NoutĂŢi sez

DOC și Dorian reprezintă RWMNCS, lansând împreună albumul intitulat „RAW”!DOC și Dorian reprezintă RWMNCS, lansând împreună albumul intitulat „RAW”!

RWMNCS

 DOC și Dorian formează un duo de hip-hop încă din anul 2014, numindu-se împreună RWMNCS. Pe parcursul zilei de marți, 21 noiembrie, cei doi au lansat primul lor material în această formulă.

Video: KEPA – CAMELEONVideo: KEPA – CAMELEON

 KEPA, membru al trupei ALAN & KEPA și reprezentat al label-ului PacPacStudio, a lansat acum două zile videoclipul unei noi piese, intitulată „CAMELEON”.

Faust a lansat materialul „Stări” în mediul online!Faust a lansat materialul „Stări” în mediul online!

 După ce pe parcursul săptămânilor trecute v-am adus nenumărate știri despre ce de-al treilea material realizat de Faust și intitulat „Stări”, iată că a venit timpul să ascultați integral acest album.

Faust va lansa materialul „Stări” în mediul online pe data de 14 aprilie!Faust va lansa materialul „Stări” în mediul online pe data de 14 aprilie!

  Astăzi, Faust a făcut public lista pieselor ce se vor regăsi pe albumul cu numărul patru, intitulat „Stări”, după cum puteți vedea în poza atașată la finalul acestui articol.

Înregistrările edițiilor #32, #33 și #34 ale emisiunii MIC Check au fost lansate în mediul online!Înregistrările edițiilor #32, #33 și #34 ale emisiunii MIC Check au fost lansate în mediul online!

  Pe parcursul zilei de ieri, pe platforma Mixcloud, și-au făcut apariția înregistrările pentru trei ediții ale emisiunii MIC Check, cele cu numărul #32, #33 și #34, pe care le-ați putut auzi live, în săptămânile anterioare, în cadrul emisiunii difuzate la Radio Guerrilla.

Retrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Septembrie 2016 @ BlackSheepSound

  Ziua de astăzi marchează începutul unei noi luni calendaristice, căreia îi spunem „bun venit” și care sperăm să se dovedească a fi la fel de productivă din punctul de vedere al conținutului la fel ca și precedenta, și anume luna septembrie, pe care o vom aminti în rândurile ace..

DASH, SEZ și Fanas sunt următorii invitați ai emisiunii MIC Check!DASH, SEZ și Fanas sunt următorii invitați ai emisiunii MIC Check!

 Până în prezent, în cadrul emisiunii MIC Check ați putut auzi discuții dintre moderatorii acesteia și diverși MCs, producători, DJs și chiar grafferi.

Promovare: Giemsi – Dublă Personalitate (Album)Promovare: Giemsi – Dublă Personalitate (Album)

 Giemsi, pe numele său real de Gavril Mihai Cristian, este un tânăr artist aflat la început de drum, alături de care continuă seria promovărilor în cadrul BlackSheepSound.

Interviu: Pumn de Țărână „Frumusețea e că muzica crează o stare în cadrul căreia cuvintele conturează o poveste concretă”Interviu: Pumn de Țărână „Frumusețea e că muzica crează o stare în cadrul căreia cuvintele conturează o poveste concretă”

 În rândurile ce urmează, veți afla că au trecut trei ani de când Pumn de Țărână a acordat primul interviu site-ului nostru.

Pumn de Țărână – Dacă ar fi ultima piesă feat. PietonuPumn de Țărână – Dacă ar fi ultima piesă feat. Pietonu

 Sfârșitul lunii mai a fost marcat de o „mini-călătorie muzicală” făcută de Pumn de Țărână prin țară, cu scopul lansării în offline a unui nou material discografic intitulat „Eu sînt litera”.

Video: Macanache – InterzisVideo: Macanache – Interzis

 În cazul în care doreați să auziți ceva nou din partea lui Macanache, vin cu o veste bună: artistul a lansat o nouă piesă!
 Aceasta este a fost realizată pe un instrumental ce poartă semnătura lui SEZ și este intitulată „Interzis”.

Promovare: Bastilia – IntegruPromovare: Bastilia – Integru

 Un alt artist pe care doresc să vi-l prezint este Bastilia, un MC de peste Prut, care a lansat o nouă piesă! Aceasta este intitulată „Integru” și, aparent, nu face parte din cadrul tracklist-ului vreunui material.

VIDEO: Alexandru – Prima zăpadă (prod. SEZ)VIDEO: Alexandru – Prima zăpadă (prod. SEZ)

 Alexandru revine cu un nou proiect video, intitulat „Prima zăpadă”. Instrumentalul piesei a fost produs de SEZ, de mixaj și masterizare ocupându-se Chițu Ionuț Andrei (Anormal Studio).

Macanache & The Watcher – E ce trebe?Macanache & The Watcher – E ce trebe?

 Dacă îi urmăriți activitatea lui Macanache, faptul că acesta are o strânsă colaborare cu The Watcher nu ar trebui să fie un lucru necunoscut pentru voi.

Video: Macanache – GhinionenonenonVideo: Macanache – Ghinionenonenon

 Se pare că anul 2016 va fi unul la fel de putred pentru Macanache, căci artistul nu contenește să ne surprindă cu noi piese.
 Astăzi acesta a lansat o nouă piesă intitulată „Ghinionenonenon”, pentru realizarea căreia a colaborat cu SEZ, acesta ocupându-se de partea de producție.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..