NoutĂŢi Raven

Concert: Lansare album Phunk B & Infinitu’ – „Proiectul Zero” @ București – 19.11.2017Concert: Lansare album Phunk B & Infinitu’ – „Proiectul Zero” @ București – 19.11.2017

Phunk B & Infinitu’

 „Proiectul Zero” este numele EP-ului pe care Phunk B & Infinitu’ l-au lansat la sfârșitul anului 2016, fără ca apariția sa să fi fost anunțată anterior.

Video: Dspekt – OxigenVideo: Dspekt – Oxigen

Dspekt este unul dintre artiștii din tânăra generație care pot aduce la lumină hip hop-ul românesc. El a lansat astăzi videoclipul piesei „Oxigen” pe un instrumental produs de către Raven.

Krepoo a lansat cel de-al doilea material discografic, intitulat „Dinnouclasic”Krepoo a lansat cel de-al doilea material discografic, intitulat „Dinnouclasic”

 După ce la sfârșitul anului 2015, Krepoo a lansat primul material intitulat „Instabil”, acesta revine cu un nou album!
 Acesta se intitulează „Dinnouclasic” și cuprinde un număr de 12 piese ce marchează colaborări cu: Carpatin, C.o.D

Dspekt – Anotimpu` rece feat. Nimeni Altu`Dspekt – Anotimpu` rece feat. Nimeni Altu`

 După piesa „În timp”, lansată la începutul acestei luni, Dspekt revine cu o nouă piesă realizată în colaborare cu Nimeni Altu`.

Dilimanjaro – Grimă și pedeapsăDilimanjaro – Grimă și pedeapsă

 „Grimă și pedeapsă” este numele celei mai recente piese realizate de Dilimanjaro. Instrumentalul acesteia a fost produs de către Raven cel care a colaborat cu RPG La Sesiune pentru albumul „GypsyhedelicPUNK”.

RPG LaSesiune a lansat materialul „GypsyhedelicPUNK” în mediul onlineRPG LaSesiune a lansat materialul „GypsyhedelicPUNK” în mediul online

 După cum v-am anunțat de-a lungul lunilor precedente, dar și zilele trecute, RPG LaSesiune, a lucrat cu Raven pentru cel de-al doilea material în această formulă, intitulat „GypsyhedelicPUNK, acesta fiind lansat astăzi în mediul online.

Promo album #2: RPG LaSesiune – GypsyhedelicPunk (video)Promo album #2: RPG LaSesiune – GypsyhedelicPunk (video)

 Materialul cu numărul doi din activitatea de MC a lui RPG LaSesiune, realizat în colaborare cu Raven și intitulat „GypsyhedelicPunk”, este cât se poate de aproape de ziua lansării.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Concert: Lansare album Dilimanjaro & ISCM „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016Concert: Lansare album Dilimanjaro & ISCM „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016

  Duminică, pe data de 9 octombrie a acestui an, Dilimanjaro împreună cu ISCM (Infinite Skills Create Miracles), vor lansa cel de-al doilea material în această formulă, intitulat „De la Arcturis la Canis Majoris”, după cum descoperit în descrierea evenimentului postat pe Facebook:

Căl..

Brnkush x Dilimanjaro – Gură de aerBrnkush x Dilimanjaro – Gură de aer

 Acum două zile, Dilimanjaro a lansat o nouă piesă alături de Raven, al cărei nume este „Cubul lui Kubrick” și care poate fi ascultată prin intermediul acestui articol.

Dilimanjaro – Cubul lui KubrickDilimanjaro – Cubul lui Kubrick

 „Cubul lui Kubrick” este numele unei noi piese lansate de către Dilimanjaro, pentru a cărei realizare artistul a colaborat, și de această dată, cu beatmaker-ul pe nume Raven.

Dilimanjaro – RamuriDilimanjaro – Ramuri

 Colaborarea dintre Dilimanjaro și beatmaker-ul Raven continuă, prinzând contur într-o altă piesă pe care cei doi au realizat-o împreună.
 Piesa respectivă este intitulată „Ramuri”, iar lansarea ei a avut loc acum două zile, prin intermediul canalului de YouTube al lui Dilimanjaro.

Dilimanjaro – KamasuprarealismDilimanjaro – Kamasuprarealism

Se pare că Dilimanjaro nu și-a luat deloc vacanță, cel puțin atunci când vine vorba de muzică, deoarece în această seară, la o săptămână de la lansarea celei mai recente piese intitulate „Pierzanie”, a revenit cu o nouă piesă!
 Aceasta este intitulată „Kamasuprarealism” ș..

Dilimanjaro – PierzanieDilimanjaro – Pierzanie

 De curând, seria pieselor lansate sub numele de „Voodoo for dummies” a luat sfârșit, Dilimanjaro lansând piesa cu numărul trei din seria respectivă, iar dacă vă era dor să auziți ceva nou din partea artistului, a venit momentul să o faceți, căci ne putem bucura de audiția unei n..

RPG LaSesiune – KontikitanaRPG LaSesiune – Kontikitana

 Avem plăcerea să vă prezentăm o nouă piesă realizată de către RPG și produsă de către Raven, cel cu care acesta lucrează în paralel la un nou material, intitulat „GypsyhedelicPunk”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..