NoutĂŢi SelectiveStudio

Video: Releveu – PromenadăVideo: Releveu – Promenadă

 După concertul de lansare al videoclipului pentru piesa „Promenadă”, pe care Releveu l-a susținut aseară în Beat Bar Umanist, a venit momentul în care toți cei prezenți pe internet se pot bucura de el.

Video: Macanache – Mult pesteVideo: Macanache – Mult peste

 „Mult peste” este numele celei mai recente piese semnat de către Macanache și promovată prin intermediul unui videoclip format din clipuri filmate chiar de artist pe parcursul activității sale muzicale.

Video: Bam Dighidi Bam – N-ai unde să fugiVideo: Bam Dighidi Bam – N-ai unde să fugi

 Trupa Bam Dighidi Bam revine cu o nouă piesă, de data aceasta în formula Oliniutză și MCoco.
 „N-ai unde să fugi” este numele piesei care dispune de un instrumental cu un sunet aparte realizat de către Oliniutză.

Video: Oliniutză – Saifăr (feat. Bam Dighidi Bam)Video: Oliniutză – Saifăr (feat. Bam Dighidi Bam)

 Cei din trupa Bam Dighidi Bam au o perioadă productivă din punct de vedere muzical, așadar după ce Jenă a lansat videoclipurile pieselor „Iarna-i vara” și „Copilărie”, colegul său de trupă, Oliniutză, l-a urmat cu lansarea mixtape-ului „Tragem linie”, iar astăzi vă prezent..

Mixtape: Oliniutză – Tragem linie (ascultă)Mixtape: Oliniutză – Tragem linie (ascultă)

 Pe data de 3 aprilie, Oliniutză a lansat mixtape-ul intitulat „Tragem linie”, reprezentând un material de opt piese.
 Materialul dispune de două colaborări, cea cu Macanache pentru piesa „Pinocchio” și cea cu Bam Dighidi Bam pentru piesa „Saifăr”.

Video: Dash & Macanache – Rămas bunVideo: Dash & Macanache – Rămas bun

 Dash cel responsabil pentru partea audio de pe materialul „Jazz” realizat împreună cu Antifon, revine cu o nouă colaborare alături de Macanache.

Video: Macanache – Non StopVideo: Macanache – Non Stop

 După piesa „Dilimache” lansată la finalul anului trecut și realizată în colaborare cu Dilimanjaro, Macanache revine cu o nouă melodie promovată cu ajutorul unui videoclip.
 Piesa se intitulează „Non stop” și este produsă pe un instrumental semnat de George Borza.

Video: Jenă – Iarna-i vara (feat. Lores)Video: Jenă – Iarna-i vara (feat. Lores)

 După videoclipul piesei „Banii”, lansată la începutul lunii decembrie a anului trecut, Jenă revine cu o nouă piesă promovată cu ajutorul unui videoclip.

Video: Macanache & Dilimanjaro – DilimacheVideo: Macanache & Dilimanjaro – Dilimache

 Cu siguranță o colaborare între Dilimanjaro și Macanache ar suna foarte bine și ar fi o nebunie, așadar numele de „Dilimache” este cât se poate de potrivit.

Video: Jenă – BaniiVideo: Jenă – Banii

 Radu Răzvan, cunoscut de la concursurile de Battle MC sub numele de Jenă, a lansat astăzi videoclipul piesei „Banii”.
 Piesa a fost înregistrată la SelectiveStudio, unde TheWatcher s-a ocupat de partea tehnică a acesteia și conține voci adiționale aparținând lui Oliniutza.

Kazi Ploae – Don’tKazi Ploae – Don’t

 Kazi Ploae, așa cum ne-a obișnuit pe parcursul anilor precedenți, a lansat o nouă piesă de scurtă durată.
 Aceasta a fost înregistrată pe un instrumental aparținând lui TroyBoi, la SelectiveStudio, unde TheWatcher s-a ocupat de partea tehnică a piesei.

Video: Macanache & DJ Sfera – Bucarest StailVideo: Macanache & DJ Sfera – Bucarest Stail

 Piesele de la Macanache își găsesc locul în orice anotimp, drept dovadă stă noul videoclip al piesei „Bucarest Stail”, realizată în colaborare cu DJ Sfera.

Video: Releveu – Naufragiu (cu Mihai Moşoi)Video: Releveu – Naufragiu (cu Mihai Moşoi)

 După videoclipul piesei „Mersi și scuze” ce promovează materialul cu același nume, lansat în mediul online la jumătatea lunii aprilie, Releveu revine cu un nou videoclip.

Kazi Ploae – Vineri 13Kazi Ploae – Vineri 13

 După cum probabil v-ați obișnuit cu metoda și ritmul de postare a pieselor ce aparțin MC-ului bucureștean Kazi Ploae, și având în vedere că au trecut două luni de la piesa precedentă, intitulată „Povestea lui”, este lesne de înțeles că scopul acestui articol este de a vă prez..

Video: Macanache – SofiaVideo: Macanache – Sofia

 După videoclipul piesei „Sufletwo”, lansat acum mai puțin de o lună, Macanache revine cu o nouă piesă.
 Aceasta se intitulează „Sofia”, iar regula de promovare a pieselor cu ajutorul videoclipurilor se păstrează și în cazul ei.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..