NoutĂŢi Rappa

Rappa – Nemuritor (feat. Marcela Scripcaru)Rappa – Nemuritor (feat. Marcela Scripcaru)

După ce acum doi ani a dat viață cuvântului lansând albumul „Pe Aripile Cuvântului”, Rappa nu încetează să ne surprindă și nici să muncească pentru a ne încânta timpanele.

Tija cu Rappa și Shushi – RenaștereaTija cu Rappa și Shushi – Renașterea

Se pare că Tija cu Rappa și Shushi au ales să colaboreze pentru o nouă piesă. Aceasta se intitulează ”Renașterea” și este lansată pe canalul oficial de Youtube al lui Tija, instrumentalul fiind realizat de către Ripp.

Rappa – Bun Găsit, Singurătate (cu John Diamond)Rappa – Bun Găsit, Singurătate (cu John Diamond)

Rappa cel care stă „Pe aripile cuvântului” a dat drumul celei de a doua piesă numită „Bun găsit, singurătate” de pe noul album, aceasta fiind în colaborare cu John Diamond, care s-a ocupat și de instrumental.

Rappa – Pe Aripile CuvântuluiRappa – Pe Aripile Cuvântului

Rappa oferă spre ascultare pe canalul său oficial de Youtube piesa „Pe Aripile Cuvântului”, care poartă numele celui de-al treilea album solo, lansat la începutul acestui an. Textul poartă semnătura lui Rappa, în timp ce pe backing vocals îl regăsim pe John Diamond.

Rappa – Regele CuvintelorRappa – Regele Cuvintelor

Mai e o lună până la lansarea noului material semnat Rappa şi anume „Pe aripile cuvântului„, dar până atunci artistul lansează pe contul său oficial de youtube noua s-a piesă numită „Regele cuvintelor„.

Video: Rappa feat. Ducu Bertzi – Traficantul De ViseVideo: Rappa feat. Ducu Bertzi – Traficantul De Vise

Mai stiti atunci cand v-am spus despre acesta colaborare dintre Rappa si Ducu Bertzi? Ei bine, daca acum ceva timp v-am prezentat teaser-ul, astazi avem parte in sfarsit de clip.

Video: Rappa feat. Ducu Bertzi – Traficantul de vise (Teaser)Video: Rappa feat. Ducu Bertzi – Traficantul de vise (Teaser)

Mai stiti cand v-am scris despre viitorul videoclip al lui Rappa? Ei bine, astazi avem parte de un teaser al acestuia. Pentru piesa „Traficantul de vise„, Rappa a colaborat cu nimeni altul decat Ducu Bertzi, facand din aceasta piesa una deosebita, asta cu siguranta.

In curand videoclip: Rappa feat. Ducu Bertzi – Traficantul de viseIn curand videoclip: Rappa feat. Ducu Bertzi – Traficantul de vise

Rappa a filmat recent pentru noul sau videoclip ce va fi la o piesa intitulata „Traficantul de vise” si ce va fi in colaborare cu Ducu Bertzi.

Premiera: Fabiano – Poetul feat. RappaPremiera: Fabiano – Poetul feat. Rappa

Astazi avem o noua premiera pe RadioONMusic.ro, este vorba de piesa „Poetul„, semnata de Fabiano, in colaborare cu Rappa. Piesa este extrasa de pe cel mai recent material al artistului intitulat „Colectia” si este oferit spre descarcare gratuit.

Album: Fabiano – Colectia (Download)Album: Fabiano – Colectia (Download)

Fabiano (Micul Mexic) a lansat aseara materialul „Colectia”. Acest proiect contine piese mai vechi, dar care nu au aparut pe niciun material, plus alte 4 piese noi. Invitatii „Colectiei” sunt Serafim si Rappa.

In curand: Rappa feat Chica Con Canna – Blanca NievesIn curand: Rappa feat Chica Con Canna – Blanca Nieves

Desi era programata sa apara pe data de 19 martie, Rappa anunta pe contul sau oficial de facebook amanarea lansarii acestei piese. Artistul se pregateste intens pentru lansarea urmatorului sau album, care va aparea in toamna acestui an.

Asculta: Rappa – „Ingeri cu coarne”, „Contradictoriu” @ YoutubeAsculta: Rappa – „Ingeri cu coarne”, „Contradictoriu” @ Youtube

Incepand de astazi pe contul oficial de Youtube al Studio 5 Productions pot fi ascultate albumele lui Rappa denumite „Ingeri cu coarne” si „Contradictoriu”, cel din urma fiind realizat in colaborare cu Leasa Dragos.

Promo album: ILLusionist – Una Alta [L.P. 2012]Promo album: ILLusionist – Una Alta [L.P. 2012]

Dupa ce ieri v-am prezentat noul L.P. al lui ILLusionist, si anume „Una Alta„, astazi va voi prezenta un mic promo. Acest material contine 19 piese, iar dintre cei prezenti, putem mentiona pe creTzu, Exile, O.N, Rappa, dar si altii. Il puteti descarca de aici. Aveti promo-ul mai jos.

Album: Illusionist – Una alta (Download)Album: Illusionist – Una alta (Download)

Illusionist lanseaza astazi noul sau L.P. intitulat „Una Alta„, care contine mai multe piese produse de artist in ultimul timp. Materialul este prezentat in 19 track-uri, iar pe el veti gasi piese a artistilor precum creTzu, Exile, O.N, Rappa, Rey, Ceilalti si multi altii.

BlackSheepSound.ro si artistii, va ureaza Sarbatori Fericite!BlackSheepSound.ro si artistii, va ureaza Sarbatori Fericite!

Primeste in inima ta speranta, in sufletul tau iertarea si iubirea fata de aproapele tau, pe buze dragostea, in ochii tai bunatatea, iar cu ocazia Nasterii Domnului, echipa RadioONMusic.r

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..