NoutĂŢi RPG

Concert: Lansare album Phunk B & Infinitu’ – „Proiectul Zero” @ București – 19.11.2017Concert: Lansare album Phunk B & Infinitu’ – „Proiectul Zero” @ București – 19.11.2017

Phunk B & Infinitu’

 „Proiectul Zero” este numele EP-ului pe care Phunk B & Infinitu’ l-au lansat la sfârșitul anului 2016, fără ca apariția sa să fi fost anunțată anterior.

RPG LaSesiune – KontikitanaRPG LaSesiune – Kontikitana

 Avem plăcerea să vă prezentăm o nouă piesă realizată de către RPG și produsă de către Raven, cel cu care acesta lucrează în paralel la un nou material, intitulat „GypsyhedelicPunk”.

Promo album: RPG LaSesiune – GypsyhedelicPunk (video)Promo album: RPG LaSesiune – GypsyhedelicPunk (video)

 La jumătatea anului 2014, RPG, lansa materialul „Peyote Runner”, un album de șapte piese despre care v-am scris la momentul respectiv.
 Astăzi aflăm că acesta lucrează la un nou material ce se va intitula „GypsyhedelicPunk”.

Citizen X, RPG LaSesiune, Dilimanjaro – Supă instantCitizen X, RPG LaSesiune, Dilimanjaro – Supă instant

 Trei bucătari iscusiți au intrat în bucătărie pentru a găti o supă instant, cu alte cuvinte, Citizen X, RPG (La Sesiune) și Dilimanjaro au lansat piesa intitulată „Supă instant”.

Video: Dilimanjaro, RPG LaSesiune, Nestor – NambudiriVideo: Dilimanjaro, RPG LaSesiune, Nestor – Nambudiri

 Roby Dilimanjaro, stabilit în Germania, a fost în vizită în România în luna octombrie. Pe lângă numeroasele evenimente la care l-am găsit ca invitat, astăzi aflăm că nu a fost singurul lucru pe care acesta l-a făcut în această vacanță de pe meleagurile țării noastre.

Promovare: RPG – Peyote Runner (album)Promovare: RPG – Peyote Runner (album)

În această dimineață vă recomandăm un album semnat RPG, o prezență reprezentativă pentru sesiunile de freestyle și BODD din anii trecuți.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..