NoutĂŢi ripp

Video: The Watcher & Macanache – Ce vrei tuVideo: The Watcher & Macanache – Ce vrei tu

  The Watcher & Macanache au colaborat pentru realizarea unei noi piese, ce poartă denumirea de „Ce vrei tu”. Instrumentalul este realizat de către Ripp, piesa fiind o producție a Selective Studio.

Video: Macanache – Eu dau graffitiVideo: Macanache – Eu dau graffiti

 Pentru că „iubește graffiti”, Macanache a realizat o piesă prin intermediul căreia ne vorbește despre acest element al culturii pe care o reprezintă.
 Piesa pe care artistul a lansat-o este intitulată „Eu dau graffiti” și vine însoțită de un videoclip.

Promovare: Ripp – Eu, prin sunetPromovare: Ripp – Eu, prin sunet

 Numele lui Ripp reapare, astăzi, în cadrul secțiunii de promovări a site-ului nostru, căci artistul a lansat o nouă piesă, care îl readuce în atenția noastră, atât în ipostaza de MC, cât și cea de beatmaker.

Ripp – Stil liber (28 Februarie)Ripp – Stil liber (28 Februarie)

 Ripp a lansat o nouă piesă sub numele de „Stil liber”, nume pe care artistul l-a folosit pentru realizarea mai multor piese, în cazul cărora a preluat instrumentalul acestora.

Ripp – ParaşuteRipp – Paraşute

Ripp a lansat acum câteva zile cea mai nouă piesă a lui intitulată ”Paraşute”. Această piesă va aparea pe materialul „Eu, prin sunet (LP)„, care va fi lansat anul acesta.

TIJA feat. RIPP & Dj TWIST – NOI VREMTIJA feat. RIPP & Dj TWIST – NOI VREM

Tija a lansat în urmă cu o zi, o nouă bucată în colaborare cu Ripp și DJ Twist. Piesa este inclusă pe albumul „LA 33” ce va fi lansat în luna martie a anului viitor.

Ripp – Oamenii și muzicaRipp – Oamenii și muzica

Ripp lansează sub egida label-ului Bătrânu Records o nouă bucată ce se numește ”Oamenii și muzica” aceasta fiind realizată pe propriul său instrumental. De artwork-ul piesei este responsabil Freelook, iar aceasta poate fi descărcată gratuit de aici.

Tija cu Rappa și Shushi – RenaștereaTija cu Rappa și Shushi – Renașterea

Se pare că Tija cu Rappa și Shushi au ales să colaboreze pentru o nouă piesă. Aceasta se intitulează ”Renașterea” și este lansată pe canalul oficial de Youtube al lui Tija, instrumentalul fiind realizat de către Ripp.

Teaser: Sthelu – Noi cei din linia întâi (video)Teaser: Sthelu – Noi cei din linia întâi (video)

EP-ul „Clasic” semnat Sthelu (membru al trupei RASA) și realizat în colaborare cu Ripp a fost lansat la sfârșitul lunii iunie iar pentru a continua promovarea acestuia în viitorul apropiat vom avea și primul videoclip al unei piese de pe album.

Album: Sthelu vs Ripp – ClasicAlbum: Sthelu vs Ripp – Clasic

Astăzi Sthelu și Ripp, au încărcat, pe canalul de Youtube al trupei RASA, EP-ul numit „Clasic”, un EP ce conține 8 piese. Pentru acest album, cei doi au colaborat cu artiști precum Ais The Chef, Dj Dash, Yda, One Lion, Block Alpha, Vlad TZP, Krem, Dj Grewu, Dj Pilu și Dj Core.

E.P.: Sthelu vs. Ripp – Clasic (Tracklist)E.P.: Sthelu vs. Ripp – Clasic (Tracklist)

Luna Iunie ne întâmpină cu tracklist-ul viitorului E.P. semnat de către Sthelu vs. Ripp, ce va fi lansat pe canalul oficial de Youtube al celor de la R.A.S.A. și se va intitula ”Clasic”.

Rap Melodica – Scoala vecheRap Melodica – Scoala veche

Rap Melodia, trupă formată din Ripp și Logic, lansează o nouă piesă numită ”Școala Veche”. Piesa este extrasă de pe materialul intitulat ”Percuții clasice” care urmează să fie lansat în decursul acestui an.

Shushi feat. Blazy, BMC, DJ Nasa – Asalt LiricShushi feat. Blazy, BMC, DJ Nasa – Asalt Liric

Shushi este un MC care face parte din crew-ul internaţional Army of Darkness şi care lucrează în prezent la primul său material care urmează să fie lansat în decursul acestui an.
Albumul de debut al artistului va cuprinde colaborări cu artişti atât din ţară cât şi din afară.

Sthelu – NostalgieSthelu – Nostalgie

Sthelu, parte a trupei R.A.S.A. a lansat de curând o nouă piesă. Aceasta se numește „Nostalgie” și beneficiază de un instrumental produs de Ripp.

EnerGIA – FreeEnerGIA – Free

După mai bine de doi ani, EnerGIA revine cu cea de a doua piesă solo. Aceasta se numește „Free”, iar versurile sale au fost scrise pe un instrumental produs de Ripp.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..