NoutĂŢi samurai

Samurai a lansat noi modele de tricou!Samurai a lansat noi modele de tricou!

 La scurt timp de la lansarea videoclipului pentru piesa „Făcut din umbre”, pe magazinul online al lui Samurai și-au făcut apariția un noi modele de tricou.
 Acestea sunt intitulate „Lumina mea” și „Diamant”, ele putând fi achiziționate la prețul de 59.90 lei.

Video: Samurai – Făcut din umbreVideo: Samurai – Făcut din umbre

 Samurai, cunoscutul MC originar din Constanța și membru al label-ului Paranoia13, revine cu cea de-a doua piesă extrasă de pe viitorul material intitulat „Dedicat trup și suflet”.

Concert: El Nino @ Călărași – 11.02.2017Concert: El Nino @ Călărași – 11.02.2017

El Nino

Continuându-și turneul de concerte prin țară, El Nino va ajunge în Călărași sâmbătă, 11 februarie. Ca si până acum, acesta va fi însoțit de către Samurai și DJ Gaga. Evenimentul va avea loc în Rivers Pub.

Video: El Nino feat. Samurai & Stres – Din rai 3Video: El Nino feat. Samurai & Stres – Din rai 3

 El Nino alături de Samurai tocmai au lansat videoclipul piesei „Din rai 3”, fiind realizată în colaborare cu Stres. Așa cum v-ați dat seama sau probabil cunoașteți este vorba de partea a treia a acestei piesei, fiind deja o tradiție pentru cei doi artiști.

Concert: El Nino @ Brăila – 03.02.2017Concert: El Nino @ Brăila – 03.02.2017

El Nino

 Pe data de 3 februarie, imediat după concertul susținut în Tulcea, El Nino ajunge și în Brăila. Evenimentul se va desfășura în clubul Sunrise Marina, începând cu ora 21:00. Biletele se pot achiziționa de la intrare la prețul de 20 de lei.

Concert: El Nino @ Tulcea – 02.02.2017Concert: El Nino @ Tulcea – 02.02.2017

El Nino

 El Nino va susține joi, 2 februarie, un concert în orașul Tulcea. Evenimentul se va desfășura în clubul Deep 1. Accesul în club se va face începând cu ora 21:00, iar prețul biletului, care se poate achiziționa de la intrare, este de 20 de lei.

Samurai anunță lansarea unui nou videoclip pentru piesa „Din Rai 3”!Samurai anunță lansarea unui nou videoclip pentru piesa „Din Rai 3”!

Samurai
  Prin intermediul unei postări de pe pagina sa de Facebook, artistul constănțean Samurai a anunțat lansarea unui nou videoclip. Se pare că este vorba despre o producție video realizată pentru a treia parte a piesei „Din Rai”.

Video: Samurai feat. Alina – Printre atâția străiniVideo: Samurai feat. Alina – Printre atâția străini

Samurai

 Vă amintiți de momentul în care vă anunțam că Samurai lucrează la un nou material solo? Numele său este „Dedicat suflet și trup”, deși, inițial, îl cunoșteam ca fiind „Suflet și trup”.

Concert: Lansare album El Nino și Samurai – „Familia” @ Slatina – 29.12.2016Concert: Lansare album El Nino și Samurai – „Familia” @ Slatina – 29.12.2016

El Nino și Samurai

 Concertul pe care El Nino și Samurai îl vor susține pe data de 28 decembrie în Râmnicu Vâlcea este urmat de un altul. Este vorba despre evenimentul care se va desfășura în Baroc Cafe Pub din Slatina, pe data de 29 decembrie.

Concert: Lansare album El Nino și Samurai – „Familia” @ Râmnicu Vâlcea – 28.12.2016Concert: Lansare album El Nino și Samurai – „Familia” @ Râmnicu Vâlcea – 28.12.2016

El Nino și Samurai

 În săptămâna ce urmează, El Nino și Samurai vor susține un concert în Râmnicu Vâlcea. Evenimentul va avea loc pe data de 28 decembrie, adică miercuri, în Aby Stage Bar.

Samurai – Freestyle 2016Samurai – Freestyle 2016

Samurai

 Pe canalul de YouTube al producătorului român pe nume SpoT și-a făcut apariția un nou freestyle. Acesta este interpretat de către Samurai, și din câte vă puteți da seama, a fost înregistrat pe un instrumental realizat de către SpoT.

Video: El Nino feat. Sișu Tudor – O sută de milioaneVideo: El Nino feat. Sișu Tudor – O sută de milioane

El Nino

  Pe parcursul acestei seri, El Nino a lansat un nou videoclip. Acesta a fost realizat piesei intitulate „O sută de milioane”, care reprezintă o colaborare cu Sișu Tudor.

Înregistrare: MIC Check – #35 – Samurai & El NinoÎnregistrare: MIC Check – #35 – Samurai & El Nino

MIC Check

 Ediția cu numărul 35 a emisiunii MIC Check a fost făcută publică în mediul online, pe parcursul acestei seri! Invitații din cadrul acesteia au fost Samurai & El Nino, artiști care de curând au lansat un nou material.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Album: El Nino și Samurai – „Familia” (Ascultă / Cumpără)Album: El Nino și Samurai – „Familia” (Ascultă / Cumpără)

El Nino și Samurai
  În urmă cu două zile, El Nino și Samurai au susținut un concert de lansare în București. Acesta a fost dedicat noului lor album intitulat „Familia”. Materialul respectiv este disponibil spre a fi ascultat integral pe YouTube.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..