NoutĂŢi Romem

Concert: Omu Gnom – Turneu „Fraze de soare” @ Brașov – 28.07.2016Concert: Omu Gnom – Turneu „Fraze de soare” @ Brașov – 28.07.2016

 Omu Gnom își continuă turneul de concerte prin țară, motiv pentru care va concerta în Brașov, pe data de 28 iulie, în Schwarz Pub. Evenimentul va începe la ora 21:00, prețul unui bilet fiind de 15 ron. Alături de Gnom, pe scenă vor urca Șerbănesku, LeDo, Romem și DJ Gore.

Romem – N-are rost feat. Beatrice VladanRomem – N-are rost feat. Beatrice Vladan

Romem a încărcat astăzi pe contul său de Youtube o piesă lansată pe albumul din 2010, „Perfect” . Piesa aleasă este „N-are rost” și este în colaborare cu Beatrice Vladan.

Recenzie: Cedry2k, Carbon & DJ Grigo @ Trippin Cafe Brașov – 12.10.2012 (Poze)Recenzie: Cedry2k, Carbon & DJ Grigo @ Trippin Cafe Brașov – 12.10.2012 (Poze)

După show-ul incendiar oferit de Subcarpaţi în Trippin Cafe săptămâna trecută, ieri a venit rândul unui nou concert de hip-hop de zile mari în clubul braşovean. Invitaţii din acest week-end au fost bine-cunoscuţii artişti de la Facem Records: Cedry2k, Carbon şi Grigo.

Recenzie: Cedry2k – Colaborari Vol. 2 @ Silver Church – 16.09.2012 (Poze)Recenzie: Cedry2k – Colaborari Vol. 2 @ Silver Church – 16.09.2012 (Poze)

 
Asadar, toamna incepe si continua in forta, cu o serie de evenimente de neuitat, iar Cedry2k nu se lasa mai prejos si lanseaza, duminica seara (16 septembrie), in Club Silver Church,  al cincelea sau material solo numit “Colaborari 2”.

A Plus feat. Romem – Uriasu’ se intoarceA Plus feat. Romem – Uriasu’ se intoarce

„Uriasu’ se intoarce” este numele noii piese semnate de A Plus si Romem, extrasa de pe albumul lui A Plus, si anume „Bomba cu Ceas„. Materialul despre care va vorbesc va fi disponibil pana la sfarsitul anului.

Clue – Poetii Strazii (feat. Swift, Romem & Kent Archie)Clue – Poetii Strazii (feat. Swift, Romem & Kent Archie)

Clue, Swift (In Extremis), Romem si Kent Archie (The Bridge Committee) sunt de astazi, oficial, „Poetii Strazii”. Cum Megiddo nu a putut sta prea departe de baieti, regasim Megiddo Productions pe partea de instrumental. De mixaj este responsabil Benzen.

Concert: El Nino @ Brasov – 01.06.2012Concert: El Nino @ Brasov – 01.06.2012

Pe data de 1 iunie, El Nino va sustine un concert in Brasov, mai precis in Groove Garden (Str. Avram Iancu Nr. 66). Intrarea se va face de la ora 21:00, iar pretul unui bilet va fi de 10 ron. Pe langa El Nino, pe scena vor mai urca Waveman, Romem si Nanu.

Asculta: Romem – Scrisori Audio @ YouTubeAsculta: Romem – Scrisori Audio @ YouTube

Pe contul oficial de YouTube al lui Romem au fost urcate si restul pieselor de pe albumul „Scrisori Audio” care nu au fost disponibile pana acum. Va reamintim ca albumul „Scrisori Audio” poate fi descarcat gratuit de aici.

Premiera: ROMEM – PastelPremiera: ROMEM – Pastel

In premiera pe RadioONMusic.ro va prezentam astazi un nou single semnat ROMEM. Artistul a urcat acum cateva minute pe contul sau oficial de YouTube piesa „Pastel”, inregistrata, mixata si masterizata in studioul Zebra Sounds.

Recenzie: Cedry2k – Clipa Schimbarii @ Brasov – 20.04.2012 (Poze)Recenzie: Cedry2k – Clipa Schimbarii @ Brasov – 20.04.2012 (Poze)

As incepe prin a spune ca acest concert din Brasov, a fost mult mai tare decat lansarea propriu zisa din Bucuresti, datorita faptului ca oamenii au venit deja cu lectia invatata, cu chef de distractie si de manifestare si bineinteles, cu multa voie buna.

Premiera: Romem – Mireasma VietiiPremiera: Romem – Mireasma Vietii

Romem ne ofera astazi spre vizualizare noul sau clip, respectiv „Mireasma Vietii„, in premiera pe RadioONMusic.ro. Piesa face parte de pe albumul „Scrisori Audio„, album lansat in urma cu o saptamana şi despre care v-am scris aici.

Album: Romem – Scrisori Audio (Download)Album: Romem – Scrisori Audio (Download)

Dupa cum ne-a promis, Romem lanseaza azi la download gratuit albumul sau ce poarta numele de „Scrisori Audio”. Artistul ne-a oferit albumul pe pagina lui oficiala de Facebook care poate fi gasita aici.

Premiera: ROMEM feat. Catalin Dobre – Asu` din manecaPremiera: ROMEM feat. Catalin Dobre – Asu` din maneca

Romem ne ofera astazi o noua piesa inclusa pe albumul artistului denumit „Scrisori Audio”. Aceasta piesa se numeste „Asu` din maneca” si este o colaborare cu artistul Catalin Dobre.

Letal feat. Romem – Departe de ce-mi doresc aproapeLetal feat. Romem – Departe de ce-mi doresc aproape

Trupa Letal din care fac parte Waveman si Calibru a lansat o noua piesa in colaborare cu Romem. Artistii Beast Sounds au inregistrat melodia in vara anului 2011 si ne-au oferit-o recent spre ascultare. Instrumentalul piesei este realizat de Krap, iar artwork-ul a fost realizat de Waveman si Acid.

Romem – LibertateRomem – Libertate

Romem si-a lansat noua piesa, si anume „Libertate„. Aceasta face parte de pe albumul „Scrisori Audio„, album ce poate fi comandat de pe RapMusicStore. De master si artwork s-a ocupat Romem, iar piesa a fost inregistrata si mixata la Beast Sounds.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..