NoutĂŢi Sean Price

Sean Price – Definition of GodSean Price – Definition of God

Sean Price

 În această zi, Sean Price ar fi împlinit 45 de ani, iar cu această ocazie, cei de la Duck Down Music au lansat o piesă postum în numele acestuia, prin care anunță și apariția unui material.

30.01.2017: În urmă cu 10 ani, Sean Price își lansa cel de-al doilea album!30.01.2017: În urmă cu 10 ani, Sean Price își lansa cel de-al doilea album!

Sean Price
  În urmă cu 10 ani, Sean Price își lansa cel de-al doilea material discografic. Acesta poartă denumirea de „Jesus Price Supastar” și a apărut pe piață prin intermediul Duck Down Records.

19.09.2016: Se împlinesc 10 ani de la lansarea albumului „Servants in Heaven, Kings in Hell”19.09.2016: Se împlinesc 10 ani de la lansarea albumului „Servants in Heaven, Kings in Hell”

Sursă foto: hiphopdx.com
 „Servants in Heaven, Kings in Hell” este denumirea celui de-al cincilea material al grupului Jedi Mind Tricks, lansarea sa având loc pe data de 19 septembrie a anului 2006, prin intermediul Babygrande Records.

Retrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2016 @ BlackSheepSound

 Din punct de vedere calendaristic, astăzi este prima zi de toamnă a anului 2016, ceea ce înseamnă că ultima lună a verii a luat sfârșit, aducând cu ea o nouă retrospectivă asupra articolelor publiate pe site-ul nostru, pe parcursul celor 31 de zile ale lunii August.

08.08.2016: Se împlinește un an de la moartea lui Sean Price!08.08.2016: Se împlinește un an de la moartea lui Sean Price!

Sursă foto: okayplayer.com
 În urmă cu un an, pe data de 8 august, Sean Price deceda în timpul somnului, la vârsta de 43 de ani.

Planet Asia & DJ Concept – The Festival feat. Sean Price & DJ DevastatePlanet Asia & DJ Concept – The Festival feat. Sean Price & DJ Devastate

  „The Festival” este o altă piesă în cadrul căreia putem întâlni prezența lui Sean Price. Aceasta face parte din tracklist-ul materialului la care Planet Asia și DJ Concept lucrează, iar pentru realizarea sa, cei doi artiști au colaborat cu Sean Price și DJ Devastate.

Retrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Februarie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a doua lună calendaristică a anului 2016 s-a sfârșit, însă, a lăsat în urmă lucruri ce au marcat activitatea site-ului nostru, lucruri pe care ni le vom reaminti astăzi, prin intermediul acestei retrospective.

Video: Truth feat. Sean Price – New Type of SomethingVideo: Truth feat. Sean Price – New Type of Something

 De curând, Truth a lansat materialul său de debut intitulat „From Ashes To Kingdom Come”, în tracklist-ul căruia se regăsește și o piesă realizată alături de Sean Price.

Rock (Heltah Skeltah) – Da Streets Want BloodRock (Heltah Skeltah) – Da Streets Want Blood

O piesă lansată de curând care merită adusă în atenția ascultătorilor este cea care poartă numele de „Da Streets Want Blood”. Aceasta poartă semnătura lui Rock (cunoscut și ca Rockness Monsta) și reprezintă un tribut pentru tot ce a reprezentat colegul său Sean Price pentru el.

Album: Apollo Brown – Grandeur (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Apollo Brown – Grandeur (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

Ziua lansării noului material ce poartă semnătura lui Apollo Brown, și anume „Grandeur” a sosit, acesta fiind disponibil în mediul online, putând fi ascultat, și nu numai.

Retrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: August 2015 @ BlackSheepSound

 A mai trecut o lună și așa cum v-am obișnuit, a venit timpul să vă aduc aminte ce anume s-a întâmplat în hip hop, în luna precedentă.

Chris Rivers – RIP!Chris Rivers – RIP!

 Dacă urmăriți secțiunea de hip hop străin a site-ului nostru, nu mai e o noutate faptul că în aproape fiecare zi de vineri Chris Rivers obișnuiește să lanseze câte un freestyle.

Nimeni Altu’ – AmbițiaNimeni Altu’ – Ambiția

După cum bine știți, în decursul zilei de ieri Nimeni Altu’ a lansat piesa „Pace P!” în onoarea lui Sean Price.

Nimeni Altu’ – Pace P!Nimeni Altu’ – Pace P!

 După cum bine știți, Sean Price a decedat în timpul somnului, pe data de 8 august a acestui an, la vârsta de doar 43 de ani. Această întâmplare a reușit să „lovească” sufletele ascultătorilor de hip hop din întreaga lume.

Album: Method Man – The Meth Lab (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)Album: Method Man – The Meth Lab (Copertă/ Tracklist/ Ascultă)

 Pe lângă lansarea mixtape-ului ce poartă semnătura lui Sean Price, ziua de astăzi a fost marcată și de lansarea celui de-al cincilea material solo al unuia dintre membrii trupei Wu Tang Clan, și anume Method Man.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..