NoutĂŢi scandalos music

Video: La Familia feat. Connect-R – CurajVideo: La Familia feat. Connect-R – Curaj

 După ce au lansat videoclipurile pieselor „În realitate” și „FAK” alături de documentarul realizat în două părți, Sișu și Puya, adică trupa La Familia revin cu cea de-a treia piesă care este promovată cu ajutorul unui videoclip.

Video: La Familia cu Jianu – FAKVideo: La Familia cu Jianu – FAK

 După videoclipul primei piese extrasă de pe albumul de revenire al trupei La Familia, intitulată „În realitate”, aceștia revin cu o nouă melodie ce respectă aceste reguli.

Video: Doddy feat. Lora – Bine MersiVideo: Doddy feat. Lora – Bine Mersi

Music Expert Company a luat sub aripa lor artiștii cu un potențial foarte bun, printre care și Doddy care tocmai a lansat videoclipul piesei ”Bine mersi”, o colaborare excepțională de vară alături de Lora.

La Familia, la fel ca-n prima zi!La Familia, la fel ca-n prima zi!

Era anul 1994 la formarea uneia dintre cele mai iubite trupe din hip hop-ul românec, La Familia. Începuturile erau pe la deschiderea concertelor B.U.G.

Puya cu INNA – Strigă!Puya cu INNA – Strigă!

Mai nou avem parte de surprize tot mai multe în hip hop-ul românesc, artiștii colaborând cu nume importante din pop cum ar fi Andreea Bălan, Antonia, Smiley sau alții.

Vescan feat. Mahia Beldo & DJ Wicked – Muzică sau Nebunie?Vescan feat. Mahia Beldo & DJ Wicked – Muzică sau Nebunie?

Vescan ne întreabă „Muzică sau Nebunie?”. Alături de Mahia Beldo și DJ Wicked acesta lansează cea mai nouă piesă a sa.

Video: Vescan cu Alina Eremia – În dreapta taVideo: Vescan cu Alina Eremia – În dreapta ta

Vescan a lansat în această seară videoclipul piesei „În dreapta ta„, ce este realizată în colaborare cu Alina Eremia, lansare ce a avut loc pe Urban.ro. Așa cum vă anunțam în urmă cu două zile, piesa se apropie de 4.000.0

Video: Puya şi Don Baxter – Bagă Bani (Special Guest Connect-R)Video: Puya şi Don Baxter – Bagă Bani (Special Guest Connect-R)

După ce a lansat videoclipul piesei ”Klandestin”, alături de Doddy, Puya revine cu un nou videoclip pe canalul oficial de Youtube, extras de pe materialul numit ”Maidanez E.P.”.

Doddy feat. Puya – Klandestin (Dollar Bill)Doddy feat. Puya – Klandestin (Dollar Bill)

Doddy lansează alături de Urban.ro primul său single de când şi-a început cariera la Scandalos Music. Piesa este în colaborare cu Puya, iar numele piesei este „Klandestin (Dollar Bill)„.

Preview: Puya – Maidanez E.P. (în curând pe iTunes)Preview: Puya – Maidanez E.P. (în curând pe iTunes)

Puya împreună cu Scandalos Music şi Music Expert Company urmează să lanseze exclusiv pe iTunes primul E.P. (Extended Play) din cariera artistului, ce va purta chiar numele deja celebrei piese „Maidanez„. „Maidanez E.P.&

Video: Puya cu Doddy, Posset, Mahia si Alex Velea – MaidanezVideo: Puya cu Doddy, Posset, Mahia si Alex Velea – Maidanez

Puya vine cu o nouă piesă plină de colaborări, aceasta se numeşte „Maidanez” şi este în colaborare cu Doddy, Posset, Mahia şi Alex Velea. Premiera videoclipului a avut loc în seara aceasta pe MTV, la ora 22:00.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..