NoutĂŢi rimaru

Înregistrare: MIC Check – #43 – RimaruÎnregistrare: MIC Check – #43 – Rimaru

 Ediția cu numărul 43 a emisiunii MIC Check a fost făcută publică în mediul online, acum câteva ore. Invitatul din cadrul emisiunii care a avut loc aseară la Radio Guerrilla a fost Rimaru, artist care de curând a lansat un nou material, intitulat „Raport major”.

Video: R.A.C.L.A. – Șaga (El/Ea)Video: R.A.C.L.A. – Șaga (El/Ea)

Pentru mine, reîntoarcerea trupei R.A.C.L.A. în hip-hop-ul românesc a fost o surpriză plăcută, indiferent de faptul că trupa nu se mai află în componența ei originală.

Video: Bass Turbat feat. R.A.C.L.A. – BroVideo: Bass Turbat feat. R.A.C.L.A. – Bro

După videoclipul piesei „Ține-te de ea”, trupa R.A.C.L.A. revine cu un nou videoclip pentru piesa intitulată „Bro” realizată în colaborare cu cei de la Bass Turbat.

Video: R.A.C.L.A. – Ține-te de eaVideo: R.A.C.L.A. – Ține-te de ea

După 7 ani, R.A.C.L.A. se întoarce pe  07.07.2014 la ora 14 cu piesa  ”Ține-te de ea”!
De producție și aranjament muzical s-au ocupat Christu și Ciprian Lemnaru pentru Chill Brothers Entertainment.
Videoclipul beneficiază de regia lui Dragoș Ometiță, D.O.P.

Live: Norzeatic & Rimaru & Phlo & VD – Se lasă seara  @ Train DeliveryLive: Norzeatic & Rimaru & Phlo & VD – Se lasă seara @ Train Delivery

RIMARU & NORZEATIC & PHLO & VD – Se lasa seara @ Train Delivery from veioza arte on Vimeo.
Colegii noștri de la VeiozaArte au filmat o parte din concertul de la Train Delivery, susținut de Norzeatic, Rimaru, Phlo și Vlad Dobrescu.

Album: DOC – Lucrare de Control + lansare siteAlbum: DOC – Lucrare de Control + lansare site

S-a lansat! Mult asteptatul album „Lucrare de Control” s-a lansat astazi si poate fi comandat de pe site-ul oficial al lui DOC, care la fel ca albumul, astazi i s-a dat drumul.

Video: Raku feat. Rimaru – Hip Hop DidacticVideo: Raku feat. Rimaru – Hip Hop Didactic

Pe site-ul VeiozaArte tocmai a fost lansat noul videoclip semnat Raku, in colaborare cu Rimaru, la piesa „Hip hop didactic„.
Urmariti aici videoclipul.

Lansare: Deliric1 – I.T.P. @ Bucuresti / Silver Church – 29.05.2011Lansare: Deliric1 – I.T.P. @ Bucuresti / Silver Church – 29.05.2011

Faptul că Deliric 1 (CTC) lansează primul lui album solo, Inspecţia Tehnică Periodică, nu mai constituie demult un secret. Încă de la primul anunţ oficial, fanii au început să numere zilele rămase pana la apariţia I.T.P.-

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..