NoutĂŢi rage

Faust a lansat materialul „Stări” în mediul online!Faust a lansat materialul „Stări” în mediul online!

 După ce pe parcursul săptămânilor trecute v-am adus nenumărate știri despre ce de-al treilea material realizat de Faust și intitulat „Stări”, iată că a venit timpul să ascultați integral acest album.

Faust va lansa materialul „Stări” în mediul online pe data de 14 aprilie!Faust va lansa materialul „Stări” în mediul online pe data de 14 aprilie!

  Astăzi, Faust a făcut public lista pieselor ce se vor regăsi pe albumul cu numărul patru, intitulat „Stări”, după cum puteți vedea în poza atașată la finalul acestui articol.

Concurs: Câștigă două invitații la Concert: O.N. și Rage – Summer Haze @ București – 19.06.2015Concurs: Câștigă două invitații la Concert: O.N. și Rage – Summer Haze @ București – 19.06.2015

A venit vara și odată cu ea și evenimentele de hip hop pe care le-ați așteptat până acum. Ei bine, am o veste bună pentru publicul bucureștean, căci O.N. și Rage vor susține un concert pe data de 19 iunie în clubul SWAP.

Video: The Bridge Committee – Fiare VechiVideo: The Bridge Committee – Fiare Vechi

Oamenii care au avut ocazia să participe la un concert susținut de băieții de la The Bridge Committee cunosc piesa intitulată „Fiare Vechi”, fiindcă ea a fost cântată pe parcursul ultimilor patru ani în cadrul evenimentelor lor.

O.N. vs. Rage – 1203O.N. vs. Rage – 1203

Astăzi aducem în atenția cititorilor BlackSheepSound.ro o nouă piesă ce te va face să dai din cap și să-ți miști trupul în ritmul instrumentalului produs de NCTK. Ei bine, este vorba despre melodia „1203” ce poartă semnătura lui O.N. și a lui Rage.

Video: The Bridge Committee – Fuck That feat. RageVideo: The Bridge Committee – Fuck That feat. Rage

Seara trecută am fost invitați de băieții de la The Bridge Committee la vizionarea în exclusivitate a noului lor videoclip. Nu puteam să ratăm șansa de a mai sta puțin de vorbă cu Jazz8 și Kent și am acceptat propunerea lor. Locația plină de lume.

Video: SickSound Crew – Cypher (Episodul 5)Video: SickSound Crew – Cypher (Episodul 5)

SickSound Crew ne oferă Cypher-ul cu numărul 5. Invitaţii speciali ai acestui episod sunt AFO a.k.a. Emil Teleagă, RAGE (Dj-ul) şi SMR (graffer). Instrumentalul ales este „Numbers on the boards” al lui Pusha T.

Goin In Hard @ Club Ceai Dansant / Bucureşti – 05.04.2013Goin In Hard @ Club Ceai Dansant / Bucureşti – 05.04.2013

Pe data de 5 aprilie, BlackSheepSound vă invită la un nou eveniment old school, dancehall şi trap, care va avea loc în Club Ceai Dansant din Bucureşti. Invitaţii evenimentului „Goin In Hard” vor fi Kent Archie, Rage şi SickSound Crew, iar intrarea la eveniment este gratuită.

Video: Saigon – Relafriendship (feat. G Martin)Video: Saigon – Relafriendship (feat. G Martin)

Mai sunt doar 2 săptămâni până la lansarea albumului „The Greatest Story Never Told Chapter 2: Bread And Circuses” al lui Saigon. Până atunci, artistul ne-a invitat să urmărim videoclipul piesei „Relafriendship”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..