NoutĂŢi silent strike

Video: Deliric – Kong (freestyle)Video: Deliric – Kong (freestyle)

După cum știți, lui Deliric îi este mereu frig, iar atunci când primește un telefon și un beat de la „omul lui”, Silent Strike, nu poate sta de-o parte.

Video: Deliric x Silent Strike – EroareVideo: Deliric x Silent Strike – Eroare

 Deliric, membru al trupei Control Tehnic de Calitate a lansat videoclipul piesei „Eroare”, piesă ce se regăsește pe materialul realizat în colaborare cu Silent Strike, fiind lansat la jumătatea acestui an.

Video: Deliric – Mahmur (Freestyle)Video: Deliric – Mahmur (Freestyle)

Pe parcursul acestei zile, Deliric a lansat un nou freestyle prin intermediul canalului de YouTube al labelului în cadrul căruia își desfășoară activitatea.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Video: Deliric x Silent Strike – Mâine feat. EMVideo: Deliric x Silent Strike – Mâine feat. EM

 Una dintre cele 17 piese care alcătuiesc tracklist-ul albumului lansat de către Deliric și Silent Strike pe parcursul verii acestui an este cea intitulată „Mâine”, care reprezintă o colaborare a celor doi cu EM, și care începând de astăzi se bucură de un videoclip, descris de cea ma..

Retrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Iulie 2016 @ BlackSheepSound

 Cea de-a șaptea lună a acestui an s-a încheiat, motiv pentru care vă aducem la cunoștință toate noutățile din hip-hop, publicate pe site-ul nostru, atât din România, cât și din străinătate.

Deliric și Silent Strike au lansat noul material pe principalele platforme onlineDeliric și Silent Strike au lansat noul material pe principalele platforme online

 Materialul lansat de Deliric și Silent Strike la început acestei luni este disponibil începând de astăzi, pe principalele platforme online de muzică.

Album: Deliric x Silent Strike (Ascultă / Cumpără / Descarcă)Album: Deliric x Silent Strike (Ascultă / Cumpără / Descarcă)

UPDATE 26.12.2016: După ce materialul respectiv a fost lansat pe principalele platforme online, instrumentalele acestuia pot fi ascultate acum și pe YouTube.

Nwanda – Cădere LiberăNwanda – Cădere Liberă

 Sunt sigură de faptul că titlul acestui articol vă va duce cu gândul la o nouă piesă, iar eu vă voi spune că aveți dreptate, și că piesa respectivă este o parte dintr-un întreg, întreg ce reprezintă un nou material din partea lui Nwanda.

Artiștii români vă îndeamnă să fiți solidari alături de ei pe O MARE SCENĂ!Artiștii români vă îndeamnă să fiți solidari alături de ei pe O MARE SCENĂ!

O mare scenă, o mare „casă”, o mare familie, și enumerarea ar putea continua. Asta a reprezentat Colectiv pentru mulți dintre artiștii români, printre care se numără și cei ai muzicii underground. Astfel, aceștia s-au unit și încearcă să ajute cu ce au ei mai bun – muzica.

Video: Deliric – Vârfu’ OmuVideo: Deliric – Vârfu’ Omu

Deliric revine în atenția ascultătorilor săi cu o nouă piesă ce poartă numele de „Vârfu’ Omu”. Aceasta a luat naștere din „pofta” artistului de a scrie și numără 80 de linii.

A patra ediție a emisiunii MIC Check îl are ca invitat pe KRS-One!A patra ediție a emisiunii MIC Check îl are ca invitat pe KRS-One!

 După cum bine știți, emisiunea MIC Check a ajuns la cea de-a patra ediție, iar eu sper ca aceasta să dăinuie mult timp de acum înainte.

Deliric & Silent Strike – Pont (feat. DOC) (2010)Deliric & Silent Strike – Pont (feat. DOC) (2010)

Se pare că Deliric & Silent Strike au lansat pe canalul de Youtube al celor de la FacemRecords, o piesă din anul 2010, intitulată „Pont”.

Vlad Dobrescu a anunțat cine sunt invitații primei ediții MIC Check!Vlad Dobrescu a anunțat cine sunt invitații primei ediții MIC Check!

Acum că „s-a dat sfoară-n țară” cu privire la viitorul proiect ale cărui baze au fost puse de Vlad Dobrescu, nu mai e o noutate că MIC Check este emisiunea care-și propune „umplerea unui gol ce se resimte de multă vreme în hip hop-ul românesc”.

Află în ce zile ale festivalului Airfield vor concerta artiștii pe care dorești să îi auzi!Află în ce zile ale festivalului Airfield vor concerta artiștii pe care dorești să îi auzi!

Organizatorii festivalului Airfield au anunțat zilele în care artiștii urmează să își susțină concertele, începând cu data de 30 iulie și sfârșindu-se pe data de 2 august.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..