NoutĂŢi rick ross

Smoke DZA & Pete Rock au lansat albumul „Don’t Smoke Rock”, alături de un nou videoclip!Smoke DZA & Pete Rock au lansat albumul „Don’t Smoke Rock”, alături de un nou videoclip!

Smoke DZA & Pete Rock
 Ziua de astăzi a fost marcată de lansarea unui nou material în hip hop-ul extern. Este vorba de un LP ce redă colaborarea dintre Smoke DZA & Pete Rock. Acesta este intitulat „Don’t Smoke Rock” și a fost lansat prin intermediul Babygrande Records.

Video: Raekwon – 1,2 1,2 (feat. Snoop Dogg)Video: Raekwon – 1,2 1,2 (feat. Snoop Dogg)

 Luna trecută MC-ul american Raekwon a lansat cel de-al 6-lea material al său intitulat FILA, despre care v-am vorbit și într-un articol anterior, iar săptămâna aceasta vine cu un videoclip al uneia dintre piesele care se regăsesc pe materialul respectiv.

Raekwon lansează un nou material intitulat „Fly International Luxurious Art”!Raekwon lansează un nou material intitulat „Fly International Luxurious Art”!

După ce lansarea albumului a fost amânată de câteva ori, Raekwon – membru al trupei Wu Tang Clan, urmează să lanseze în luna aprilie a acestui an un nou material intitulat „FILA” – acronim pentru „Fly International Luxurious Art”, înregistrat la Ice H20 Records.

Cele mai bine vândute albume pentru luna Decembrie 2014Cele mai bine vândute albume pentru luna Decembrie 2014

Este o iarnă „Cole”. Rapper-ul ne-a surprins când ne-a anunțat de noul său album „2014 Forest Hills Drive”, la sfârșitul lunii Noiembrie iar acesta a fost lansat la scurt timp după anunț. J.

Video: Rick Ross – Keep Doin’ That (Rich Bitch) ft. R. KellyVideo: Rick Ross – Keep Doin’ That (Rich Bitch) ft. R. Kelly

Rick Ross a lansat un nou single care beneficiazî şi de videoclip, acesta numindu-se „Keep Doin’ That„.  Piesa este o colaborare cu rapperul R.Kelly, cu care a mai lansat o melodie în 2007, numită „Speedin„.

Jeezy Feat. Rick Ross & The Game – BeautifulJeezy Feat. Rick Ross & The Game – Beautiful

Jeezy a făcut echipă cu Rick Ross și The Game pentru piesa „Beautiful”, piesă produsă de Black Metaphor, ce va fi inclusă pe viitorul album al lui Jeezy, „Seen It All: The Autobiography”, album programat să apară la începutul lunii septembrie.

Video: Rick Ross – SupremeVideo: Rick Ross – Supreme

Rick Ross ne face cunoștință cu cel mai nou videoclip al său, cel al piesei „Supreme”. Aceasta a fost produsă de Scott Storch și este inclusă pe cel mai recent album al lui Rick Ross, „Mastermind”. Videoclipul a fost realizat de Dre Films.

Video: Dj Khaled Feat. Meek Mill, Rick Ross, French Montana & Jay-Z – They Don’t Love You No MoreVideo: Dj Khaled Feat. Meek Mill, Rick Ross, French Montana & Jay-Z – They Don’t Love You No More

DJ Khaled ne prezintă videoclipul piesei „They Don’t Love You No More”, piesă produsă de Mike Zombie, pentru care a colaborat cu Meek Mill, Rick Ross, French Montana și Jay-Z. Aceasta reprezintă primul single de pe viitorul său album, cel de-al optulea, „I Changed A Lot”.

Video: Fat Joe Feat Rick Ross, French Montana & Tiara Thomas – Another DayVideo: Fat Joe Feat Rick Ross, French Montana & Tiara Thomas – Another Day

Fat Joe ne prezintă videoclipul celui mai recent single al său, „Another Day”, pentru care a colaborat cu Rick Ross, French Montana și Tiara Thomas. Piesa, ce samplează single-ul „Just Another Day”- Queen Latifah, a fost produsă de StreetRunner și Macho TS.

Rick Ross – Rich is GangstaRick Ross – Rich is Gangsta

Rick Ross a lansat astăzi, în premieră pentru WorldstarHipHop, videoclipul piesei ”Rich is Gangsta”.
Piesa, produsă de Black Metaphor, conține un sample din piesa ”Soul Searching” a celor de la Average White Band, o trupă scoțiană de R&B și funk.

Video: Rick Ross Feat. Young Jeezy – War ReadyVideo: Rick Ross Feat. Young Jeezy – War Ready

William Roberts sau mult mai bine cunoscut de către publicul hip hop-ului din toată lumea sub numele de Rick Ross, a lansat pe Youtube un nou videoclip al piesei ”War Ready”, ce este extrasă de pe cel mai recent material al artistului intitulat „‘Mastermind”.

P. Diddy feat. Rick Ross – Big HomieP. Diddy feat. Rick Ross – Big Homie

După o absență de aproximativ patru ani din peisajul industriei muzicale hip hop, P. Diddy revine, în forță am spune noi, cu o nouă piesă. „Big Homie” este un featuring cu Rick Ross, care din câte se pare, va beneficia și de un videoclip.

Video: Ashanti feat. Rick Ross – I Got ItVideo: Ashanti feat. Rick Ross – I Got It

Ashanti a lansat de curând videoclipul piesei „I Got It”. Single-ul este un featuring cu Rick Ross și reprezintă cel de-al patrulea extras de pe albumul „Brave Heart”, după piesele „That’s What We Do”(în colaborare cu R.

Rick Ross – Oyster PerpetualRick Ross – Oyster Perpetual

Cel mai nou single al lui Rick Ross, „Oyster Perpetual”, este un material extras de pe viitorul lui album, „Mastermind”.

Rick Ross feat. Jay-Z – The Devil Is A LieRick Ross feat. Jay-Z – The Devil Is A Lie

Rapperul William Roberts sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă Rick Ross a lasnat o nouă piesă! Aceasta se intitulează ”The Devil Is A Lie” și este o colaborare cu rapperul american Shawn Corey Knowles-Carter aka Jay-Z!
Instrumentalul piesei este produs de către KE O..

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..