NoutĂŢi Rolling Papers

Video : Fabolous – Riesling & Rolling PapersVideo : Fabolous – Riesling & Rolling Papers

Va prezint atat un clip nou cat si o piesa noua. Este vorba despre Riesling & Rolling Papers, piesa ce apartine artistului Fabolous.

Video: Wiz Khalifa – No SleepVideo: Wiz Khalifa – No Sleep

Cu siguranta ati auzit de „No Sleep„, este una dintre cele mai reusite piese semnate Wiz Khalifa, iar astazi ea beneficiaza si de un videoclip pe care-l puteti urmari mai jos.

Wiz Khalifa – G-ShytWiz Khalifa – G-Shyt

Colaborarea cu Atlantic Records il propulseaza pe Wiz tot mai sus in topuri. Colaborand cu Drumma Boy pe partea de instrumental si masterizare a piesei „G-Shyt„, Wiz ne-o ofera spre ascultare.

Wiz Khalifa il depaseste pe Snoop DoggWiz Khalifa il depaseste pe Snoop Dogg

Cei care s-au indoit de talentul lui Wiz Khalifa vor ramane surprinsi citind aceasta stire. Noul sau album „Rolling Papers” ocupa in prezent locul al doilea in topul Billboard 200. S-au vandut peste 197 000 exemplare ale noului sau album in prima saptamana de la lansare.

Wiz Khalifa – The RaceWiz Khalifa – The Race

Wiz Khalifa a lansat pe iTunes, un nou single de pe viitorul album, Rolling Papers, ce va fi pus in vanzare pe 29 Martie. Se pare ca piesa este preferata artistului. Se pare ca imi place si mie.

Album: Wiz Khalifa – Rolling Papers (Coperta)Album: Wiz Khalifa – Rolling Papers (Coperta)

Daca tot v-am anuntat de albumul „Rolling Papers„, semnat Wiz Khalifa, iata ca astazi a fost publicata coperta sa. Materialul nu mai are mult pana va fi la dispozitia voastra, deoarece pe 29 martie, va fi pe „tarabe”. Din pacate, nu a fost publicat si tracklist-ul.

Wiz Khalifa – Roll UpWiz Khalifa – Roll Up

Daca ieri tocmai a lansat un videoclip la piesa „On my level„, care este in colaborare cu To Short, Wiz Khalifa revine din nou cu o piesa extrasa de pe albumul sau „Rolling Papers„, aceasta se numeste „Roll UP” si este produsa de Stargate.

Videoclip: Wiz Khalifa ft. Too Short – On My LevelVideoclip: Wiz Khalifa ft. Too Short – On My Level

Pana la lansarea materialului sau „Rolling Papers„, care va aparea abia in luna martie, pe data de 29, Wiz Khalifa lanseaza un videoclip la piesa „On My Level„, care este in colaborare cu Too Short.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..