NoutĂŢi Sheek Louch

Album: Talib Kweli & Styles P – „The Seven” (Cumpără / Ascultă)Album: Talib Kweli & Styles P – „The Seven” (Cumpără / Ascultă)

Talib Kweli & Styles P
  La începutul lunii Februarie a acestui an, Talib Kweli & Styles P lansau o nouă piesă. Este vorba despre „Last Ones”, care, o lună mai târziu, beneficia și de un videoclip.

Sheek Louch și Ghostface Killah reiau munca pentru albumul „Wu Block 2”!Sheek Louch și Ghostface Killah reiau munca pentru albumul „Wu Block 2”!

Sheek Louch și Ghostface Killah
  În urmă cu cinci ani, Sheek Louch și Ghostface Killah lansau albumul intitulat „Wu Block”.

Chris Rivers – I Got It Made (feat. Sheek Louch) (freestyle)Chris Rivers – I Got It Made (feat. Sheek Louch) (freestyle)

 Chris Rivers continuă să-și încânte ascultătorii cu freestyle-uri, de această dată fiind inspirat de instrumentalul piesei  „I Got It Made” semnată de Special Ed, pe care l-a folosit pentru freestyle-ul cu același nume.

Album: Wu-Block – ”Wu-Block 2” (Copertă / Tracklist)Album: Wu-Block – ”Wu-Block 2” (Copertă / Tracklist)

”Wu-Block” este numele materialului colaborativ al artiștilor americani pe nume Dennis Coles, membru al trupei Wu-Tang, cunoscut și sub numele său de scenă Ghostface Killah și Sean Divine Jacobs sau mult mai bine cunoscut drept Sheek Louch, ce desemnează și numele trupei formate ..

Wu-Block (Sheek Louch, Jadakiss & Ghostface) – Stick EmWu-Block (Sheek Louch, Jadakiss & Ghostface) – Stick Em

Wu-Block se pregatesc temeinic pentru lansarea LP-ului. Pana pe 9 octombrie cand acesta va fi disponibil, Sheek Louch, Jadakiss si Ghostface ne ofera o noua piesa, „Stick Em” . Melodia este produsa de Red Spyda si poate fi ascultata in cele ce urmeaza.

Sheek Louch – Mr. RogersSheek Louch – Mr. Rogers

Sheek Louch revine astazi in atentia noastra cu un nou single. Melodia poarta numele „Mr. Rogers” si este disponibila spre ascultare sau descarcare in continuarea acestui articol.

Sheek Louch – Union Square (feat. Ghostface Killah)Sheek Louch – Union Square (feat. Ghostface Killah)

Sheek Louch si Ghostface Killah revin dupa o pauza destul de lunga de la ultimul lor single lansat, iar astazi au ceva nou pentru fanii lor. Piesa de azi se numeste „Union Square” si va fi inclusa pe materialul celor 2 ce se va numi „Wu-Block”.

Sheek Louch – It’s OnSheek Louch – It’s On

Sheek Louch a folosit instrumentalele „Hands On The Wheel” si „Once Again Its On” pentru noul sau freestyle. Aceasta piesa vine in intampinarea noului sau material „Wu-Block”. Poti da play putin mai jos si aculta „It’s On”.

Sheek Louch – Show YouSheek Louch – Show You

Sheek Louch ne-a pregatit o noua surpriza in aceasta seara. Artistul a facut publica piesa ce poarta numele „Show You”. Va invitam sa ascultati sau sa descarcati acest nou single semnat Sheek Louch putin mai jos.

Sheek Louch – Shrooms (Ghostface Killah & Styles P)Sheek Louch – Shrooms (Ghostface Killah & Styles P)

Astazi revenim cu o noua piesa ce va fi inclusa pe materialul „Wu Block” semnat Sheek Louch si Ghostface Killah. Acest nou single poarta numele de „Shrooms” si este o colaborare cu Styles P. Putin mai jos puteti asculta sau descarca aceasta piesa.

DJ OP ft. Sheek Louch & Sauce Money – Heart Of A LionDJ OP ft. Sheek Louch & Sauce Money – Heart Of A Lion

Pe un instrumental produs de Drawzilla, s-au intalnit trei nume din muzica hip-hop, fiind vorba mai exact despre DJ OP, Sheek Louch si Sauce Money. Materialul lor final se numeste „Heart of a lion„, care este o piesa, si poate fi ascultata mai jos.

Sheek Louch – Batman (feat. Ghostface Killah)Sheek Louch – Batman (feat. Ghostface Killah)

Sheek Louch lanseaza astazi o noua melodie in colaborare cu Ghostface Killah. Piesa poarta numele de „Batman” si urmeaza sa fie inclusa pe viitorul proiect al acestora denumit „Wu-Block”. Piesa „Batman” poate fi ascultata si descarcata putin mai jos.

Sheek Louch feat. Ghostface Killah – Flash BackSheek Louch feat. Ghostface Killah – Flash Back

Sheek Louch si Ghostface Killah revin cu o noua piesa denumita „Flash Back”. Instrumentalul este realizat dintr-un sample de la piesa „Step Into a World” a lui KRS-One. Piesa „Flash Back” poate fi ascultata si descarcata gratuit putin mai jos.

DJ Kayslay – Justice (Feat. Sheek Louch, Styles P, Lloyd Banks, Tony Yayo & Raheem DeVaughn)DJ Kayslay – Justice (Feat. Sheek Louch, Styles P, Lloyd Banks, Tony Yayo & Raheem DeVaughn)

DJ Kayslay a realizat o piesa noua pentru mixtape-ul Rhyme Or Die si anume Justice.

Capone – Run (Feat. Sheek Louch & Lenisha)Capone – Run (Feat. Sheek Louch & Lenisha)

A trecut ceva timp de cand Capone nu a mai fost in atentia fanilor, acesta a lansat piesa ”Run” in colaborare cu Sheek Louch si Lenisha. Intre timp artistul lucreaza la proiectul sau solo.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..