NoutĂŢi Serafim

Serafim – Champion Sound (cu Skizzo Skillz)Serafim – Champion Sound (cu Skizzo Skillz)

 Este posibil ca anul 2017 să fie anul în care vom avea parte de mult așteptatul material pe care Serafim îl pregătește de câțiva ani, intitulat „Imaginarium”.
 Piesa „Champion Sound”, realizată în colaborare cu Skizzo Skillz, stă drept dovadă pentru cele declarate mai sus.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

Serafim – Ritmul meu feat. SiminaSerafim – Ritmul meu feat. Simina

 După o lungă perioadă de liniște, Serafim a revenit cu o nouă piesă intitulată „Ritmul meu”. Aceasta reprezintă o colaborare alături de Simina. Atât producția audio, cât și mixajul și masterizarea, sunt realizate de către Ortega, înregistrările având loc la Daw Studio.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSoundRecenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Interviu: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSoundInterviu: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 Mă simt nevoit să scriu câteva cuvinte despre modul în care s-au desfășurat lucrurile pe parcursul acestui an: Din punctul de vedere al conținutului publicat în cadrul site-ul nostru, anul 2015 reprezintă o perioadă de evoluție.

Album: Axes Sexy Loops – Capitolul III (Ascultă / Comandă)Album: Axes Sexy Loops – Capitolul III (Ascultă / Comandă)

După ce la sfârșitul anului trecut, Axes ne-a prezentat primul single extras de pe viitorul material, intitulat „Nimic nu s-a schimbat”, realizat în colaborare cu DJ Undoo și patru luni mai târziu am aflat lista pieselor de pe album și coperta acestuia, iată că începând de astăzi av..

Află în ce zile ale festivalului Airfield vor concerta artiștii pe care dorești să îi auzi!Află în ce zile ale festivalului Airfield vor concerta artiștii pe care dorești să îi auzi!

Organizatorii festivalului Airfield au anunțat zilele în care artiștii urmează să își susțină concertele, începând cu data de 30 iulie și sfârșindu-se pe data de 2 august.

Line-up-ul de la Airfield Festival este mai bogat cu 5 proiecte muzicale!Line-up-ul de la Airfield Festival este mai bogat cu 5 proiecte muzicale!

Ne desparte doar o lună de unul dintre cele mai așteptate festivaluri ale verii, și anume Airfield Festival. Line-up-ul acestuia este foarte „consistent” în materie de hip hop, oferindu-ne oportunitatea de a vedea pe scenă artiști precum KRS-One, R.A.

Retrospectivă: Aprilie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Aprilie 2015 @ BlackSheepSound

 A trecut și luna Aprilie a acestui an, o perioadă de treizeci de zile în care am avut parte doar de vești bune, atât în hip hop-ul internațional cât și în cel românesc.

Premieră: Serafim cu Chimie și Praetor – Frații Praștie 2 (video)Premieră: Serafim cu Chimie și Praetor – Frații Praștie 2 (video)

După cum vă anunțam la începutul săptămânii, Serafim lansează în această seară videoclipul piesei „Frații Praștie 2”, realizată în colaborare cu Chimie și Praetor.

Serafim urmează să lanseze videoclipul piesei „Frații Praștie 2”!Serafim urmează să lanseze videoclipul piesei „Frații Praștie 2”!

„Frații praștie, din nou pe treabă!” -căci Serafim a anunțat pe pagina sa oficială de Facebook faptul că urmează să lanseze videoclipul piesei „Frații Praștie 2”, care este extrasă de pe viitorul său material intitulat „Imaginarium”, fiind o colaborare alături de Chimie și..

Album: Axes – Capitolul III (Copertă / Tracklist)Album: Axes – Capitolul III (Copertă / Tracklist)

După nenumărate zvonuri iată că a venit timpul ca Axes să confirme albumul pe care mulți așteaptau și care reprezintă revenirea MC-ului român.
Albumul se intitulează „Capitolul III” și cuprinde zece piese și cinci colaborări.

Recenzie: theJam #2 – B.U.G. Mafia | Chimie | Nane | Keri & Serafim | Unu, doi | Vlad Dobrescu @ București – 27.03.2015 (Poze)Recenzie: theJam #2 – B.U.G. Mafia | Chimie | Nane | Keri & Serafim | Unu, doi | Vlad Dobrescu @ București – 27.03.2015 (Poze)

Salutări cititori. Bine v-am regăsit în scris la una dintre cele mai importante categorii ale site-ului nostru, recenziile concertelor românești.

Retrospectivă: Ianuarie 2015 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Ianuarie 2015 @ BlackSheepSound

 Luna ianuarie a acestui an constituie un nou început pentru echipa BlackSheepSound, de aceea am ales ca la sfârșit de lună să vă oferim retrospectiva referitoare la cele mai importante articole publicate pe site-ul nostru.

Interviu: Serafim ”Imaginarium este suma elementelor ce îmi compun imaginația”Interviu: Serafim ”Imaginarium este suma elementelor ce îmi compun imaginația”

Am decis ca anul 2015 să înceapă alături de un artist special, al cărui album solo este foarte așteptat de către publicul românesc de hip-hop.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..