NoutĂŢi saigon

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Saigon – Blessing (Pro Gun Anthem)Saigon – Blessing (Pro Gun Anthem)

  Saigon a revenit cu o nouă piesă, de această dată referitoare la situația prezentă din Statele Unite ale Americii, unde, în anumite zone, armele de foc sunt legale spre a fi achiziționate și purtate zilnic.

Retrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a șaptea lună a acestui an s-a încheiat, motiv pentru care vă aducem la cunoștință toate noutățile din hip-hop, publicate pe site-ul nostru, atât din România, cât și din străinătate.

Saigon a anunțat lansarea unui nou album!Saigon a anunțat lansarea unui nou album!

 Brian Daniel Carenard, mult mai cunoscut sub numele de scenă Saigon, a lansat trei albume până în prezent, și anume: „The Greatest Story Never Told” (2011), „The Greatest Story Never Told Chapter 2: Bread and Circuses” (2012) și „G.S.N.T.

Video: Saigon – The Warning Shot / Fuck ItVideo: Saigon – The Warning Shot / Fuck It

În urmă cu trei zile, vă povesteam despre Saigon și despre cariera sa în muzica hip hop, prezentându-vă povestea din spatele lui și un nou videoclip pe care l-a urcat pe Youtube cu ocazia lansării noului său album numit ”G.S.N.T. 3: The Troubled Times of Brian Carenard”.

Video: Saigon – NunyaVideo: Saigon – Nunya

Îl cheamă Brian Daniel Carenard însă noi o să îi spunem mai simplu: Saigon. Dacă nu ați auzit de el până acum, am să vă povestesc eu anumite lucruri despre cariera sa.

Saigon – Best Mistake feat. G. MartinSaigon – Best Mistake feat. G. Martin

Rapperul american Brian Daniel Carenard sau mult mai bine cunoscut sub numele său de scenă Saigon, a lansat pe canalul său oficial de Youtube o nouă piesă. Aceasta se intitulează ”Best Mistake” și este o colaborare cu G. Martin.

Video: Saigon – Plant The Seed (What U Paid For)Video: Saigon – Plant The Seed (What U Paid For)

Saigon continuă să ne surprindă plăcut. Artistul revine cu un nou videoclip. Piesa aleasă de el este „Plant The Seed (What U Paid For)” extrasă de pe materialul „The Greatest Story Never Told – Chapter 2: Bread and Circuses”, lansat luna trecută.

Video: Saigon – Blown AwayVideo: Saigon – Blown Away

Până la lansarea oficială de mâine a albumului „The Greatest Story Never Told Chapter 2: Bread And Circuses”, Saigon ne-a oferit un nou videoclip. Piesa promovată în acest clip se numește „Blown Away”, regia fiind semnată de Nicolas Heller.

Saigon – Best Thing That I Found (feat. Lecrae & Corbett)Saigon – Best Thing That I Found (feat. Lecrae & Corbett)

Mai este doar o săptămână până la lansarea albumului „The Greatest Story Never Told Chapter 2: Bread And Circuses”, iar până atunci Saigon ne mai prezintă un single ce face parte din acest material.

Iron Solomon – Monster (feat. Saigon & Emilio Rojas)Iron Solomon – Monster (feat. Saigon & Emilio Rojas)

Astăzi avem ocazia să ascultăm încă un single de pe viitorul mixtape al lui Iron Solomon ce se va numi „Killer”. Piesa despre care vă spuneam se numește „Monster” și este un feat. cu Saigon și Emilio Rojas.

Video: Saigon – Relafriendship (feat. G Martin)Video: Saigon – Relafriendship (feat. G Martin)

Mai sunt doar 2 săptămâni până la lansarea albumului „The Greatest Story Never Told Chapter 2: Bread And Circuses” al lui Saigon. Până atunci, artistul ne-a invitat să urmărim videoclipul piesei „Relafriendship”.

Saigon – Relafriendship (feat. G Martin)Saigon – Relafriendship (feat. G Martin)

Până pe 6 noiembrie când Saigon își va lansa albumul „The Greatest Story Never Told Chapter 2: Bread And Circuses”, artistul ne-a mai făcut cadou încă un single extras de pe acest material. Acesta se numește „Relafriendship”, este un feat.

Saigon – Feet On The GroundSaigon – Feet On The Ground

Saigon se pregătește de lansarea viitorului său album ,„The Greatest Story Never Told Chapter 2: Bread And Circuses”, lansare ce va avea loc pe 6 noiembrie, iar până atunci ne face cadou un nou single extras de pe acest material.

Video: Saigon – Not Like Them (feat. Styles P)Video: Saigon – Not Like Them (feat. Styles P)

Saigon ne surprinde placut in aceasta dimineata prin lansarea unui nou videoclip. Piesa promovata in acest clip se numeste „Not Like Them” si este un feat. cu Styles P.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..