NoutĂŢi RomaNecredinciosu

romaNecredinciosu – Arca MineruluiromaNecredinciosu – Arca Minerului

romaNecredinciosu

 Cea mai recentă piesă lansată de către romaNecredinciosu a fost făcută publică pe canalul de YouTube al MC-ului, pe parcursul zilei de ieri.

Concert: Lansare album Faust – „Stări” @ București – 28.04.2017Concert: Lansare album Faust – „Stări” @ București – 28.04.2017

Faust
  Pe data de 28 Aprilie, Faust urmează să concerteze în București. Evenimentul reprezintă lansarea noului album al artistului respectiv, album ce poartă denumirea de „Stări”. De asemenea, acest material discografic va fi lansat astăzi (14 Aprilie) în mediul online.

Faust pornește într-un nou turneu de concerte prin țară: află orașele!Faust pornește într-un nou turneu de concerte prin țară: află orașele!

Faust
  Odată cu dezvăluirea tracklist-ului viitorului său material, dar și a zilei în care acesta va fi lansat în mediul online, Faust a publicat numele primelor orașe în cadrul cărora va concerta. După cum vă puteți da seama, evenimentele reprezintă concerte de lansare.

Înregistrare: romaNecredinciosu @ Adevărul LIVE – 06.10.2016Înregistrare: romaNecredinciosu @ Adevărul LIVE – 06.10.2016

Toamna aceasta se dovedește a fi una productivă pentru hip hop-ul românesc, mișcarea devenind tot mai animată, tot în această perioadă reluându-se și emisiunile Adevărul LIVE, în cadrul cărora sunt invitați unii reprezentanți ai acestei culturi, care sunt antrenați în discuții c..

Album: Faust și Manafique – Strictul Necesar (Ascultă)Album: Faust și Manafique – Strictul Necesar (Ascultă)

 Ziua de astăzi a fost marcată de lansarea unui nou material discografic din partea unui artist îndrăgit al undeground-ului românesc, și anume Faust.

Concert: Lansare romaNecredinciosu – „Turnul de veghe” @ Sibiu – 02.04.2016Concert: Lansare romaNecredinciosu – „Turnul de veghe” @ Sibiu – 02.04.2016

 
Pe data de 2 aprilie a acestui an, romaNecredinciosu, alături de cei de la Unda Comună și Prajtie, vă așteaptă începând cu ora 21:00, în Aqua Pub din Sibiu, pentru lansarea materialului „Turnul de veghe”.

Concert: romaNecredinciosu & Unda Comună, Bocaseca, Egris și Faust @ București – 27.03.2016Concert: romaNecredinciosu & Unda Comună, Bocaseca, Egris și Faust @ București – 27.03.2016

 Duminică, pe 27 martie, ascultătorii de hip hop din București au un motiv de a-și petrece seara în clubul A din orașul respectiv, deoarece un artist îndrăgit al underground-ului românesc, și anume romaNecredinciosu, va susține un concert!
 Acesta va fi însoțit de invitații săi: Un..

Retrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a doua lună calendaristică a anului 2016 s-a sfârșit, însă, a lăsat în urmă lucruri ce au marcat activitatea site-ului nostru, lucruri pe care ni le vom reaminti astăzi, prin intermediul acestei retrospective.

Video: romaNecredinciosu – Promo (Da’ Shortcutz LP – 2016)Video: romaNecredinciosu – Promo (Da’ Shortcutz LP – 2016)

 Voi începe prin a vă spune că „Da’ Shortcutz LP” nu este un viitor material semnat de către romaNecredinciosu, însă, în cadrul căruia acesta este invitat, drept pentru care, artistul a lansat un promo ce anunță apariția materialului respectiv.

Concert: Faust, Phunk B, Dspekt, J Saw, SMK & Manafique @ București – 28.02.2016Concert: Faust, Phunk B, Dspekt, J Saw, SMK & Manafique @ București – 28.02.2016

 După concertul pe care îl vor susține în Ploiești, pe 27 februarie, Faust, Phunk B, Dspekt, J Saw, SMK și Manafique se vor îndrepta spre București, unde vor susține un alt concert, în aceeași formulă, în următoarea zi.

Video: romaNecredinciosu – TurnulVideo: romaNecredinciosu – Turnul

 După cum bine știți, vara anului 2015 a marcat lansarea unui nou material din partea lui romaNecredinciosu, al cărui nume este „Turnul de Veghe”.
 Ne-am putut bucura cu toții de audierea acestuia, dat fiind faptul că albumul este disponibil spre a fi ascultat pe Youtube.

Retrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cum a fost, pentru voi, prima lună a anului 2016? Din punctul de vedere al hip hop-ului, luna ianuarie a adus doar vești bune și motive de bucurie. Avem parte de piese și videoclipuri noi, de informații legate de viitoare materiale, și de un nou editorial, alături de un nou interviu.

Live: romaNecredinciosu – Freestyle 2016 @ HipHopLive (Video)Live: romaNecredinciosu – Freestyle 2016 @ HipHopLive (Video)

 Dacă spre sfârșitul anului 2015 ne-am bucurat de audierea unei sesiuni de freestyle realizată de către Phunk B & J Saw pentru site-ul de profil pe nume HipHopLive, astăzi putem repeta experiența alături de un alt artist îndrăgit de ascultătorii de hip hop underground, și anume rom..

Retrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2015 @ BlackSheepSound

  Și de această dată întâmpinăm noua lună calendaristică cu rezumatul celei de care este precedată. La fel ca de obicei, conținutul pe care vi l-am oferit a fost reprezentat de noi piese, videoclipuri, evenimente, și nu numai.

DJ Flow & FLG cu Sfântu’ Opt – Elementu’ PrincipalDJ Flow & FLG cu Sfântu’ Opt – Elementu’ Principal

Proiectul muzical inițiat de către DJ Flow și FLG, și anume Aparapu este mai bogat cu o piesă, pentru realizarea căreia cei doi au colaborat cu un artist îndrăgit din underground-ul românesc.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..