NoutĂŢi sisu tudor

Concert: Lansare album El Nino – „Binecuvântat” @ București – 21.04.2017Concert: Lansare album El Nino – „Binecuvântat” @ București – 21.04.2017

El Nino

 El Nino a pornit într-un turneu de promovare al noului său material solo, „Binecuvântat”, iar pe data de 21 aprilie, acesta ajunge în București.
 Evenimentul va avea loc la Arenele Romane, iar artistul promite că va fi cel mai mare show al său.

Album: El Nino – Binecuvântat (Ascultă)Album: El Nino – Binecuvântat (Ascultă)

El Nino
  Odată cu împlinirea vârstei de treizeci de ani, El Nino a lansat un nou material discografic. Acest lucru s-a întâmplat pe parcursul serii de ieri, când artistul respectiv a urcat albumul pe canalul său de Youtube.

Album: Samurai – Dedicat suflet și trup (Ascultă)Album: Samurai – Dedicat suflet și trup (Ascultă)

Samurai

 Un nou material discografic din partea lui Samurai a fost lansat pe parcursul serii de ieri, integral, pe platforma YouTube.

Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017Concert caritabil: Alvin merge înainte @ București – 22.01.2017

 Pe data de 22 ianuarie, începând cu ora 20:00, sunteți așteptați la primul concert caritabil, intitulat „Alvin merge înainte„, eveniment ce va avea loc în Silver Church, din București.

Video: El Nino feat. Sișu Tudor – O sută de milioaneVideo: El Nino feat. Sișu Tudor – O sută de milioane

El Nino

  Pe parcursul acestei seri, El Nino a lansat un nou videoclip. Acesta a fost realizat piesei intitulate „O sută de milioane”, care reprezintă o colaborare cu Sișu Tudor.

Retrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Noiembrie 2016 @ BlackSheepSound

Retrospectivă

 A venit momentul în care ne luăm rămas-bun de la o altă lună calendaristică, și anume Noiembrie, însumând totalitatea lucrurilor ce o fac demnă de a fi amintită, prin intermediul acestei retrospective.

Video: Sișu Tudor – Symphonia cu Roxana ZboraVideo: Sișu Tudor – Symphonia cu Roxana Zbora

 Una dintre piesele care alcătuiesc tracklist-ul albumului „Symphonia”, pe care Sișu Tudor l-a lansat de curând, este cea care poartă numele materialului respectiv și care reprezintă o colaborare cu Roxana Zbora.

Retrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSoundRetrospectivă: Octombrie 2016 @ BlackSheepSound

 Luna Octombrie a acestui an a fost una bogată din punct de vedere numeric, cuprinzând 31 de zile pe care le vom aminti astăzi, cu ajutorul unei retrospective care vizează totalitatea noilor apariții ce au avut loc pe parcursul acestora.

Concert: Lansare album Sișu Tudor – „Symphonia” @ Arad – 22.10.2016Concert: Lansare album Sișu Tudor – „Symphonia” @ Arad – 22.10.2016

După concertul pe care îl va susține pe data de 21 octombrie în orașul Sibiu, Sișu Tudor va merge spre un alt oraș din țară, și anume Arad, unde va concerta cu scopul lansării celui mai recent material al său intitulat „Symphonia”.

Concert: Lansare album Sișu Tudor – „Symphonia” @ Brașov – 20.10.2016Concert: Lansare album Sișu Tudor – „Symphonia” @ Brașov – 20.10.2016

 Sișu Tudor își continuă turneul pe care l-a pornit prin mai multe orașe din țară, pentru a își lansa cel mai recent material al său, numit „Symphonia”, urmând să ajungă, pe data de 20 octombrie, în orașul Brașov.

Sișu Tudor a lansat o serie de produse promoționale pentru albumul „Symphonia”Sișu Tudor a lansat o serie de produse promoționale pentru albumul „Symphonia”

 Pe lângă seria de concerte pe care urmează să o înceapă prin țară, cu scopul promovării noului său material discografic, Sișu Tudor a lansat albumul respectiv și în format fizic, acesta putând fi achiziționat prin intermediul magazinului său online, împreună cu alte produse pr..

Concert: Lansare album Sișu Tudor – „Symphonia” @ Ploiești – 14.10.2016Concert: Lansare album Sișu Tudor – „Symphonia” @ Ploiești – 14.10.2016

 La nici o săptămână distanță de concertul de lansare susținut în București, cu scopul promovării noului său material intitulat „Symphonia”, Sișu Tudor va ajunge într-un alt oraș din țară, pentru a susține un alt concert de lansare al materialului respectiv.

Album: Sișu Tudor – „Symphonia” (Ascultă)Album: Sișu Tudor – „Symphonia” (Ascultă)

  Sișu Tudor a lansat noul său album, ce poartă denumirea de „Symphonia”, în mediul online, mai precis pe canalul său de YouTube.

Sișu Tudor a lansat două noi piese extrase din cadrul albumului „Symphonia”!Sișu Tudor a lansat două noi piese extrase din cadrul albumului „Symphonia”!

  La scurt timp de la lansarea piesei intitulate „Valuri înalte (Ex Cathedra)”, pe care a realizat-o în colaborare cu Kaira, Sișu Tudor revine cu alte două noi piese extrase din cadrul tracklist-ului albumului a cărui lansare va avea loc mâine, în București.

Sișu Tudor cu Kaira – Valuri înalte (Ex Cathedra)Sișu Tudor cu Kaira – Valuri înalte (Ex Cathedra)

 Pe data de 9 octombrie, adică duminică, în Berăria H din București va avea loc concertul de lansare al unui nou material ce poartă semnătura MC-ului Sișu Tudor, și anume „Symphonia”, album a cărui lansare a fost anunțată încă din 2015.

Recenzii

Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video) Recenzie: Concert Releveu + Lansare videoclip „Ceilalți” @ București – 10.02.2017 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit în scris!
 După mai bine de trei ani în care am promovat muzica realizată de Releveu, iată că a venit timpul  să vă scriu despre el în cadrul unei recenzii.

Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze) Recenzie: Concert Omu Gnom @ București – 03.02.2017 (Poze)

 Omu Gnom este un MC pe care îl urmăresc cu interes de aproape un an, mai exact de când acesta a lansat ultimul său material solo, „Criminal liric în serie vol. 1”.

Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video) Recenzie: Lansare album Dilimanjaro & ISCM – „De la Arcturis la Canis Majoris” @ București – 09.10.2016 (Poze / Video)

 Bine v-am regăsit!
 Dilimanjaro este un MC a cărui activitate o urmăresc de mult timp cu plăcere și admirație pentru muzica pe care acesta o realizează.

Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze) Recenzie: Lansare ALAN & KEPA – „Oxigen” @ București – 20.03.2016 (Poze)

Vă salut și bine v-am regăsit în scris la prima recenzie publicată în acest an pe site-ul nostru.

Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound Recenzii: Retrospectivă 2015 @ BlackSheepSound

 La categoria recenzii, anul 2015 numără șase articole pentru concerte care au avut loc în București, Iași și Timișoara.

Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze) Recenzie: Lansare Omu Gnom – „!?” @ Iași – 13.06.2015 (Poze)

  Salutări, cititori!
 La scurt timp de la recenzia scrisă de unul dintre colegii mei – cea a concertului de lansare al noului album semnat de Nimeni Altu’, am plăcerea să împărtă..