NoutĂŢi reef the lost cauze

Interviu: Snowgoons „Mi-aș dori ca noua generație să ofere mai mult respect rădăcinilor și creatorilor hip hop-ului”Interviu: Snowgoons „Mi-aș dori ca noua generație să ofere mai mult respect rădăcinilor și creatorilor hip hop-ului”

Snowgoons

 Primul interviu din această lună calendaristică, care este, totodată și primul din acest an, țintește spre hip hop-ul practicat în afara țării noastre, și anume în Germania.

Album: Snowgoons – „Goon Bap” (Cumpără / Ascultă)Album: Snowgoons – „Goon Bap” (Cumpără / Ascultă)

Snowgoons
  Astăzi, grupul de producători cunoscut sub numele de Snowgoons a lansat un nou material discografic. Acesta poartă denumirea de „Goon Bap” și beneficiază de douăzeci și unu de trackuri. După cum vă puteți da seama, întregul album este produs de grupul respectiv.

Video: Snowgoons – Goon Bap feat. Sicknature & Reef The Lost CauzeVideo: Snowgoons – Goon Bap feat. Sicknature & Reef The Lost Cauze

 Grupul cunoscut sub numele de Snowgoons, format din Det Gunner, DJ Illegal, Sicknature și J.S. Kuster, a lansat o nouă piesă extrasă din cadrul viitorului lor material intitulat „Goon Bap”.

19.09.2016: Se împlinesc 10 ani de la lansarea albumului „Servants in Heaven, Kings in Hell”19.09.2016: Se împlinesc 10 ani de la lansarea albumului „Servants in Heaven, Kings in Hell”

Sursă foto: hiphopdx.com
 „Servants in Heaven, Kings in Hell” este denumirea celui de-al cincilea material al grupului Jedi Mind Tricks, lansarea sa având loc pe data de 19 septembrie a anului 2006, prin intermediul Babygrande Records.

Video: Sav Killz – Here To StayVideo: Sav Killz – Here To Stay

 Mă bucur să continui seria promovărilor pe BlackSheepSound alături de un artist din străinătate, pe numele său de scenă Sav Killz. Acesta a lansat materialul său de debut, care este un EP, pe data de 15 septembrie a acestui an, fiind intitulat „Immovable Kings”.

Reef The Lost Cauze – Talk to meReef The Lost Cauze – Talk to me

Pe data de 30 decembrie a anului 2014 a fost ziua de naștere a lui Reef the Lost Cauze. Pare că a trecut foarte mult timp în momentul în care te gândești la faptul că suntem în anul 2015, dar acest eveniment a avut loc de curând.

Jakk Frost – Six Degrees Of Separation (feat. Freeway, Reef The Lost Cauze, Malik B & Smif-N-Wessun)Jakk Frost – Six Degrees Of Separation (feat. Freeway, Reef The Lost Cauze, Malik B & Smif-N-Wessun)

Jakk Frost ne ofera astazi un nou single ce se numeste „Six Degrees Of Separation”. Piesa a fost realizata in colaborare cu Freeway, Reef The Lost Cauze, Malik B si Smif-N-Wessun si va fi inclusa pe viitorul mixtape al lui Jakk Frost denumit „Beards In The Building”.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..