NoutĂŢi Rasaritul Apus

Criss Blaziny – Vanilie & CiocolatăCriss Blaziny – Vanilie & Ciocolată

Povestea din „Răsăritul Apus„, continuă prin piesa „Vanilie & Ciocolată„, care este oferită astăzi de Criss Blaziny pe contul sau de youtube. La fel ca și celelalte piese, producția este asigurată de Adapter.

Criss Blaziny – Senzaţii şi efecte feat. Dj. UndooCriss Blaziny – Senzaţii şi efecte feat. Dj. Undoo

După primele piese urcate pe youtube, Criss Blaziny revine cu un skit de pe cel mai recent album al său numit „Rasaritul Apus„. Acest skit se numeşte „Senzaţii şi efecte„, fiind în colaborare cu DJ Undoo.

Criss Blaziny – Barbie & Chen Ep. 2 Feat. BiancaCriss Blaziny – Barbie & Chen Ep. 2 Feat. Bianca

Criss Blaziny a lansat în urmă cu câteva zile noul său material, „Răsăritul Apus„. După ce ne-a prezentat „Răsăritul Ep. Pilot„, astăzi scoate la înaintare o nouă piesă. „Barbie & Chen Ep.

Criss Blaziny – Răsăritul Ep. PilotCriss Blaziny – Răsăritul Ep. Pilot

Criss Blaziny a urcat pe contul oficial de youtube, piesa „Răsăritul Ep. Pilot„, extrasă de pe albumul proaspăt lansat „Răsăritul Apus„. Instrumentalul este realizat de Sagace, iar de mix și master s-a ocupat Karie.
Mai multe detalii despre album găsiți aici.

Album: Criss Blaziny – Răsăritul ApusAlbum: Criss Blaziny – Răsăritul Apus

Astăzi, 10 octombrie, Criss Blaziny a lansat noul său album ce poartă numele „Răsăritul Apus”. Supranumit „Ultimul album înainte de sfârșitul lumii”, conține 12 piese aranjate atent sub forma unei povești de dragostre trăite chiar de artist.

Album: Criss Blaziny – Răsăritul apus (luni, 10.12.2012)Album: Criss Blaziny – Răsăritul apus (luni, 10.12.2012)

Toți cei care ați așteptat atât de mult noul album semnat Criss Blaziny, vă anunț că materialul „Răsăritul apus„, va fi lansat pe data de 10 decembrie, mai exact luni.

Criss Blaziny feat. What’s Up – Barbie ep. 1Criss Blaziny feat. What’s Up – Barbie ep. 1

Mai stiti cand v-am spus despre faptul ca, Criss Blaziny urmeaza sa lanseze cea mai reusita piesa a sa, dupa cum bine a sustinut chiar el? Ei bine, despre „Barbie ep.

Album: Criss Blaziny – Rasaritul Apus (Coperta/Tracklist)Album: Criss Blaziny – Rasaritul Apus (Coperta/Tracklist)

Criss Blaziny, artistul cunoscut pentru piesele sale de dragoste si mai ales pentru „P.A.R.I.S.„, ne prezinta astazi coperta si tracklist-ul noului sau album.

Making of: Criss Blaziny feat. Daisy Villa – JolieMaking of: Criss Blaziny feat. Daisy Villa – Jolie

Astazi a fost urcat pe contul lui Criss Blaziny de pe Youtube un making of al videoclipului lansat pe data de 13 iunie, si anume „Jolie„. Despre acest videoclip v-am scris si noi aici, piesa fiind in colaborare cu Daisy Villa si facand parte de pe „Rasaritul Apus„.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..