NoutĂŢi Republica Moldova

Concert: Lansare album Cumicu – „16 mai” @ Chişinău – 06.06.2015Concert: Lansare album Cumicu – „16 mai” @ Chişinău – 06.06.2015

Site-ul nostru sprijină mişcarea hip hop din Moldova, iar asta include şi evenimentele ce au loc în ţara fraţilor de peste Prut.
Pe 16 mai Cumicu a lansat albumul cu acelaşi numele cu cel al zilei de lansare despre care noi v-am anunţat într-un articol la momentul respectiv.

Video: Groparul Liric și romaN – AdâncimeVideo: Groparul Liric și romaN – Adâncime

Avem o nouă conexiune între Republica Moldova și România, prin noul videoclip la piesa ”Adâncime”, lansat de Groparul Liric și romaN, membru al trupei Unda Comună.

Promovare: Cicatrice – DaoPromovare: Cicatrice – Dao

Continuăm promovarea artiştilor care merită să-i ascultaţi, iar astăzi recomandăm din nou un artist din Republica Moldova şi anume pe Cicatrice, care ne prezintă cea mai recentă piesa a sa intitulată „Dao„.

Premieră: Smally ft. Smoova – TarePremieră: Smally ft. Smoova – Tare

Unul dintre artiştii din Republica Moldova pe care-l apreciem foarte mult Smoova, revine din nou în premieră pe BlackSheepSound cu o nouă piesă care se numeşte „Tare„, aceasta aparţinând artistului Smally.

Premieră: Mani & Smoova feat. Smally – Dreams (video)Premieră: Mani & Smoova feat. Smally – Dreams (video)

Artiștii din Republica Moldova sunt din nou pe BlackSheepSound, iar astăzi vă prezentăm în premieră pentru România, un nou videoclip semnat Mani, în colaborare cu Smoova și Smally.

Concert: Subcarpaţi, Unda Comună @ Club Midi / Cluj Napoca – 08.12.2012Concert: Subcarpaţi, Unda Comună @ Club Midi / Cluj Napoca – 08.12.2012

După concertul din București,  Subcarpați vor susține un nou eveniment în Cluj Napoca, mai exact în Club Midi, unde vor fi alături de Unda Comună (Moldova) și Indjstione.

Video: Smoova – AproapeVideo: Smoova – Aproape

Smoova a lansat ieri in Republica Moldova un nou videoclip, astazi in Romania acesta este lansat pe site-ul nostru unde puteti descarca si piesa gratuit.

Smoova – Lasa-maSmoova – Lasa-ma

Prietenul nostru Smoova revine cu o noua piesa pe site-ul nostru, aceasta se numeste „Lasa-ma” si poate fi descarcata gratuit de mai jos. Asadar, Smoova pune inca odata Republica Moldova pe prima pagina.

Ecco (Clan’destin) feat. Vano & Vigi – Printre GanduriEcco (Clan’destin) feat. Vano & Vigi – Printre Ganduri

Fratii nostri de peste Prut, lanseaza o noua piesa, aceasta se numeste „Printre Ganduri„ si este semnata de Ecco, membrul trupei Clan’destin, in colaborare cu Vano si Vigi.

Absurdo – Hoinar feat. Queppa & TJKAbsurdo – Hoinar feat. Queppa & TJK

„Hoinar„, se numeste cea mai recenta piesa semnata Absurdo (Republica Moldova), in colaborare cu Queppa si TJK. Cu ceva timp in urma, artistul a lansat EP-ul sau intitulat „In drum spre casa„, care-l puteti descarca gratuit de AICI.

Promovare: Berg Feat. Smog – Ma Stii TuPromovare: Berg Feat. Smog – Ma Stii Tu

Berg si Smog sunt doi artisti din orasul Chisinau, Republica Moldova, care au realizat o colaborare pe piesa „Mai stii tu„, piesa ce a fost produsa de Berg in Forsense Records.

Promovare: Данила Dy – Face ShowPromovare: Данила Dy – Face Show

Tocmai am primit mail de la partenerii nostri din Republica Moldova si anume UrbanTape, care ne-au trimis o noua piesa, intitulata „Face Show„, ce este semnata de un rus Данила Dy. Imi pare rau, dar nu stiu sa va zic numele pe romaneste).

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..