NoutĂŢi Shawty Lo

Video: Shawty Lo – Million Dollar ManVideo: Shawty Lo – Million Dollar Man

In aceasta seara, avem ocazia sa vedem un nou videoclip ce poarta semnatura lui Shawty Lo. Piesa aleasa pentru promovare se numeste „Million Dollar Man” si este extrasa de pe mixtape-ul cu acelasi nume pe care il puteti gasi aici.

Video: Shawty Lo – MVP (feat. Rocko & Gucci Mane)Video: Shawty Lo – MVP (feat. Rocko & Gucci Mane)

La doar o saptamana de la aparitia mixtape-ului „Million Dollar Man”, Shawty Lo revine astazi cu un videoclip proaspat. Piesa aleasa este „MVP”, mai exact colaborarea artistului cu Rocko si Gucci Mane. Clipul este regizat de Cricket si poate fi urmarit in cele ce urmeaza.

Video: Shawty Lo – Pocahontas (Feat. Twista & Wale)Video: Shawty Lo – Pocahontas (Feat. Twista & Wale)

”Pocahontas” este piesa de pe mixtape-ul B.H.F ( BankHeadForever) semnata Shawty Lo feat. Twista & Wale. Si asta nu este tot, mai jos putin aveti si clipul acesteia pe care va invit sa-l vedeti si sa ne spuneti parerea voastra in legatura cu acesta.

Shawty Lo – All The Way Up (Feat. Stuey Rock)Shawty Lo – All The Way Up (Feat. Stuey Rock)

Astazi va prezint cea mai recenta piesa a lui Shawty Lo numita ”All The Way Up”. Ceea ce trebuie mentionat este faptul ca piesa este in colaborare cu artistul Stuey Rock.

Video: Tony Yayo Feat. 50 Cent, Shawty Lo & Kidd Kidd – „Haters”Video: Tony Yayo Feat. 50 Cent, Shawty Lo & Kidd Kidd – „Haters”

50 Cent ne prezinta un nou clip, de data asta alaturi de Tony Yayo, Shawty Lo si Kidd Kidd pentru piesa „Haters”.
De productie s-a ocupat Jaime Clark, iar directorul a fost Mr. Boomtown.
Mai jos aveti clipul, care zic ca arata destul de bine.

Video: Future x Shawty Lo – Bigger PictureVideo: Future x Shawty Lo – Bigger Picture

Nu cred ca acesta este un videoclip care sa impresioneze in vreun fel, insa sunt sigur ca exista oameni care ar vrea sa-l vada. De regie s-au ocupat cei de la Jordan Tower Films.

Video: Shawty Lo – Cake (Feat. Future)Video: Shawty Lo – Cake (Feat. Future)

Colaborarea lui Shawty Lo cu Future a adus si un videoclip. Piesa „Cake” face parte de pe mixtape-ul „Bankhead Forever„.

Tony Yayo – Haters (Feat. 50 Cent, Shawty Lo, Roscoe Dash & Kidd Kidd)Tony Yayo – Haters (Feat. 50 Cent, Shawty Lo, Roscoe Dash & Kidd Kidd)

Aceasta este versiunea oficiala a noului single, marca Tony Yayo. Colaboratorii sai se pot vedea foarte usor si pe artwork si nu cred ca mai au nevoie de nicio prezentare.

Video: Shawty Lo – I Do ThisVideo: Shawty Lo – I Do This

ThisIs50 ne ofera un nou videoclip al celui mai nou membru din G-Unit. Regia apartine celor de la Hood Affairs Films.

Video: Shawty Lo – Trap It OutVideo: Shawty Lo – Trap It Out

Jordan Tower Films au preluat fraiele regizarii clipului „Trap It Out”. Piesa ii apartie lui Shawty Lo.

Shawty Lo Feat. Twista & Wale – PocahontasShawty Lo Feat. Twista & Wale – Pocahontas

DJ Smallz ne prezinta o noua piesa care va fi inclusa pe mixtape-ul „Southern Smoke Radio” care se va gasi in magazine in incepand cu aceasta saptamana. Piesa poarta semnatura lui Shawty Lo, iar zvonurile spun ca aceasta va fi si „capul de afis” al viitorului mixtape.

Video: Shawty Lo – Ask For Shawty LoVideo: Shawty Lo – Ask For Shawty Lo

Un clip cu femei si bani, o piesa grea, o voce subtire. Videoclipul este regizat de Jordan Tower. Mai jos aveti „exemplarul”.

Snoop Dogg ft. Jim Jones & Shawty Lo – Wet (G-Mix)Snoop Dogg ft. Jim Jones & Shawty Lo – Wet (G-Mix)

Pana la lansarea albumului sau „Doggumentary„, care va avea loc pe data de 29 martie, Snoop Dogg nu ramane indiferent cu publicul sau, publicand un G-Mix la piesa „Wet„, care este in colaborare cu artistii Jim Jones si Shawty Lo.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..