NoutĂŢi RomaN

Video: romaN – Sper feat. Nicu PasăreVideo: romaN – Sper feat. Nicu Pasăre

romaN

 După colaborarea cu raku, concretizată prin apariția materialului „cuartalu’ raze” (disponibil pe https://raku.ro), romaN revine cu o nouă piesă lansată chiar astăzi, alături de Nicu Pasăre, pe canalul său de YouTube.

Video: romaN – I.O.Video: romaN – I.O.

romaN

 Împreună cu Argatu’, alături de care a susținut mai multe concerte prin țară, romaN a realizat noua sa piesă. În cadrul său, Argatu’ își atribuie rolul de producător, co-producătorul fiind Bean.

Airfield Festival anunță numele artiștilor ce întregesc line-up-ul său!Airfield Festival anunță numele artiștilor ce întregesc line-up-ul său!

Airfield Festival

 Line-up-ul pentru ediția cu numărul patru a Airfield Festival s-a încheiat, acesta fiind completat cu ultimele nume de artiști.

Album: JAZZ 8 – JaZZoMetric (ascultă)Album: JAZZ 8 – JaZZoMetric (ascultă)

 JAZZ 8, membru al trupei The Bridge Committee și al label-ului SickSound Crew lansează astăzi materialul „JaZZoMetric”.

Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!

Airfield Festival 2017 anunță al doilea val de artiști!

 Vestitorii primăverii sunt ghioceii și artiștii proaspăt anunțați la Airfield Festival 2017! Păsările călătoare se întorc în țară, iar scenele Nightowl, Nighthawk și Peacock de la Airfield își deschid aripile pentru a pri..

raku a lansat materialul „rever” în mediul onlineraku a lansat materialul „rever” în mediul online

 După cum vă anunțam în articolul precedent, raku a lucrat la un nou material intitulat „rever”, iar începând de astăzi acesta poate fi achiziționat în format digital.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Album: Subcarpați – „Satele Unite ale Balcanilor” (Ascultă / Descarcă)Album: Subcarpați – „Satele Unite ale Balcanilor” (Ascultă / Descarcă)

 După cum bine știți, pe parcursul serii de ieri, în parcul Herăstrău din București, a avut loc concertul de lansare al noului album semnat de către Subcarpați, ce poartă denumirea de „Satele Unite ale Balcanilor”.

Concert: Lansare album Phunk B – „Nu mi-e frică de moarte” @ București – 28.05.2016Concert: Lansare album Phunk B – „Nu mi-e frică de moarte” @ București – 28.05.2016

 Concertul pe care Phunk B îl va susține în Iași, pe data de 27 mai, este urmat de cel care se va desfășura în București, în ziua următoare, pe 28 mai.
 Artistul va ajunge în capitala țării, pentru a susține un alt concert de lansare pentru albumul „Nu mi-e frică de moarte”.

Concert: Argatu’, romaN & K-LU @ Timișoara – 16.04.2016Concert: Argatu’, romaN & K-LU @ Timișoara – 16.04.2016

 În această săptămână, pe 16 aprilie, câțiva artiști îndrăgiți ai undeground-ului românesc, și anume Argatu’, romaN și K-LU, vor ajunge în Timișoara, urmând să concerteze în cadrul unui eveniment organizat de White Wolf Romania.

Video: MIC Check – #15 – Freestyle Bocaseca, Egris, Gogan, romaNVideo: MIC Check – #15 – Freestyle Bocaseca, Egris, Gogan, romaN

 Pe lângă înregistrarea video a sesiunii de freestyle pe care DJ Undoo a susținut-o în cadrul celei de-a 14-a ediții a emisiunii MIC Check, moderatorii săi, adică Vlad Dobrescu și Alex Mocanu, ne oferă o altă înregistrare video, cea a sesiunii de freestyle pe care alți artiști ai und..

Retrospectivă: Martie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Martie 2016 @ BlackSheepSound

 A venit momentul să ne luăm rămas-bun de la „Mărțișor”, lună ce s-a dovedit a fi una prosperă pentru cultura hip hop, în ceea ce privește apariția de noi conținuturi, drept pentru care vom recapitula ceea ce a însemnat luna martie pentru BlackSheepSound, prin intermediul acestei ..

Înregistrare: MIC Check – #15 – Bocaseca, Egris, Gogan și romaNÎnregistrare: MIC Check – #15 – Bocaseca, Egris, Gogan și romaN

 De curând, ați putut afla că cea de-a 15-a ediție de MIC Check îi va avea ca invitați pe Bocaseca, Egris, Gogan și romaN.

Bocaseca, Egris, Gogan și romaN vor fi prezenți în cadrul următoarei ediții a emisiunii MIC Check!Bocaseca, Egris, Gogan și romaN vor fi prezenți în cadrul următoarei ediții a emisiunii MIC Check!

 Episodul ediției cu numărul 14 a emisiunii MIC Check a fost făcut public în decursul zilei de ieri și după cum bine știți, l-a avut ca invitat pe DJ Undoo.

Concert: Dragonu AKA 47 @ Roman – 11.09.2015Concert: Dragonu AKA 47 @ Roman – 11.09.2015

 După cum v-am anunțat, Dragonu AKA 47 a pornit într-un nou turneu de concerte prin țară. Dacă în urmă cu o seară a fost în Brăila, artistul va susține următorul concert în clubul Euphoria din Roman. Acesta va avea loc pe data de 11 septembrie, începând cu ora 21:30.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..