NoutĂŢi Savage Journey To The American Dream

Video: Stalley – Petrin Hill PeoniesVideo: Stalley – Petrin Hill Peonies

Incepand de astazi, Stalley ne invita sa urmarim un nou videoclip realizat la o piesa de pe materialul „Savage Journey To The American Dream”. Melodia aleasa se numeste „Petrin Hill Peonies” si a fost produsa de Block Beattaz.

Video: Stalley – Hammers & Vogues (feat. Curren$y)Video: Stalley – Hammers & Vogues (feat. Curren$y)

Dupa videoclipurile pieselor „Party Heart”, „Everything New” si „Hell’s Angels”, Stalley ne face cadou inca un clip realizat pentru o piesa de pe mixtape-ul „Savage Journey To The American Dream”.

Video: Stalley – Hell’s Angels (feat. Rick Ross)Video: Stalley – Hell’s Angels (feat. Rick Ross)

Brigada MMG continua sa fie foarte activa pe plan muzical, iar astazi ne-a facut cadou inca un videoclip.

Video: Stalley – Everything NewVideo: Stalley – Everything New

Stalley ne prezinta astazi inca un videoclip de pe albumul sau recent lansat ce poarta numele de „Savage Journey To The American Dream”. Piesa ce beneficiaza astazi de videoclip se numeste „Everything New” si a fost produsa de Chad Hugo.

Video: Stalley – Party Heart (feat. Rick Ross)Video: Stalley – Party Heart (feat. Rick Ross)

Dupa cum anuntam zilele trecute pe site, Stalley a lansat mixtape-ul „Savage Journey to the American Dream” ce poate fi descarcat de aici. Astazi artistul ne-a oferit si videoclipul piesei „Party Heart” realizata in colaborare cu Rick Ross.

Stalley – Home To You (feat. Wale & Anthony Flammia)Stalley – Home To You (feat. Wale & Anthony Flammia)

Astazi va prezentam o noua piesa semnata de Stalley ce se numeste „Home To You”. Piesa este o colaborare cu Wale si Anthony Flammia si urmeaza sa apara pe albumul lui Stalley denumit „Savage Journey To The American Dream” ce va fi lansat chiar maine.

Stalley feat. Curren$y – Hammers & VoguesStalley feat. Curren$y – Hammers & Vogues

In pregatiri de lansare, Stalley ne ofera prin RollingStone un nou single de pe albumul „Savage Journey To The American Dream„.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..