NoutĂŢi sagace

DJ Al*Bu feat. Phunk B – Scrisoarea #4DJ Al*Bu feat. Phunk B – Scrisoarea #4

DJ Al*Bu

 Albumul la care DJ Al*Bu lucrează este intitulat „Columna”. Până în prezent, artistul a lansat două piese cu scopul promovării sale. Este vorba despre „Săgeți” și „La margine”, cărora li se alătură o a treia piesă.

Psihotrop – SolipPsihotrop – Solip

 Într-una din zilele precedente, colegul meu Andu vă anunța că Psihotrop a anunțat data lansării unei noi piese, lucru făcut vizibil și pe a sa pagină de artist de pe site-ul de socializare Facebook.

Psihotrop – PlanetariumPsihotrop – Planetarium

 După videoclipul piesei „Tribut”, lansat la începutul acestui an, Psihotrop revine cu o nouă piesă.
 Aceasta se intitulează „Planetarium” și reprezintă o colaborare cu producătorul Sagace, fiind cel care s-a ocupat de întreaga parte tehnică a piesei.

Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”Interviu: Psihotrop „Sincer, eu pentru ei am participat, să le arăt că le pot întoarce pe loc strofele de acasă.”

 Având în vedere faptul că ne aflăm în luna martie, ne-am propus să realizăm cel de-al doilea interviu al acestui an, alături de un artist aflat la început de drum, însă foarte cunoscut de către publicul român de hip-hop.

Video: Psihotrop – TributVideo: Psihotrop – Tribut

 După înregistrarea pe care Psihotrop a urcat-o pe canalul său de YouTube acum două săptămâni în care este suprins un moment de freestyle alături de AFO la împlinirea de 10 ani a clubului Doors din Constanța, astăzi acesta revine cu o nouă piesă ce este însoțită de videoclip.

Promovare: DAG feat. Ferat – Violon d`IngresPromovare: DAG feat. Ferat – Violon d`Ingres

Sfârșitul de săptămână aduce o nouă piesă în categoria promovare a site-ului nostru. Este vorba de DAG care a realizat piesa „Violon d`Ingres” în colaborare cu Ferat pe un instrumental semnat de către Sictir.

Prima ediție Battle On Arena a luat sfârșit iar câștigătorii au fost anunțați!Prima ediție Battle On Arena a luat sfârșit iar câștigătorii au fost anunțați!

 Iată că prima ediție a evenimentului muzical Battle On Arena găzduit de clubul bucureștean Colectiv și organizat de NOA event a luat sfârșit iar câștigătorii au fost anunțați!
Competiția a fost strânsă, însă deoarece este o competiție, e de la sine înțeles faptul că e loc p..

Se apropie prima ediție a evenimentului Battle On Arena!Se apropie prima ediție a evenimentului Battle On Arena!

Ați auzit de Battle On Arena? Dacă nu, vă explic eu despre ce este vorba: Battle On Arena este o platformă competițională urbană, iar prima ediție urmează să aibă loc în clubul bucureștean Colectiv, pe data de 9 mai a acestei luni, fiind primul eveniment battle de beatmakers din Român..

Battle On ARENA: Battle de MC & (premieră) BEATMAKERS @ Colectiv – 09.05.2015Battle On ARENA: Battle de MC & (premieră) BEATMAKERS @ Colectiv – 09.05.2015

Prima ediție Battle On Arena își va deschide porțile pe 9 mai 2015, în Club Colectiv, fiind primul eveniment battle de Beatmakers din România (pentru producători) care se va desfășura pe lângă concursul  pentru MC, din cadrul aceluiași eveniment.

Album: Dragonu – Anul Dragonului (Ascultă / Achiziționează)Album: Dragonu – Anul Dragonului (Ascultă / Achiziționează)

Dragonu  a uploadat pe channel-ul său de YouTube DragonuAKA47official cel mai nou album semnat de acesta, intitulat ”Anul Dragonului”, care a avut lansarea pe 11 mai @ Silver Church.

Lansare: Sagace & Nimeni Altu’ – „Pilde“ @ Constanța (17.04.2014)Lansare: Sagace & Nimeni Altu’ – „Pilde“ @ Constanța (17.04.2014)

Joi, 17 aprilie, Nimeni Altu‘ și Sagace vă așteaptă în club Goblin, Constanța, pentru lansarea albumului „Pilde”. Intrarea la eveniment se va face începând cu ora 21:00, iar intrarea va fi 20 de lei.

Câștigă două invitații la lansarea „SAGACE & Nimeni Altu’ – Pilde” @ Club EDEN – 13.03.2014Câștigă două invitații la lansarea „SAGACE & Nimeni Altu’ – Pilde” @ Club EDEN – 13.03.2014

Ascultă ce spun știu această vorbă de la un bătrân
Zicea că practica devine profesorul cel mai bun.

Lansare: Sagace & Nimeni Altu’ – ”Pilde” @ București – 13.03.2014Lansare: Sagace & Nimeni Altu’ – ”Pilde” @ București – 13.03.2014

Joi, 13 martie, Sagace și Nimeni Altu’ vor lansa noul album intitulat ”Pilde”, în Club Eden din București. Invitatul celor doi artiști este Andu Toader (tobe), iar accesul în incintă se va face începând cu ora 21:00. Prețul unui bilet este de 20 lei.

Album: Sagace & Nimeni Altu’ – Pilde (Cumpără / Ascultă)Album: Sagace & Nimeni Altu’ – Pilde (Cumpără / Ascultă)

Se pare că Sagace & Nimeni Altu’ au oferit fanilor lor cel mai frumos cadou al acestui Crăciun! Cei doi artiști au lansat pe canalul oficial de Youtube al Sociopat Records noul lor material intitulat ”Pilde”!
Pe cele 14 track-uri ale albumului îi putem asculta și pe Shin..

Underman – Ecourile credinței feat. Jada / Sânge / Martorul Acuzării feat. AD Litteram & MakruUnderman – Ecourile credinței feat. Jada / Sânge / Martorul Acuzării feat. AD Litteram & Makru

Underman a urcat pe canalul său oficial de Youtube trei piese extrase de pe cel mai recent album al său intitulat ”Fractal”, ce a fost lansat pe data de 25 Martie.
Prima piesă se intitulează ”Ecourile credinței” și este o colaborare cu Jada.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..