NoutĂŢi Secna

Promovare: K-Spirit – CumPromovare: K-Spirit – Cum

În această seară în cadrul secțiunii de promovări a site-ului nostru îl avem pe un „Super Erou Care Nu are Activitate” și care continuă să ne vorbească despre felul în care vede societatea, la fel cum a făcut-o și în restul pieselor lansate până acum.

Promovare: Epoch & K-Spirit – NightshadePromovare: Epoch & K-Spirit – Nightshade

Continuăm seria promovărilor alături de doi tineri talentați din Bacău, pe care vi i-am prezentat anterior, cu ocazia lansării altor piese.

Promovare: K-Spirit – Nu depindePromovare: K-Spirit – Nu depinde

Continuăm seria promovărilor alături de K-Spirit – un tânăr MC din Bacău pe care vi l-am prezentat acum două luni, când lansa piesa „Condiția” pe care o puteți asculta aici.

Promovare: Epoch – NasolplmPromovare: Epoch – Nasolplm

Astăzi am plăcerea să vi-l prezint pe Epoch, pe care la fel ca pe K-Spirit (MC despre care v-am vorbit într-un articol anterior), l-am zărit în timpul unui concert de rap din Bacău.

Promovare: K-Spirit – CondițiaPromovare: K-Spirit – Condiția

Continuăm seria promovărilor alături de K-Spirit, pe care l-am zărit luna trecută printre MC-ii care au cântat în deschiderea concertului lui Phunk B în clubul The Stage din Bacău.

Phunk B urmează să lanseze „Noptembrie13” în Bacău!Phunk B urmează să lanseze „Noptembrie13” în Bacău!

Vin cu o veste bună pentru ascultătorii de hip hop românesc din Bacău, fiindcă artistul constănțean Phunk B, membru al label-ului Paranoia13, urmează să își lanseze materialul la voi în oraș.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..