NoutĂŢi Restul pastreaza restul

Video: Praetor – Să fac ce îmi placeVideo: Praetor – Să fac ce îmi place

Praetor lansează astăzi un nou videoclip la piesa „Să fac ce îmi place„, care este extrasă de pe al doilea material al artistului şi anume „Restul păstrează restul„, lansat la sfârşitul anului trecut.

AntoBeats – Fine dayAntoBeats – Fine day

Libernote Music, in frunte cu Dj Undoo, continua promovarea tinerilor artisti inzestrati cu talent. Astazi este randul lui AntoBeats sa ne faca ziua mai buna.

Album: Praetor – Restul pastreaza restul (Youtube)Album: Praetor – Restul pastreaza restul (Youtube)

Praetor a publicat noul sau album „Restul pastreaza restul” si pe canalul sau oficial de YouTube, dupa acesta a fost disponibil la download.
Albumu a fost lansat pe data de 26 noiembrie, la Atelierul de Productie, alaturi de un concert Veritasaga.

Praetor ft. Drei Ros, Vescan & RedStar – So StrongPraetor ft. Drei Ros, Vescan & RedStar – So Strong

Drei Ros a colaborat cu Praetor pe noul album al acestuia si anume „Restul pastreaza restul„. Piesa pe care au colaborat cei doi, alaturi de Vescan si RedStar se numeste „So Strong” si este produsa de Kajmir Royale. De mix/master-ul piesei s-a ocupat DJ Undoo.

Album: Praetor – Restul pastreaza restul (Download)Album: Praetor – Restul pastreaza restul (Download)

Incepand de astazi, noul album semnat de Praetor, respectiv „Restul pastreaza restul” a fost pus la download.
Il puteti descarca de aici.

Concert lansare: Praetor – Restul pastreaza restul @ Atelierul de Productie- 26.11.2011Concert lansare: Praetor – Restul pastreaza restul @ Atelierul de Productie- 26.11.2011

Pe 26 noiembrie, la Atelierul de Productie veti avea parte de doua lansari, plus o aniversare Dharma Creative, care sarbatoreste 6 ani.

Lansare album Praetor – „Restul pastreaza restul”Lansare album Praetor – „Restul pastreaza restul”

A venit momentul sa va dau cateva detalii in plus despre lansarea albumului lui Praetor, respectiv „Restul pastreaza restul„.
Asa cum v-am spus si acum ceva timp, Praetor isi lanseaza noul album pe data de 26 noiembrie, si tot atunci va avea loc si concertul VeritaSaga.

Album: Praetor – Restul pastreaza restul (26 noiembrie)Album: Praetor – Restul pastreaza restul (26 noiembrie)

Astazi avem o veste foarte buna pentru voi, Praetor lanseaza un nou album, acesta se numeste „Restul pastreaza restul” si va fi lansat pe data de 26 noiembrie. Urmatorul single extras de pe material va fi lansat saptamana viitoare, piesa se numeste „Dragoste si pace„.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..