NoutĂŢi samurai

Video: Samurai feat. Alina – Printre atâția străiniVideo: Samurai feat. Alina – Printre atâția străini

Samurai

 Vă amintiți de momentul în care vă anunțam că Samurai lucrează la un nou material solo? Numele său este „Dedicat suflet și trup”, deși, inițial, îl cunoșteam ca fiind „Suflet și trup”.

Concert: Lansare album El Nino și Samurai – „Familia” @ Slatina – 29.12.2016Concert: Lansare album El Nino și Samurai – „Familia” @ Slatina – 29.12.2016

El Nino și Samurai

 Concertul pe care El Nino și Samurai îl vor susține pe data de 28 decembrie în Râmnicu Vâlcea este urmat de un altul. Este vorba despre evenimentul care se va desfășura în Baroc Cafe Pub din Slatina, pe data de 29 decembrie.

Concert: Lansare album El Nino și Samurai – „Familia” @ Râmnicu Vâlcea – 28.12.2016Concert: Lansare album El Nino și Samurai – „Familia” @ Râmnicu Vâlcea – 28.12.2016

El Nino și Samurai

 În săptămâna ce urmează, El Nino și Samurai vor susține un concert în Râmnicu Vâlcea. Evenimentul va avea loc pe data de 28 decembrie, adică miercuri, în Aby Stage Bar.

Samurai – Freestyle 2016Samurai – Freestyle 2016

Samurai

 Pe canalul de YouTube al producătorului român pe nume SpoT și-a făcut apariția un nou freestyle. Acesta este interpretat de către Samurai, și din câte vă puteți da seama, a fost înregistrat pe un instrumental realizat de către SpoT.

Video: El Nino feat. Sișu Tudor – O sută de milioaneVideo: El Nino feat. Sișu Tudor – O sută de milioane

El Nino

  Pe parcursul acestei seri, El Nino a lansat un nou videoclip. Acesta a fost realizat piesei intitulate „O sută de milioane”, care reprezintă o colaborare cu Sișu Tudor.

Înregistrare: MIC Check – #35 – Samurai & El NinoÎnregistrare: MIC Check – #35 – Samurai & El Nino

MIC Check

 Ediția cu numărul 35 a emisiunii MIC Check a fost făcută publică în mediul online, pe parcursul acestei seri! Invitații din cadrul acesteia au fost Samurai & El Nino, artiști care de curând au lansat un nou material.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Album: El Nino și Samurai – „Familia” (Ascultă / Cumpără)Album: El Nino și Samurai – „Familia” (Ascultă / Cumpără)

El Nino și Samurai
  În urmă cu două zile, El Nino și Samurai au susținut un concert de lansare în București. Acesta a fost dedicat noului lor album intitulat „Familia”. Materialul respectiv este disponibil spre a fi ascultat integral pe YouTube.

El Nino & Samurai – Îmi place tot ce-mi face răuEl Nino & Samurai – Îmi place tot ce-mi face rău

 După numeroasele piese extrase de pe materialul „Familia”, realizat de către El Nino în colaborare cu Samurai, și anume: „Destine”, „Toți Bagabonții”, „Lângă soare”, „Tinerețea” și „Răbdarea”, astăzi avem parte de încă o piesă ce se adaugă lista celor lansa..

Concert: Lansare album El Nino și Samurai – „Familia” @ București – 27.11.2016Concert: Lansare album El Nino și Samurai – „Familia” @ București – 27.11.2016

  După cum bine știți, „Familia” este denumirea noului material discografic semnat de către El Nino și Samurai. Cei doi artiști urmează să lanseze acest album pe data de douăzeci și șapte noiembrie, în București, prin intermediul unui concert.

Video: El Nino & Samurai feat. Karie & Bocaseca – RăbdareaVideo: El Nino & Samurai feat. Karie & Bocaseca – Răbdarea

 „Răbdarea” este cea de-a doua piesă care se regăsește pe materialul „Familia”, realizat de către Samurai și El Nino, piesă ce este promovată prin intermediul unui videoclip.

Mixtape: Karie – Romană 9 (Ascultă / Descarcă)Mixtape: Karie – Romană 9 (Ascultă / Descarcă)

 Karie, unul dintre cei mai cunoscuți producători din hip hop-ul românesc, a lansat un mixtape, acesta se intitulează „Romană 9”.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Video: El Nino & Samurai – TinerețeaVideo: El Nino & Samurai – Tinerețea

  El Nino & Samurai se pregătesc de lansarea noului lor album intitulat „Familia”, pentru care vor susține un concert în Silver Church din București, pe data de 27 Noiembrie.

El Nino & Samurai – Lângă SoareEl Nino & Samurai – Lângă Soare

 În această seară, El Nino & Samurai au lansat o altă piesă extrasă din cadrul tracklist-ulup LP-ului pe care urmează să îl lanseze în toamna acestui an, data fiind cea de 27 noiembrie.

Recenzii

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..