NoutĂŢi Rihanna

Album: Kendrick Lamar – „DAMN.” (Cumpără / Ascultă)Album: Kendrick Lamar – „DAMN.” (Cumpără / Ascultă)

Kendrick Lamar
  „DAMN.” este titlul celui de-al patrulea material discografic al rapperului american Kendrick Lamar. Acest album, a cărei lansare a fost mult așteptată de către comunitatea de ascultători de hip-hop din străinătate, a apărut pe piață în ziua de ieri.

Retrospectivă: Ianuarie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna ianuarie a acestui an constituie un nou început pentru echipa BlackSheepSound, de aceea am ales ca la sfârșit de lună să vă oferim retrospectiva referitoare la cele mai importante articole publicate pe site-ul nostru.

Eminem și Rihanna vin în România anul acesta?Eminem și Rihanna vin în România anul acesta?

Zvonuri au mai fost și în 2014 cum că ar ajunge foarte mulți artiști în România, dar de data aceasta am dat peste un articol cum că turneul ”The Monster”, ar ajuge și în Europa.

Chris Brown feat. Rihanna & Wiz Khalifa – CounterfeitChris Brown feat. Rihanna & Wiz Khalifa – Counterfeit

În afară de albumul „Fan Of A Fan 2” la care lucrează împreună cu Wiz Khalifa, Chris Brown a găsit timpul necesar să se ocupe și de un album propriu, al șaselea din cariera sa, intitulat „X”.

Video: Eminem – The Monster ft. RihannaVideo: Eminem – The Monster ft. Rihanna

În noaptea de 17 decembrie, a fost lansat videoclipul piesei ”The Monster”, semnat de Eminem în colaborare cu Rihanna. Piesa este extrasă de pe materialul ”The Marshall Mathers LP2”, care este disponibil spre cumpărare pe site-ul de specialitate iTunes.

Teaser: Eminem – The Monster feat. RihannaTeaser: Eminem – The Monster feat. Rihanna

Marshall Bruce Mathers III sau mult mai bine cunoscut sub numele de Eminem, a lansat pe canalul de Youtube EminemVevo, teaser-ul viitorul videoclip al piesei ”The Monster”.

Eminem – The Monster feat. RihannaEminem – The Monster feat. Rihanna

Seria pieselor lansate de către Eminem continuă! După ce pe data de 15 octombrie a lansat piesa ”Rap God”, artistul a revenit cu o nouă bucată! Aceasta se intitulează ”The Monster” şi este o colaborare cu Rihanna, artistă cu care Eminem a colaborat în trecut pentru ..

Video: Rihanna – DiamondsVideo: Rihanna – Diamonds

Unul dintre cele mai așteptate materiale din perioada următoare este cu siguranță albumul Rihannei denumit „Unapologetic”. Acesta își va avea lansarea oficială pe data de 19 noiembrie, însă până atunci artista a lansat videoclipul primului single de pe acest material.

Video: Rick Ross – Cake (feat. Rihanna) (Remix)Video: Rick Ross – Cake (feat. Rihanna) (Remix)

Dupa ce acum ceva timp, va invitam sa ascultati aici remixul realizat de Rick Ross la piesa „Birthday Cake” a Rihannei, incepand de astazi putem urmari si clipul acestuia.

Video: Drake – Take Care (feat. Rihanna) + HYFR (feat. Lil Wayne)Video: Drake – Take Care (feat. Rihanna) + HYFR (feat. Lil Wayne)

Drake ne-a pregatit o noua surpriza pentru azi si lanseaza in aceeasi zi 2 videoclipuri. Piesele alese sunt „Take Care” cu Rihanna si „HYFR” cu Lil Wayne, ambele facand parte de pe albumul lui Drake ce poate numele de „Take Care”.

Rihanna Feat. Flo Rida – We Found Love (Remix)Rihanna Feat. Flo Rida – We Found Love (Remix)

Flo Rida este un hit-maker prin definitie. Rapperul a primit a primit a sasea placa de platina in Statele Unite cu piesa „Good Feeling„, iar in aceste zile a realizat un remix dupa piesa Rihannei.

Video: Rihanna – You Da OneVideo: Rihanna – You Da One

Rihanna a lansat un nou videoclip pentru piesa „You Da One„. Cromatica pare una retro avand in vedere nouantele de alb si negru.

Album: Rihanna – Talk That Talk (Youtube)Album: Rihanna – Talk That Talk (Youtube)

Rihanna si-a lansat saptamana trecuta cel de-al saselea album din cariera, respectiv „Talk That Talk„.
Albumul contine 14 piese, iar printre cei care au colaborat la acest album, se numara: Dr. Luke, Alex da Kid, Calvin Harris si multi altii.

Rihanna – Talk That Talk (Feat. Jay-Z)Rihanna – Talk That Talk (Feat. Jay-Z)

„Talk That Talk” este piesa care da si titlul viitorului album al Rihannei. Aparitia lui Jay-Z pe aceasta piesa nu este deloc intamplatoare, nefiind prima colaborare dintre cei doi.

Rihanna – You Da OneRihanna – You Da One

Rihanna a lansat inca o piesa, asta inseamna ca nu are de gand sa faca o pauza. Este vorba despre You Da One, o piesa ce face parte din albumul Talk That Talk.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..