NoutĂŢi Shushi

Promovare: Epoch – NasolplmPromovare: Epoch – Nasolplm

Astăzi am plăcerea să vi-l prezint pe Epoch, pe care la fel ca pe K-Spirit (MC despre care v-am vorbit într-un articol anterior), l-am zărit în timpul unui concert de rap din Bacău.

Sotto Inteso – AmurgSotto Inteso – Amurg

După ce luna trecută a lansat „Sfidarea cu Blazon pt.2” alături de către Shushi, Vivics și DJ Nasa, care este o continuare a piesei „Sfidarea cu Blazon”, lansată acum câțiva ani alături de T-One, Sotto Inteso vine cu o nouă piesă intitulată „Amurg”.

Shushi ft. Vivics, Sotto Inteso & Dj Nasa – Sfidarea cu blazon part.2Shushi ft. Vivics, Sotto Inteso & Dj Nasa – Sfidarea cu blazon part.2

Mai țineți minte „Sfidarea cu blazon” de la Sotto Inteso cu T-One? Vorbim despre perioada în care această piesă se difuza pe Atomic, în urmă cu foarte mulți ani. Ei bine, se pare că 2015 ne aduce partea a doua a acestei piese, alături de Sushi, Vivics, Sotto Inteso & DJ Nasa.

Tija cu Rappa și Shushi – RenaștereaTija cu Rappa și Shushi – Renașterea

Se pare că Tija cu Rappa și Shushi au ales să colaboreze pentru o nouă piesă. Aceasta se intitulează ”Renașterea” și este lansată pe canalul oficial de Youtube al lui Tija, instrumentalul fiind realizat de către Ripp.

Shushi feat Trantorii & Dj SOP – Stand Up ComedyShushi feat Trantorii & Dj SOP – Stand Up Comedy

Shushi lansează o nouă piesă intitulată ”Stand Up Comedy”, în colaborare cu Trântorii, trupă formată din Varan, Moko și Zmarty.
Instrumentalul este semnat Commy Beats iar de mix&master s-a ocupat Cortex, în timp ce Dj SOP a avut grijă de cuts.

Shushi feat. Blazy, BMC, DJ Nasa – Asalt LiricShushi feat. Blazy, BMC, DJ Nasa – Asalt Liric

Shushi este un MC care face parte din crew-ul internaţional Army of Darkness şi care lucrează în prezent la primul său material care urmează să fie lansat în decursul acestui an.
Albumul de debut al artistului va cuprinde colaborări cu artişti atât din ţară cât şi din afară.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..