spre a ajunge la urechile a cât mai multor oameni.

Seria promovărilor pe BlackSheepSound va fi oprită temporar!Seria promovărilor pe BlackSheepSound va fi oprită temporar!

  Echipa BlackSheepSound a avut întotdeauna plăcerea de a ajuta artiști aflați la început de drum, prin realizarea unor articole în cadrul cărora sunt promovate piesele sau materialele acestora, conținând astfel și anumite informații referitoare la activitatea lor artistică.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

Retrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iunie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Iunie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Retrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2016 @ BlackSheepSound

 După cum v-am obișnuit de câteva luni bune, ziua de întâi a fiecărei luni, reprezintă pentru site-ul nostru momentul în care ne analizăm activitatea lunii care tocmai s-a încheiat.

Promovare: Necadas – Vineri Noaptea (Video)Promovare: Necadas – Vineri Noaptea (Video)

 Este marți dimineața, iar noi continuăm seria promovărilor pe BlackSheepSound alături de un artist din capitală, pe nume Necadas.

Retrospectivă: Martie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Martie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul să ne luăm rămas-bun de la „Mărțișor”, lună ce s-a dovedit a fi una prosperă pentru cultura hip hop, în ceea ce privește apariția de noi conținuturi, drept pentru care vom recapitula ceea ce a însemnat luna martie pentru BlackSheepSound, prin intermediul acestei ..

B.U.G. Mafia urmează să lanseze un nou material în acest an.B.U.G. Mafia urmează să lanseze un nou material în acest an.

 Membrii trupei B.U.G. Mafia au anunțat pe contul de Facebook că urmează să lanseze un nou material în cursul acestui an.
 Tataee, Uzzi și Caddy lucrează la noul material de o perioadă îndelungată, iar acesta urmează a fi lansat în curând.

Retrospectivă: Septembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna septembrie este momentul când schimbăm anotimpul și ca multe lucruri din diferite domenii, hip hop-ul își accentuează activitatea. Acest fapt a început de luna trecută, din punct de vedere al știrilor din hip hop-ului atât autohton cât și străin.

Retrospectivă: Martie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Martie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna martie a adus mai multe vești bune pentru hip-hop-ul din țara noastră decât semne de primăvară, dar pe mine mă mulțumesc toate aceste lucruri. De fapt, această lună ne-a adus informații pozitive despre hip-hop-ul din întreaga lume.

Retrospectivă: Februarie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Februarie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna februarie este o perioadă moleșitoare a anului, asta referitor la starea oamenilor de la noi din țară. Noi am încercat să înlăturăm atât cât se poate această stare și v-am adus cele mai importante știri ale acestei luni:

B.U.G.

Retrospectivă: Ianuarie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna ianuarie a acestui an constituie un nou început pentru echipa BlackSheepSound, de aceea am ales ca la sfârșit de lună să vă oferim retrospectiva referitoare la cele mai importante articole publicate pe site-ul nostru.

Premiera: Iony, Karie & Vladone – FericirePremiera: Iony, Karie & Vladone – Fericire

In premiera pe RadioONMusic.ro, lansam astazi o noua piesa intitulata „Fericire„, ce este semnata de Iony in colaborare cu Karie si Vladone. Piesa face parte de pe materialul „Hip Hop Inseamna Arta„, ce tocmai a fost lansat si poate fi descarcat gratuit de pe site-ul nostru.

Compilatie: Hip Hop Inseamna Arta (2012)Compilatie: Hip Hop Inseamna Arta (2012)

RadioONMusic.ro lanseaza anul acesta un nou material ce se numeste „Hip Hop Inseamna Arta„. Materialul este prezentat de 21 piese, dintre care 3 dintre ele sunt de peste ocean, acelea fiind o surpriza pentru ascultatorii hip hop-ului strain.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..