NoutĂŢi reckaze

Retrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cum a fost, pentru voi, prima lună a anului 2016? Din punctul de vedere al hip hop-ului, luna ianuarie a adus doar vești bune și motive de bucurie. Avem parte de piese și videoclipuri noi, de informații legate de viitoare materiale, și de un nou editorial, alături de un nou interviu.

VIDEO: Reckaze a lansat videoclipul piesei „Ochelari de Soare”!VIDEO: Reckaze a lansat videoclipul piesei „Ochelari de Soare”!

Rapper-ul Reckaze revine în forță în 2016 cu un beat contagios produs de Peter Haze. Artistul a lansat single-ul „Ochelari de soare”, marcând astfel și prima colaborare cu Roton Music.

Reckaze – Planuri de varăReckaze – Planuri de vară

La aproape un an de la lansarea piesei ”Niciun bai”, Reckaze revine cu un material nou intitulat ”Planuri de vară”, în aceeași notă optimistă, la care artistul adaugă un strop de romantism. Artistul a colaborat cu MGee pentru voci adiționale, iar piesa a fost produsă de Peter Haze.

Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc? (Part. 2)Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc? (Part. 2)

La începutul acestui an, adică în luna Ianuarie, ne-am gândit să lansăm un editorial intitulat „Ce înseamnă hip hop pentru artiștii din hip hop-ul românesc?”, unde, alături de colegul meu de echipă, Marian, i-am întrebat pe Bibanu miXL, Samurai, Phunk B, TKE, Baboi, ALAN, Vlad Flue..

Video: Reckaze – Live SessionVideo: Reckaze – Live Session

După lansarea videoclipului „FUCKD UP” la începutul lunii noiembrie, Reckaze revine cu un nou video, în premieră pe Bro News. Este vorba despre un live session realizat la studioul Moving Records din Alba Iulia, filmat de Daniel Novaceanu și editat/montat de Sergiu Negrea (MOX).

Album: Flobo – ”Asta e hip hop” (Ascultă)Album: Flobo – ”Asta e hip hop” (Ascultă)

După „Nomenclator„, lansat în 2012, Flobo revine cu un nou album.

Video: Reckaze – FUCKD UPVideo: Reckaze – FUCKD UP

Reckaze a lansat de curând noul său videoclip la piesa „FUCKD UP„. Videoclipul a fost filmat de Nicolae Romanițan și montat de Cosmin Șuțu. Instrumentalul piesei a fost realizat de Span, iar de mix și master s-a ocupat Tudor Marciu @ Moving Elements.

Teaser: Reckaze – FUCKD UPTeaser: Reckaze – FUCKD UP

După ”Niciun bai”, lansată în premieră pe BlackSheepSound, Reckaze va lansa o nouă piesă intitulată ”FUCKD UP” pe 31 octombrie la ora 20:00.

Premieră: Reckaze – Niciun Bai (Video)Premieră: Reckaze – Niciun Bai (Video)

După cum v-am promis în acest articol, astăzi 21 septembrie, artistul lansează noul său videoclip în premieră pe BlackSheepSound. Piesa ce beneficiază de clip se numește „Niciun Bai” și este produsă de Span, iar de mix și master s-a ocupat Tudor Marciu @ Moving Elements.

Teaser: Reckaze – Niciun baiTeaser: Reckaze – Niciun bai

Reckaze ne prezintă teaser-ul noului său videoclip la piesa „Niciun Bai„, produsă de Span Production. Videoclipul a fost filmat la începutul lunii  august și a fost realizat de Cluj Art Media.

Video: Reckaze – RespectVideo: Reckaze – Respect

Reckaze a lansat clipul piesei ”Respect”, piesă ce beneficiază și de un clip realizat de George Blaga și Ovidiu Voina și montat de Toad Artwork.
Piesa este o replică a materialului Alliance Ethnik, ”Respect”.

Concert: Reckaze @ Cluj Napoca – 28.03.2014Concert: Reckaze @ Cluj Napoca – 28.03.2014

Le Parisien vă invită Vineri, pe 28 Martie, la un concert rap inedit susținut de Reckaze care va fi prezent pe scena noastră împreună cu DJ Necs (Bătrânu’ Records). Conceptul show-ului este unul pe cât de original, pe atât de simplu.

Premieră: Reckaze – Sunete LugubrePremieră: Reckaze – Sunete Lugubre

Reckaze revine în premieră pe BlackSheepSound cu piesa ce se intitulează ”Sunete Lugubre”, aceasta fiindpe un instrumenta semnat de Gramatik. Mix/master-ul piesei este realizat de Dragoș Ghenescu, iar de artwork responsabil fiind George Blaga.

Lansare: Reckaze – “Omagiu” @ Bermudas Cluj Napoca – 21.11.2013Lansare: Reckaze – “Omagiu” @ Bermudas Cluj Napoca – 21.11.2013

Lansare album Reckaze – “Omagiu” – tribut către underground-ul hip hop-ului românesc.

Recenzie: AFO, Sagace și Dan Basu @ La Gazette (Cluj) – 27.09.2013 (Poze)Recenzie: AFO, Sagace și Dan Basu @ La Gazette (Cluj) – 27.09.2013 (Poze)

Sâmbătă am fost la vânătoare de extratereștrii cu urechea. Detectoarele mă îndrumă spre La Gazette unde am auzit că un nenea pe nume Col3a face o adunare în care se strâng reptilieni. Ok, ok, hai să nu o dau pe „Man in black”. Seara începe frumos, chill, românește.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..